Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam jeszcze jedno pytanko ;D Jak z expem w atlantydzie v2 bo tam się chyba do 100 expi ;P Ile % za spot przy np 75lv a ile przy 95lv.

I ogólnie czy postacie pod exp/pvp są wyrównane czy jakaś góruje nad resztą? Bardzo proszę o wypowiedzi.

Byłby ktoś chętny ze mną zagrać? Mam 15lat mam mikro, jestem ogarnięty na swój sposób xD.Szukam osoby która grałaby na serwerze 1 raz lub osobę która już trochę gra ;D Piszcie na PW albo na GG:43728233 ;D

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Ja mam jeszcze jedno pytanko ;D Jak z expem w atlantydzie v2 bo tam się chyba do 100 expi ;P Ile % za spot przy np 75lv a ile przy 95lv.

I ogólnie czy postacie pod exp/pvp są wyrównane czy jakaś góruje nad resztą? Bardzo proszę o wypowiedzi.

Byłby ktoś chętny ze mną zagrać? Mam 15lat mam mikro, jestem ogarnięty na swój sposób xD.Szukam osoby która grałaby na serwerze 1 raz lub osobę która już trochę gra ;D Piszcie na PW albo na GG:43728233 ;D

Nowe mapy do expa wprowadzone mają być na 80 i 90lvl tak więc chwilowo się z expem możesz wstrzymać i zrobić eq/skile :)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Dzięki za informacje ;) Bardzo mi pomogła :D

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Siemka mam pytanko co do serwa chodzi o pelerynki bo jeszcze nie grałem na tym serwerze ale mam zamiar :).

I mam pytanko jak jest z pelerynkami :D ? bo u npc na ss nie widać pelerynek chyba :(.

Opublikowano

Siemka mam pytanko co do serwa chodzi o pelerynki bo jeszcze nie grałem na tym serwerze ale mam zamiar :).

I mam pytanko jak jest z pelerynkami :D ? bo u npc na ss nie widać pelerynek chyba :(.

nieskończoność peleryn dostajesz na start :)

Opublikowano

Bardzo fajny serwer. Gram na nim kilka godzin i nie mogę o nim złego słowa powiedzieć, nie spotkałem się z żadnym bugiem czy tam innym błędem. Administracja jedna z najlepszych jakie teraz są, bardzo dba o serwer i zależy im na graczach co widać i udowadniają ciągłym ulepszaniem serwera. Polecam jak najbardziej wszystkim

Opublikowano

Mam problem z clientem "chyba" clientem, zaczęło się dziś rano. Po wejściu do gry wyłączył się client myślałem ze to jakiś błąd chciałem się zalogować ponownie ale pokazało mi "Błąd łączenia z serverem" i chciałem wejść na forum lub stronę zobaczyć czy może się jakaś konserwacja nie odbywa albo jakaś przerwa, lecz strona również nie działała pomyślałem ze może baza danych chwilowo nie działa. Po jakimś czasie chciałem się zalogować ponowie ale znów to samo zalogowanie się po 2s wyłączenie clienta przy próbie odpalenia strony brak odpowiedzi. Dziwne jest to ze gdy wywali mnie z gry STRONA również nie działa. Chciałem zasięgnąć rady u znajomych gildii. I kolejna BARDZO DZIWNA RZECZ. Siedząc na TS rozmawiając z ludźmi z gildii próbowałem odpalić Clienta zalogowałem się pokazała się postać w M2 po chwili:

1. Wyłączyło Clienta

2. Strona WWW nie odpowiadała

3. Rozłączyło mnie z TS'em

nie mogłem połączyć się z TS przez długi czas.

Te objawy mam cały czas nie wiem czemu, nie wiem co się dzieje.

I dlaczego jeśli wywala clienta rozłącza mi TS'a i strona nie odpowiada ?

Stronę mam cały czas OFF jak by w ogolę nie istniała.

Przeczytałem na jakimś forum ze dzięki tej stronie "http://www.hidemyass.com/"mogę się połączyć ze strona servera.

Działa, tylko dlaczego nie mogę się połączyć normalnie ?

Posiadam Windows 7

Nigdy nie miałem takich problemów z żadnym innym PRIV.

Czy mógł by mi ktoś pomóc ?

Proszę o kontakt GG w profilu

:unsure: :unsure: :unsure:

Opublikowano

Na serwerze panuje bardzo miła atmosfera co wyróżnia go z innych serwerów :D

Opublikowano

Ludzie odchodzą całymi gildiami, bo jak można grać na servie gdzie wszystko jest w ISie a kupować SM za yangi nie można bo jest za to ban :) Jak ja to widze to włos dęba staje... A mentor z tego co widze nadal robi swoje i nadal nie zmądrzał od czasów Reinora. Trzeba byc totalnym łośkiem by tak genialny server spartolić kikoma głupimi decyzjami.

Opublikowano

Serwer nie dopracowany

Kains -dziecko Jedyne co on umie to Anime oglądac

Mento-Typek z Nadwaga I kompleksami Który daje bany na prawo i lewo(Na dotakek sellał skille na P i itemki z NAVI)

Eq z navi można bylo znalesc dopiero po 1tyg wciskania kity ze navi nie ma zbanowali typa

Który im sie włamał na serwer

Reszta GM to tylko odpisuje jeśli jest Problem z Is (IS bardzo drogi Pd na 3dni kosztuje 15zl + pd na 1h 15sm Pd z red las nie działaja zevy kupowac te z is

Serwer Ma w H*j bugów Niedopracowany Ciągłe problemy z bossami z mapkami

Graczy w shinsoo to na rece sobie policzysz

Czyli 1 słowem nie polecam dla mnie jest to wersia BETA tyle że z bardzo drogim IS

Opublikowano

Beating Heart już płaczą bo ich 15 letni Bóg Atlantis dostał bana, do Administracji, jak i innych ludzi powinno się mieć SZACUNEK ! Ale Tobie to jest obce, według mnie ban zasłużony, może na przyszłość nauczysz się co nie co o szacunku. Na początku zachwalałeś serwer, ale po tym jak dostałeś bana wielki płacz i lament. Spróbuj napisać na support i przeproś Mentora, oni są ludźmi i da się z nimi dogadać! Może chociaż Ci skrócą karę, bo jednak bez was nie będzie kogo bić :(

Pozdrawiam R0JAL.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Beating Heart już płaczą bo ich 15 letni Bóg Atlantis dostał bana, do Administracji, jak i innych ludzi powinno się mieć SZACUNEK ! Ale Tobie to jest obce, według mnie ban zasłużony, może na przyszłość nauczysz się co nie co o szacunku. Na początku zachwalałeś serwer, ale po tym jak dostałeś bana wielki płacz i lament. Spróbuj napisać na support i przeproś Mentora, oni są ludźmi i da się z nimi dogadać! Może chociaż Ci skrócą karę, bo jednak bez was nie będzie kogo bić :(

Pozdrawiam R0JAL.

NIE ZNASZ SIĘ SERWER KOZAK!!!

Opublikowano

Haha odezwał się ten co o Mohikanina płakała czy jak mu tam :) 15 Lat no widzisz widocznie wiesz o mnie tyle co z opowieści jak byś wiedział tyle co My na temat bugów itd i tyle robił co My z Demetrim to byś inaczej pisał, a że stoisz w m1 i płaczesz że Cie na PD nie stać nie moja wina. Zachwalać zachwalałem racja, ale wtedy jeszcze nie byłem na nowych mapkach biologu itd o misjach już nie wspomnę. Więc zatrzymaj sobie swoje fochy :) dorosły człowieczku SZACUNEK mam dla ludzi nie pajaców, a już na pewno nie z sieci :) karę nawet jeśli miał bym dostać to na forum nie w grze, ale że go to uraziło peszek :)

Co kolega Mentora ze szkoły wrócił to mu raty włączył? niech włączy jak dzieci pójdą spać, a nie jak mu się widzi ale co tu dużo pisać skoro dla Admina bug na Szarże to nie bug więc szkoda słów. Znawcy.

Osoba w sieci to nadal człowiek i powinno mieć się szacunek do drugiego nie ważne czy to w sieci czy w życiu realnym.

Napisałeś, że robiłeś coś z Demetrim i tu akurat muszę zaprzeczyć ponieważ Ty tylko "pajacowałeś" i wypisywałeś ironiczne posty na forum. To Demetri z moja i reszty Team coś robią (widać w aktualizacjach serwera) Rozpisywałeś się, że jest pełno bugów a tak naprawdę spora większość została usunięta. (Nic nie poradzę, że niektórzy próbują iść na skróty a nagrodą jest zbugowany quest) CrazyBoom jeżeli będzie chciała to dropnie sobie pierścionek doświadczenia w metina i po sprawie. :) Raty zostały włączone a po chwili wyłączone (max 3 min.) wyskakuje tylko napis na grze. (raty zostały włączone przez pomyłkę.)

Czy będę polecał własny serwer? Pozostawię decyzję użytkownikom tego forum czy będą chcieli spróbować sił w nowej przygodzie jaką jest Nexanity.

Po samej prezentacji widać, że serwer różni się od innych oraz pokazuje naprawdę mocnych graczy poprzez blokadę BonusSwitcher'a.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników oraz graczy naszego serwera którego tworzymy wspólnie bo bez graczy by świat Nexanity nie istniał. :)

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Osoba w sieci to nadal człowiek i powinno mieć się szacunek do drugiego nie ważne czy to w sieci czy w życiu realnym.

Napisałeś, że robiłeś coś z Demetrim i tu akurat muszę zaprzeczyć ponieważ Ty tylko "pajacowałeś" i wypisywałeś ironiczne posty na forum. To Demetri z moja i reszty Team coś robią (widać w aktualizacjach serwera) Rozpisywałeś się, że jest pełno bugów a tak naprawdę spora większość została usunięta. (Nic nie poradzę, że niektórzy próbują iść na skróty a nagrodą jest zbugowany quest) CrazyBoom jeżeli będzie chciała to dropnie sobie pierścionek doświadczenia w metina i po sprawie. :) Raty zostały włączone a po chwili wyłączone (max 3 min.) wyskakuje tylko napis na grze. (raty zostały włączone przez pomyłkę.)

Czy będę polecał własny serwer? Pozostawię decyzję użytkownikom tego forum czy będą chcieli spróbować sił w nowej przygodzie jaką jest Nexanity.

Po samej prezentacji widać, że serwer różni się od innych oraz pokazuje naprawdę mocnych graczy poprzez blokadę BonusSwitcher'a.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników oraz graczy naszego serwera którego tworzymy wspólnie bo bez graczy by świat Nexanity nie istniał. :)

POMPA I TYLE NOWOŚCI SŁODKOŚCI :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...