Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się grać na serwerze ? Po prezce widzę, że super, ale te komentarze wasze mnie zniechęcają. . .dużo ludzi gra ? Drop yang dobry ?

Prezka to tylko zdjęcia :P wejdź i zobacz :)

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer, fajny lecz bez IS'u nic nie osiągniecie, powinni jeszcze truty tam dodać i będzie wszystko pięknie, ładnie :)

Niby coś robią, lecz gdzie się nie wejdzie na nową mapę itp. tam zawsze coś nie tak, a przepustki można powiedzieć only IS.

Miał być serwer roku wyszedł syf roku, jeszcze admin sam nie wie co ma na serwerze :)

Moim zdaniem serwer postoi kilka miesięcy i będzie po graniu.

Opublikowano

Tak tak tylko że tylko Demeriego szło się doprosić by coś sprawdził i odpowiedział jakoś z Twojej strony na pomoc nie szło liczyć, a już na pewno rzadko. Kto sprawdzał trening Wojownika? Sury? Drop futra Gnola bez +? My bo dajemy rade ubić, a nie płaczemy że się nie da itd. A Wy robiliście poprawki Generała Setaou co solo idzie go ubić przed aktualizacją, a co dopiero teraz. Mooby na 100 mapie biją po 1 ciężej się na Zinach Expi :P więc widać te aktualizacje nawet nie wiecie co macie taka prawda. I że Mentor nie umiał odbugować 20lvl konia wbił za friko Militara, a inni robili normalnie. Zawsze można było wbić 19lvl dać Medal Premium wbił by 20 i może robić misje, a teraz dajcie all komu się zbuguje :) Po za tym Mentora obraziłem na forum bo mu się należało, a że chciał przy szpanować dał mi Bana w grze :P sam pisałeś że teraz misje trzeba poprawić które Mentor Zyyebał!!

P.S Ja nie pisze że pracuje jako informatyk, a mam 17 Lat :D i nie zapomnijcie nie buga z Szarżą poprawić (bo dla niektórych w Was w Team to nie bug) widać dużo wiecie o tym.

Treningi sprawdzał Dajus. Na moją pomoc nie ma co liczyć? Może pamiętasz AshCroft i pustynię?

Czy dajecie radę ubić? Tu bym się kłócił ale nie mam zamiaru tego tutaj poruszać.

Mentor nie zbanował Cię w grze.

Nawet jeżeli misje by były zepsute przez słynne "to jest metin, tego nie zrozumiesz" to i tak trzeba naprawić.

Kto ma niby 17 lat w team? Każdy podpisuje umowę więc trzeba być pełnoletnim. (jeżeli chciałeś mnie zasugerować to mój wiek jest widoczny dla wszystkich od 1 dnia powstania forum w profilu.)

Mam nadzieję, że zawitasz na innym serwerze i znów Cię będą wszyscy wielbić bo ten serwer Cię najwyraźniej przerósł.

@krecik666 - Proszę Cię żebyś nie mierzył każdego swoją miarą.

90% przedmiotów z IS jest dostępne w grze. (wykluczyć można bonusy dniowe, mounty oraz jedną przepustkę.)

Aby się o tym przekonać trzeba zakończyć fabułę a nie stać na 50lv.

Pozdrawiam Kains Kirighaya.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Treningi sprawdzał Dajus. Na moją pomoc nie ma co liczyć? Może pamiętasz AshCroft i pustynię?

Czy dajecie radę ubić? Tu bym się kłócił ale nie mam zamiaru tego tutaj poruszać.

Mentor nie zbanował Cię w grze.

Nawet jeżeli misje by były zepsute przez słynne "to jest metin, tego nie zrozumiesz" to i tak trzeba naprawić.

Kto ma niby 17 lat w team? Każdy podpisuje umowę więc trzeba być pełnoletnim. (jeżeli chciałeś mnie zasugerować to mój wiek jest widoczny dla wszystkich od 1 dnia powstania forum w profilu.)

Mam nadzieję, że zawitasz na innym serwerze i znów Cię będą wszyscy wielbić bo ten serwer Cię najwyraźniej przerósł.

90% przedmiotów z IS jest dostępne w grze. (wykluczyć można bonusy dniowe, mounty oraz jedną przepustkę.)

NIC TYLKO GRAĆ I BOSSA W KAKAO RYPAĆ :D

Opublikowano

Tak tak tylko że tylko Demeriego szło się doprosić by coś sprawdził i odpowiedział jakoś z Twojej strony na pomoc nie szło liczyć, a już na pewno rzadko. Kto sprawdzał trening Wojownika? Sury? Drop futra Gnola bez +? My bo dajemy rade ubić, a nie płaczemy że się nie da itd. A Wy robiliście poprawki Generała Setaou co solo idzie go ubić przed aktualizacją, a co dopiero teraz. Mooby na 100 mapie biją po 1 ciężej się na Zinach Expi :P więc widać te aktualizacje nawet nie wiecie co macie taka prawda. I że Mentor nie umiał odbugować 20lvl konia wbił za friko Militara, a inni robili normalnie. Zawsze można było wbić 19lvl dać Medal Premium wbił by 20 i może robić misje, a teraz dajcie all komu się zbuguje :) Po za tym Mentora obraziłem na forum bo mu się należało, a że chciał przy szpanować dał mi Bana w grze :P sam pisałeś że teraz misje trzeba poprawić które Mentor Zyyebał!!

P.S Ja nie pisze że pracuje jako informatyk, a mam 17 Lat :D i nie zapomnijcie nie buga z Szarżą poprawić (bo dla niektórych w Was w Team to nie bug) widać dużo wiecie o tym.

Idź się prześpij jak jeszcze masz bana, bo od tego dropienia 24/7 piszesz parę razy jedno słowo.

Opłaca się grać na serwerze ? Po prezce widzę, że super, ale te komentarze wasze mnie zniechęcają. . .dużo ludzi gra ? Drop yang dobry ?

Dużo ludzi gra, yang jest bardzo łatwo zarobić po wbiciu 65lv (zabijasz metki w lesie / redlesie i dropisz kamyki)

Exp jest przyjemny, wiele graczy sprzedaje itemy z IS w grze, więc nie trzeba nawet ładować PLNów.

Zapraszam na serwer,

DzikiAbs

//

Przydałoby się wprowadzić priv DT :P

Opublikowano

Idź się prześpij jak jeszcze masz bana, bo od tego dropienia 24/7 piszesz parę razy jedno słowo.

Dużo ludzi gra, yang jest bardzo łatwo zarobić po wbiciu 65lv (zabijasz metki w lesie / redlesie i dropisz kamyki)

Exp jest przyjemny, wiele graczy sprzedaje itemy z IS w grze, więc nie trzeba nawet ładować PLNów.

Zapraszam na serwer,

DzikiAbs

//

Przydałoby się wprowadzić priv DT :P

Jak mogą sprzedać itemy z ISu i SMy za walute z gry jak za to jest Ban. Myslałem, ze ten server będzie konkurencja dla Balm**y i Ra*i a tu wszystko tylko ladnie wyglada w prezentacji. Ludzie całymi gildiami z serva ochodza bo wszystko w ISie jest tylko dostepne, ale dla ludzi którzy maja walsne firmy, przesiebiorcow, manegerow, i wysokowykwalifikowanych ludzi to czysta przyjemnosc gry na servie. Zaladuja i sie ciesza gra a reszta tylko zobaczyc Smy moze jak nie zaladuja z wlasnej kieszeni tak jak swinia niebo.
Opublikowano

Jakoś ludzie wymieniają SM na yangi i na odwrót bez blokady konta więc?

Oczywiście już Ci tłumaczę jak można to zrobić. Wystarczy się spytać administracji czy pozwoli Ci na wymianę.

Zwykły gest a tyle daje możliwości.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Moi przyjaciele mówią zupelnie co innego a grają tu od początku i dlatego odchodzą cała gildią z tego serva. By sie pytac czy mozna wymianic sm za walute to juz czysta ekstrawagancja

Opublikowano

OpanujSie, przeczytaj swój nick i się zastanów ;) Kolejny polaczek który wszystko wie lepiej od Administracji ...

1336584123357966.png

Opublikowano

Prezentacja ładnie wykonana lecz serwer nie dopracowany praktycznie wszystko zbugowane ( była beta chyba do stania w m1 )

było już kilka restartów kont ( przez które odeszło bardzo dużo ludzi )

Team dużo obiecuje mało robi obiecali nam Clienta na Androidzie ( na start serwera dalej nie ma ) FAKE zrobili szum w koło serwera i mają gdzieś

nie polecam

Opublikowano

Prezentacja ładnie wykonana lecz serwer nie dopracowany praktycznie wszystko zbugowane ( była beta chyba do stania w m1 )

Team dużo obiecuje mało robi obiecali nam Clienta na Androidzie ( na start serwera dalej nie ma ) FAKE zrobili szum w koło serwera i mają gdzieś

nie polecam

Kolejny hejter. Zobacz sobie na zmiany jakie codziennie wprowadzają, wszystko można przeczytać na forum. Pierdolone zakłamane polaczkowate nasienie, jak to mnie irytuje. Takich oto ludzi powinno sie niepolecać a nie serwera, który obecnie jest na prawdę dobry.

1336584123357966.png

Opublikowano

Mam pytanie, jak dobrze zarobić ? Gdzie dropić dobrze kasę na niskim lvlu ?

EXP EXP EXP, do 30 lvl wydropisz marmury sługi (1 - 15kk)

Potem od 40 możesz bić metki cienia (1 ogon węża bez + 7.5kk-10kk), kamole 70kk

od 60 metki w lesie i red lesie(kamol 70kk)

@Top Zapraszam na serwer bo warto :)

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

No to wypiszemy + i minusy serwera

Plusy.

1. Nie działające PD z lasu, jest to to plusem ponieważ możesz zajebać w IS i kupić ten dobry.

jaki plus?? : dla gracza - 10zł dla administracji + 10zł

Gracz zgłaszający : 90% serwera.

2. Tak jak napisał Kains wyżej by wejść na jedna mape musisz kupić pzepustke z IS ... nie stracisz ani jednej potki i po 2min już ją masz !!!

jaki plus?? : dla gracza - 20zł dla administracji + 20zł

Gracz zgłaszający : Gildia BH

3. Bossy na mapach pobugowane, brak dropu itd... jaki to plus ?? Zajeb w IS i kup ten drop bez bicia tych jebanych bossów !!!

jaki plus?? : dla gracza - 50zł dla administracji + 50zł

4. Jesteś graczem który chce kupić SM w grze ?? nic nic prostszego !! napisz na forum do Admina i poproś go ładnie a odpisze ci za tydzień !!!

jaki plus?? : po tygodniu moze dostaniesz SM... lub Bana. dla administracji : Brak ponieważ gracz nie chce zajebać w IS.

Gracz zgłaszający : ---

5. Super moderatorki !!! jeśli zhejtujesz serwer lub moderatorke lub ich psiapsiół twoj post / temat odrazu zamkną !!!

jaki plus?? : dla gracza : brak dla administracji : na forum są najlepsi ... wszyscy ich chwalą.

Gracz zgłaszający : Ja i wiele osób którym moderatorki umilają zycie

5. W grze pisz tylko dobre rzeczy o serwie bo dostaniesz blok na 277h !!!

jaki plus?? : dla gracza : brak dla administracji : są najlepsi ... wszyscy ich chwalą.

Gracz zgłaszający : Ja, mam ssy.

Minusy

BRAK lol2 ... =.="

notka bd uzupełniana, wiesz coś więcej ?? napisz na PW :)

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

nie polecam

Były 2 restarty kont

jak coś jest zbugowane to administracja to poprawia ..

Client na Androidzie miałbyć po starcie nie na start .. ;)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Plusy.

1. Nie działające PD z lasu, jest to to plusem ponieważ możesz zajebać w IS i kupić ten dobry.

2. Tak jak napisał Kains wyżej by wejść na jedna mape musisz kupić pzepustke z IS ... nie stracisz ani jednej potki i po 2min już ją masz !!!

3. Bossy na mapach pobugowane, brak dropu itd... jaki to plus ?? Zajeb w IS i kup ten drop bez bicia tych jebanych bossów !!!

4. Jesteś graczem który chce kupić SM w grze ?? nic nic prostszego !! napisz na forum do Admina i poproś go ładnie a odpisze ci za tydzień !!!

jaki plus?? : po tygodniu moze dostaniesz SM... lub Bana. dla administracji : Brak ponieważ gracz nie chce zajebać w IS.

5. Super moderatorki !!! jeśli zhejtujesz serwer lub moderatorke lub ich psiapsiół twoj post / temat odrazu zamkną !!!

jaki plus?? : dla gracza : brak dla administracji : na forum są najlepsi ... wszyscy ich chwalą.

jaki plus?? : dla gracza : brak dla administracji : są najlepsi ... wszyscy ich chwalą.

Minusy

BRAK lol2 ... =.="

Można tylko napisać 1, jesteś skończonym idiotą, a to co piszesz to 90 % bzdur ;) które w ogóle nie mają miejsca. Może dropy itd. tego co niedziałało, owszem, jednak wszystko poprawiają na bieżąco. Przedmioty z IS ? To chyba ISa na oczy tutaj nie widziałeś, nie ma żadnego przedmiotu który leci z bossów ofermo :). Czyżbyś był kolejną jebaną niedojdą która dostała bana ;) ?

1336584123357966.png

Opublikowano

Kolego Up ... Jebanym nie dojdą jestes ty...

poprawiaja na bieżąco ??? pdki z lasu 3x robili i chuja zrobili ...

miały być SM za filmiki z cziterami i co ??? ludzie ponagrywali filmiki a oni po 3 dniach wszystko zamknęli a SM jak nie było tak niema ...

i nie nie dostałem bana, ide właśnie wyjebać moje eq bo na syfie pod IS nie gram...

zacytuje ci Kainsa..

i co ... nadal bd pierdolił głupoty??

Bez spamu Polecam tym którzy maja na start około 50zł na IS... inaczej możesz stąd wyjsc.

Opublikowano

Kolego Up ... Jebanym nie dojdą jestes ty...

poprawiaja na bieżąco ??? pdki z lasu 3x robili i chuja zrobili ...

miały być SM za filmiki z cziterami i co ??? ludzie ponagrywali filmiki a oni po 3 dniach wszystko zamknęli a SM jak nie było tak niema ...

i nie nie dostałem bana, ide właśnie wyjebać moje eq bo na syfie pod IS nie gram...

zacytuje ci Kainsa..

i co ... nadal bd pierdolił głupoty??

Bez spamu Polecam tym którzy maja na start około 50zł na IS... inaczej możesz stąd wyjsc.

Jeżeli chcesz zgrywać takiego mądrego to znajdź serwer w którym jest np PD na 3 dni u handlarza w grze.

Dam Ci tydzień, wystarczy?

Jeżeli nie to opuść ten temat i nigdy nie wracaj.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Jeżeli chcesz zgrywać takiego mądrego to znajdź serwer w którym jest np PD na 3 dni u handlarza w grze.

Dam Ci tydzień, wystarczy?

Jeżeli nie to opuść ten temat i nigdy nie wracaj.

Może inaczej, znajdę ci masę serwerów gdzie PD na tydzień jest tańsze bądź równe niż wasze PD na 3 dni w IS... co ty na to ?

Opublikowano

Plusy.

Minusy

BRAK lol2 ... =.="

Wyzyskiwacze, cinkciarze, hochsztaplerzy. Widziałem co wypisują na swoim forum i jak traktują graczy. Adminsitracja tego serva jest jak ZSRR. wieczorem Ci zdziabie kure a rano pomoze jej szukać. Takie same kretacze jak Ruscy.. A ty Buenos czy jak Ci tam to chyba servery pomylilem jesli piszesz takie rzeczy. Jak czytam co ty piszesz tutaj o tym servie to włos dęba staje. Pewnie zaraz będzie, ze hejtuje, ale to ze prawde piszemy i ze ludzie odchodza gildiami z serva to tez moze wyssane z palca? I podpinam się pod post Harrego.
Opublikowano

Serwer typowo pod IS ,widac ,że Kains ma to w dupie i zamknie serwer po 3 miesiącach .

1. PD z IS za 15 zł ,na balmo*e jest po 11 zl , dzik po 23 ,na mediumach typu Diamo*dMT2 jest po 6 zł.

Miałem cos wydać na IS ,ale zoabczyłem te smieszne ceny i ilosc graczy i bugów to odrazu zakonczylem grę na 50 LvLu.

Pozdrawiam.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...