Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

B

Trwa konserwacja. Tak na fb pisali.

Bo już myślałem,że bana dostałem xD

Jak ogarną cofki,to szczerze moge polecić serwer ;)

Opublikowano

Up takich rzeczy nie... to teraz Ja do Ciebie kotek napiszę.

Ban za gildie AnalTerror do której wstąpiłem kilka h przed tym jak ban poszedł.

Dostałem wiadomość na forum od GA/HA Demetri po czym czekałem down i gówno.

UB nie było 2 tygodnie,dałem wycinke ss z forum na pw na forum do działu dyskusje po czym ban na forum o_O.

Profesjonalna administracja,a tutaj ss na dowodzik że takowa wiadomość istniała.

okr58x.jpg

Na serwer szkoda czasu,jak nie zniknie eq,(a zniknie) zrobisz nowe to cie zbanują.

Cya

Opublikowano

Dostałeś bana za swoje naganne zachowanie.

My nie tolerujemy takich rzeczy.

Tylko tyle masz do powiedzenia ?

Gratuluję.

+ tylko ze względu na to, że serwer mi się podoba i dobry kolega na nim gra, zacznę od nowa.

Tylko dlatego.

A administracja niech się zastanowi nad tym zajebistym technikiem który sadzi takie byki.

I nie chodzi o to, że to było nie specjalnie, ale co jeśli ostatnia kopia stanu maszyny była by zrobiona tydzień lub 2 tygodnie wcześniej ?

Masakra, mimo to serwer polecam i mam nadzieję, że więcej się to nie zdarzy.

Kains Kirighaya
Administrator
Twórca i technik klienta gry, operator technicznej strony serwera oraz forum.

+ patcher nie działa warto by nad tym popracować :)

Opublikowano

i co ? ludziom eq zniknęło , i nic z tym nie zrobicie ?

bony pomieszane , koledze znikł perfekt bojowy dla wp :D i nic nie zrobią , nawet gdy był ss :)

pozdrawiam , i odradzam dalszej gry !

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Pokaż tego screena który nie był w jakikolwiek sposób edytowany. :)

z tego co mi wiadomo ty wiesz o tym zajściu , SS był wysłany do administracji a wy po prostu na to zlaliście.

Nie będę się więcej wypowiadał w tym temacie , bo i ja dostanę perma na ip ;!

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Kurwa kiedy serwer ON ?

Chyba ddosy ponieważ strona nie może połączyć się z mysql serwera a forum padło totalnie.

Trzeba przeczekać.

Opublikowano

Asprime ty tu dalej grasz? Skończysz grę za jakiś czas i będziesz żałować.

Stoi wiele ciekawszych i interesujących serwerów a nawet globalnych,nie wiem co widzisz w Nexanity,lecz zobaczysz po czasie że to strata czasu a tak z gry to spoko jesteś.

Opublikowano

Asprime ty tu dalej grasz? Skończysz grę za jakiś czas i będziesz żałować.

Stoi wiele ciekawszych i interesujących serwerów a nawet globalnych,nie wiem co widzisz w Nexanity,lecz zobaczysz po czasie że to strata czasu a tak z gry to spoko jesteś.

Nie wiem czy strata czasu czy nie, ale

• administracja wydaje mi się spoko
  • serwer wydaje się ok (dużo nowości które trudno zdobyć) co mi się podoba
  • wpakowałem 50zł w IS
  • moja gildia gra dalej

Więc zostaje jeszcze na serwerze :)

Opublikowano

Witam!

Po 1 cofce ,która miała miejsce pare dni temu powiedziałem sobie ,że będe dalej grać na tym serwerze ..

Dzisiaj tzn 26 znowu była cofka i wgrali pliki z 25 (wieczór) To co nadropiłem wyexpiłem itp 26 przepadło :))

Nie polecam serwera bo admninistracja myśli ,że jak dadzą Ci raty na 1 dzień to wszystko załatwi :)

Pozdrawiam nie zagram więcej na waszym serwerze bo straciłem tylko czas i humor po wejściu ..

PS: Serwer padł już wtedy kiedy ludzie wbili takie 90 levele i osiągnęli co chceli i poszli.. handel opiera się tylko na kamykach i gdzie wcześniej (z tydzień po starcie) bojowce chodziły po 100-200kk teraz po 10 ?Aura , którą robiłem kosztowała 35-40kk a teraz to na glebie leży bo nikt tego nie kupuje bo nikt nie zaczyna gry :))

Dobranoc

Opublikowano

Wgraliśmy pliki z 26-04-2013 13:00 a o 13:07 była konserwacja. :)

Proszę żebyś nie robił chaosu w temacie.

Przy okazji zastanów się nad swoim postępowaniem oraz ustaw zegarek.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Przepraszam ,że co ?

Tak własnie coś podejrzewałem ,że ktoś będzie wciskał ciemnotę :)

Grałem wczoraj czyli 25 ok godź 20 do 22 , dzisiaj 26 wbiłem o godź 12 do 13 bo nagle logowanie padło i wywaliło serwer ( według was konserwacja)

Wbijam teraz po tej waszej "konserwacji" i mogę Ci listę zrobić co mi poznikało i co pocofało :) ale i tak to Cię "g" obchodzi.

Ale wymienię :

-pare kamoli z metków

-PDx2sztuki z lasku

-Na Buffie skill z m4 do G (odbicie)

Zastałem swoją postać w m1 jak i buffka a taka prawda ,ze dropiłem w red lesie i nagle wylogowało mnie :) Dziwne co? nie wciskaj ludziom ciemnoty bo kto gra to wie co stracił :)

PS: Nie tylko ja straciłem , a Ci co nie grali przed pare dni niech się cieszą nieruszonymi kontami.

I jeszcze jedno:Ja wiem swoje i Ty wiesz swoje ja już nie zagram tak jak pewnie większość ( nie namawiam nikogo do odejścia ) , ale taka jest prawda :)

Opublikowano

Przepraszam ,że co ?

Tak własnie coś podejrzewałem ,że ktoś będzie wciskał ciemnotę :)

Grałem wczoraj czyli 25 ok godź 20 do 22 , dzisiaj 26 wbiłem o godź 12 do 13 bo nagle logowanie padło i wywaliło serwer ( według was konserwacja)

Wbijam teraz po tej waszej "konserwacji" i mogę Ci listę zrobić co mi poznikało i co pocofało :) ale i tak to Cię "g" obchodzi.

Ale wymienię :

-pare kamoli z metków

-PDx2sztuki z lasku

-Na Buffie skill z m4 do G (odbicie)

Zastałem swoją postać w m1 jak i buffka a taka prawda ,ze dropiłem w red lesie i nagle wylogowało mnie :) Dziwne co? nie wciskaj ludziom ciemnoty bo kto gra to wie co stracił :)

PS: Nie tylko ja straciłem , a Ci co nie grali przed pare dni niech się cieszą nieruszonymi kontami.

I jeszcze jedno:Ja wiem swoje i Ty wiesz swoje ja już nie zagram tak jak pewnie większość ( nie namawiam nikogo do odejścia ) , ale taka jest prawda :)

rly?? Tyle agresji o takie itemki, które można zdobyć w 10-20min?? Ja straciłem żala, hełm na 80lvl +7 i tam pare itemków wykute na +9 nie mówiąc już o treningu wojownika,ninji i 20 konarach od biologa, które zostały cofnięte i jakoś gram. Wiem, że nie dostanę zwrotu, bo nie posiadam ss. Nie mam obsesji robić zdjęcia swojej wirtualnej postaci zdjęć, gdy tylko znajdę w moich rękach jakieś nowe itemki, no bez przesady... Liczę, że takie sytuacje się nie powtórzą. Itemki i misje prędzej czy później odrobię więc gam dalej. Serwer ucierpiał. Widać to w m1. rano dwa sklepy na krzyż....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...