Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez restartu serwer nie ma szans na utrzymanie. W tej chwili jedyne osoby, które grają to 80+.Wchodza na chwile pobić się w m1 i koniec. Nowy gracz nawet nie ma co próbować zaczynać, bo i tak nie kupi potrzebnego dla siebie KU. Na serwerach, takich jak ten rzeczą niezbędną jest handel.Serwer jest ekstra. Wszystko na nim jest idealnie dopasowane(jedyne co wkurza to usuwanie się 5 bonu, ale do przeżycia). Myślę ,że gdyby oddali wszystkim SM i wyższym lvlom przyznali jakiś bonus to zgodzili by się na ponowny start. W tych warunkach nie ma sensu po prostu grać.

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema mam problem , bo ze stronki głównej serwera nie mogę pobrać klienta . Pobiera się do ok.80% i wyskakuje błąd ... tak z 5 razy pobierałem mógłbym poprosić o inny host :) ?

Opublikowano

Nie Polecam serwera Navi jeszcze raz Navi kur*** idziesz do GA Mentor - 30zl przelewik i Trutka jest nie ma to jak serwer 2013roku hahaha . Nie Polecam ;] / gówno jakich mało 1 rok robią serwer a Bug na Bugu a nie dodając ze baza jak na hamaku czyli brak :*

07519388326783314691.gif

Opublikowano

Nie Polecam serwera Navi jeszcze raz Navi kur*** idziesz do GA Mentor - 30zl przelewik i Trutka jest nie ma to jak serwer 2013roku hahaha . Nie Polecam ;] / gówno jakich mało 1 rok robią serwer a Bug na Bugu a nie dodając ze baza jak na hamaku czyli brak :*

Haha, to może jakiś dowodzik cwaniaku. Takie rzeczy każdy może sobie wypisywać chcąc zepusć reputacjie serwera.

1 rok robią serwer? Hahah. Widzę, że informacje o navi, czasie tworzenia serwera itd. masz z dupy. Serwer robili nie całe pół roku dla twojej wiadomości ;).

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Mozna uznac po ilosci online ze server na dniach "umarł w butach"

:) teraz dopiero przekrety teamu i ich pycha kim to oni sa wychodzi na swiatlo dzienne.

Opublikowano

Nie wiem czy strata czasu czy nie, ale

• administracja wydaje mi się spoko
  • serwer wydaje się ok (dużo nowości które trudno zdobyć) co mi się podoba
  • wpakowałem 50zł w IS
  • moja gildia gra dalej

Więc zostaje jeszcze na serwerze :)

No nie wiem czy taka spoko,sądzisz tak ponieważ widzisz ich te piękne posty które są tylko ich makijażem.

Nie idzie się z nimi dogadać a nawet skontaktować,administrator zamiast z ludźmi rozmawiać,gada z TraVel na ts3 i przez to spierdala 50% rozrywki oraz całego serwera patrząc względem graczy ale no cóż - powodzenia.

Opublikowano

Niestety przejachałem się na serwie masa bugów takich jak np. bug z kamieniami duchowymi.Administracja tlyko Kains cos pomaga reszta to nawet nie odpisze. Serwa nie polecam jak ma tak dalej być.

Opublikowano

Niestety przejachałem się na serwie masa bugów takich jak np. bug z kamieniami duchowymi.Administracja tlyko Kains cos pomaga reszta to nawet nie odpisze. Serwa nie polecam jak ma tak dalej być.

Widzę, że Cię baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dawno nie było na serwerze.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

E-maila ani hasła nie idzie do postaci zmienić >.< . Serwer robi sie nudny bo przegraniu około 4k minut ,

chodz jak sie właduje w is zeby mieć eragona i amulety to moze i by sie fajnie grało :D , ale ceny odstraszają mnie wiec podziękowałem.

Opublikowano

Widzę, że Cię baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dawno nie było na serwerze.

To sie nazywa "profesjonalizm" administracji.Twoje wypowiedzi sa dziecinne i podchodza pod spam.top@Mozna wiedziec ile ludzi tutaj gra?
Opublikowano

300-400

Przepraszam skąd masz takie informacje haha?

Gdy p.GA/GM Kains stał w m1 odpowiedział na moje pytanie :

-ile jest osób na serwie?

-"nie ma licznika osób na serwie" więc albo spławił mnie żeby nie ujawniać liczb albo coś innego :)

Opublikowano

Przeciez mogl sprawdzic komenda.Przypuszczam ze licznika nie ma aby nie odstraszac nowych.Jeszcze niedawno bylo tutaj 500-600 online a teraz nie wiem czy te 300 jest a nowych graczy nie przybywa...

Opublikowano

Zróbcie licznik graczy na stronie i wtedy będzie wszystko wiadomo...

Kto jest za tym daje + :)

PS. Jak dodaliście już opcje "przypomnij hasło" na stronie to mogło by to działać...

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Zróbcie licznik graczy na stronie i wtedy będzie wszystko wiadomo...

Kto jest za tym daje + :)

PS. Jak dodaliście już opcje "przypomnij hasło" na stronie to mogło by to działać...

Na co ci taki licznik gdzie ustawia ilosc graczy x 2.5 albo 3.5 ;p

Ludzie ktorzy wbija na server zobacza jak duzo ludzi biega na servie oh oh ;p

Opublikowano

Proszę o odblokowanie mojego konta, ponieważ nic złego nie zrobiłem.

ID 0l4n4

Nick w grze LanaDelRey (usunięta po cofce ale na stronie nadal jest)

Kains odezwij się, bo dostałem perm za wulga. Bez przesady.

Opublikowano

Po tej śmiesznej cofce większość osób odeszła. nexanity= dno

Przecież tu już normalny nikt nie gra ? :D Chyba, że dzieci IS'u xD [ nie, nie zazdroszczę ]

Administracja zrobiła ten serwer pod kase, wszystko co nowe - - Zbugowane.

Pozdrawiam xD

Opublikowano

Prawdopodobnie Oni już tworzą nowy projekt i nowy server a tu udają, że pracują i naprawiają bugi.. W całe nie lepsi okazlai się niż Pan Santriel aka Erontron...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...