Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Banujemy za fikcyjne powody? Nie. Nie pokazaliśmy dowodów? Przeczytaj regulamin.

MrTrolooo został odbanowany po rozmowie z nim na ts. (Nie, nie dał nam pieniędzy czy innego gówna mianiaki spisków)

- Nie zajmujemy się ważnymi bugami? Jakoś wszystkie bugi sukcesywnie są usuwane.

- Jak najwięcej zarobić z IS? Nie dostaniemy z niego złamanego grosza bo cała pula pieniędzy idzie na projekt Unity. :*

- Mówisz, że drop jest słaby ale jakoś na evencie sypało się itemów z metków tyle, że jednym monitorem bym tego nie złapał.

- Mam graczy za debilne małpy? To Twoje słowa. Jeżeli ktoś szanuje administracje to jest obdarowany szacunkiem od nas ale jak ktoś pisze teksty typu "eee mam buga żal, chuy wam w dupe a mod sie wypina" to jest obdarowany takim samym podejściem. :)

- Zablokowaliśmy ulepszanie u kowala w DT? Dzięki za niepozorne zgłoszenie buga który będzie naprawiony. (Magiczny metal dropi z metinów i bossów ale to pewnie wiesz i chciałeś tylko zabłysnąć)

- Gracze się skarżą na misję na militara z dwóch powodów: Mają starą postać na której bug został lub po prostu nie potrafią ubić 200 mistyków i chcą wyłudzić od nas militara.

- Grunt rzucić ściemą? Wind Of Despair się sam wprowadził, nie? ; ) Niebawem kolejny patch powstanie i inne serwery znów będą rozbierać naszego clienta w poszukiwaniu modelów. :*

- Jakie szkaty blasku księżyca? WTF? Czytaj forum zamiast używać magicznej kuli o potężny magu.

- Skąd masz takie info? Kolejne z marsa albo może wam NASA podaje?

- Kolesiostwo? A z kim ja mam się na serwerze kolegować?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@LanaDelRey - I tak nie dostaniesz unbana więc możesz stąd wyjść bo jak Ty to powiedziałeś "Dopóki nie dostanę unbana to dobrego słowa o serwerze nie powiem"

@PanZagłady - Czytasz dialogi w grze, to się chwali. :)

- tak banujecie bez powodu, gdy tylko ktoś źle wyrazi się na temat serwera, mam ss jak dostałem blok na pisanie na 277h :*

- naprawiasz te bugi które uważasz za stosowne, na których nie zarobisz.

- co za róznica ?? i tak i tak kasa wam jest potrzebna -.-"'

- nie mów nam o graczach którzy wydali w chooj kase na IS ... tylko o tych co grają bez IS... looknij ich drop. -.-"

- tak masz graczy za debili i wgl ich nie szanujecie.

- niepozorny bug ?? za głupich nas masz... ?? ( magiczny metal leci jak krew z nosa, no chyba ze masz łapke z IS. )

- ...

- ...

- nie info z marsa tylko z serwera Nexanity.

- i tak macie swoich pupilków

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mialem na serverze zagrac, tylko te spory miedzy administracja, a graczami nie podobaja mi sie, i to co pisza gracze, o nienaprawionych sprawach...

Czytajac to w ogole mnie nie przekonuje by zagrac

A prezka byla taka ladna ...

Opublikowano

Rozumiem, że zrozumieliscie ze projekt Nexanity niewypalił i bierzecie się za nowy projekt Unity. Przynajmniej dobrze, ze jestescie szczerzy w tym co robicie. Zajmujecie sie juz nowym projektem a na nexe macie juzw nosie na to wychodzi bo widziecie, ze serv juz sie nie zwraca.. Tak jak genialna jest prezentacja serva tak bezndziejany jest w rzeczywisci server. Smutne to, ale wszyscy grajacy tu gracze to potwierdzaja. Podobonie robił Santriel na Reinorze, tez zajmowal sie drigma jak juz reinor powoli zaczynal upadac.

Opublikowano

No Kains, jak zwykle dużo wazeliny i ściemy =). Ja odradzam graczom gry na serwerze, jeśli nie chcą stracić czasu. Ten serwer jest spisany na straty przez pazerną administrację. Wczoraj jeszcze obniżyliście drop byśmy wam masowo kupowali rękawice. O nie, tak to nie będzie. Oby wam unity nie wypalił ;]. Będę go szczerze odradzać.

Jeszcze jakiś system szczęścia ponoć wprowadzili wczoraj, unikalny na tle serwerów metin. Owy system ponoć sam dostosowuje drop danego dnia. Beka w chuj z administracji. No na pewno ...

jqeuR.png

Opublikowano

- Banujemy za fikcyjne powody? Nie. Nie pokazaliśmy dowodów? Przeczytaj regulamin.

MrTrolooo został odbanowany po rozmowie z nim na ts. (Nie, nie dał nam pieniędzy czy innego gówna mianiaki spisków)

- Nie zajmujemy się ważnymi bugami? Jakoś wszystkie bugi sukcesywnie są usuwane.

- Jak najwięcej zarobić z IS? Nie dostaniemy z niego złamanego grosza bo cała pula pieniędzy idzie na projekt Unity. :*

- Mówisz, że drop jest słaby ale jakoś na evencie sypało się itemów z metków tyle, że jednym monitorem bym tego nie złapał.

- Mam graczy za debilne małpy? To Twoje słowa. Jeżeli ktoś szanuje administracje to jest obdarowany szacunkiem od nas ale jak ktoś pisze teksty typu "eee mam buga żal, chuy wam w dupe a mod sie wypina" to jest obdarowany takim samym podejściem. :)

- Zablokowaliśmy ulepszanie u kowala w DT? Dzięki za niepozorne zgłoszenie buga który będzie naprawiony. (Magiczny metal dropi z metinów i bossów ale to pewnie wiesz i chciałeś tylko zabłysnąć)

- Gracze się skarżą na misję na militara z dwóch powodów: Mają starą postać na której bug został lub po prostu nie potrafią ubić 200 mistyków i chcą wyłudzić od nas militara.

- Grunt rzucić ściemą? Wind Of Despair się sam wprowadził, nie? ; ) Niebawem kolejny patch powstanie i inne serwery znów będą rozbierać naszego clienta w poszukiwaniu modelów. :*

- Jakie szkaty blasku księżyca? WTF? Czytaj forum zamiast używać magicznej kuli o potężny magu.

- Skąd masz takie info? Kolejne z marsa albo może wam NASA podaje?

- Kolesiostwo? A z kim ja mam się na serwerze kolegować?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@LanaDelRey - I tak nie dostaniesz unbana więc możesz stąd wyjść bo jak Ty to powiedziałeś "Dopóki nie dostanę unbana to dobrego słowa o serwerze nie powiem"

@PanZagłady - Czytasz dialogi w grze, to się chwali. :)

co to jest projekt unity tak z ciekawości ?

PS Kains, napisałeś że nie podałem wszystkich informacji aby smy zostały mi zwrócone (jak już powiedziałem wcześniej, to co Demetri kazał podać podałem) w takim razie jakie informacje mam podać abyście zwrócili smy ?

1363095337-U286162.png
Opublikowano

A mialem na serverze zagrac, tylko te spory miedzy administracja, a graczami nie podobaja mi sie, i to co pisza gracze, o nienaprawionych sprawach...

Czytajac to w ogole mnie nie przekonuje by zagrac

A prezka byla taka ladna ...

To przykre, że nie masz własnego zdania i sam się nie przekonasz jak jest. Dlatego właśnie polska jest zacofana. Ludzie kierują się opinią kretynów ;) ( a w Polsce mamy ich wielu, na każdym rogu )

1336584123357966.png

Opublikowano

To przykre, że nie masz własnego zdania i sam się nie przekonasz jak jest. Dlatego właśnie polska jest zacofana. Ludzie kierują się opinią kretynów ;) ( a w Polsce mamy ich wielu, na każdym rogu )

Zgłoszony. Wyzywać ludzi nie będziesz. Wystawiliśmy własne opinie po przegranych minutach/godzinach/dniach. Nie będziemy lizać dupy komuś komu nie chce się ulepszać serwera czy naprawiać bugów. Jeszcze okrada ludzi z kasy bo fryzury z IS niektóre nie dzialają.

jqeuR.png

Opublikowano

Rozumiem, że zrozumieliscie ze projekt Nexanity niewypalił i bierzecie się za nowy projekt Unity. Przynajmniej dobrze, ze jestescie szczerzy w tym co robicie. Zajmujecie sie juz nowym projektem a na nexe macie juzw nosie na to wychodzi bo widziecie, ze serv juz sie nie zwraca.. Tak jak genialna jest prezentacja serva tak bezndziejany jest w rzeczywisci server. Smutne to, ale wszyscy grajacy tu gracze to potwierdzaja. Podobonie robił Santriel na Reinorze, tez zajmowal sie drigma jak juz reinor powoli zaczynal upadac.

Projekt Unity to nie jest serwer Metin2 także fail. :)

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Może sie trochę odniesiesz i wyprodukujesz czemu ma słuzyc ten projekt. Co to w ogole jest. Skonczmy z ta polityczna dyplomacją kawalerze.

Opublikowano

Zupełnie nowa gra MMO Free To Play a nazwa Unity jest nazwą kodową.

O tym wspominaliśmy miesiąc przed startem serwera i Ty dobrze wiedziałeś co to jest Unity więc nie wiem po co pytasz.

Od razu wyprzedzę was i powiem, że Nexanity będziemy ciągle się zajmować bez względu na projekt.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Ale ja Cię już nie męcze o unbana, a na serwerze gram cały czas :)

Opublikowano

Ale ja Cię już nie męcze o unbana, a na serwerze gram cały czas :)

i zostało na nim coś ludzi czy wszyscy odeszli ? ile około jest online ?

1363095337-U286162.png
Opublikowano

dt261Na.jpg

Ja skończyłem grę oficjalnie i rozdałem przedmioty tym, którzy byli w porządku.

jak na moje oko to z 200-300 osób online więc nie warto bo nie ma nawet z kim pvp toczyć

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Server jest Fajny :) moge polecić spokojnie

Ale... Administracja totalne dno -.- mozna sie prosic i blagac o naprawe bugow i bledow ale na tym sie konczy...
NP. durny militar polowa serwera ma z nim problem... ja na swojego czekalem 5dni dziewczya czeka tydzien i CODZIENNIE pisze do administracji na ten temat... i na pisaniu sie kończy -.-
i zeby bylo fajniej to misja na konia militarnego jest powiazana z misja na PETA bez militara nie ma peta x]

Piszcie co tam chcecie ;) ale Admini sa do bani...

Opublikowano

Jednym i czołowym z nich jesteś Ty :)

Co do serwera jest on ok, ale tak jak napisała masa osób - administracja jest do bani.

Nie naprawiają ŻADNYCH bugów. I niech tutaj nie pieprzą głupot,

nowy projekt jest już w pracy, a jeszcze pierwszego nie skończyli i kołysze się na nogach.

Będzie unity - nie będzie nexanity. Taka prawda. Niby coś tam robią, ale nic za co można by ich pochwalić, że faktycznie

odwalili kawał dobrej roboty i gra się lepiej. No co najmniej dziwne, jakby chcieli na przekór graczom.

Opublikowano

Jednym i czołowym z nich jesteś Ty :)

Co do serwera jest on ok, ale tak jak napisała masa osób - administracja jest do bani.

Nie naprawiają ŻADNYCH bugów. I niech tutaj nie pieprzą głupot,

nowy projekt jest już w pracy, a jeszcze pierwszego nie skończyli i kołysze się na nogach.

Będzie unity - nie będzie nexanity. Taka prawda. Niby coś tam robią, ale nic za co można by ich pochwalić, że faktycznie

odwalili kawał dobrej roboty i gra się lepiej. No co najmniej dziwne, jakby chcieli na przekór graczom.

Pracę nad Unity ruszą w nowym roku więc farmazony OFF.

Gdybyśmy nie naprawiali bugów to byś nawet w m1 minuty nie ustał.

Pozdrowienia dla kumatych tych co byłi na Nexanity od 1 sekundy startu.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

I co jest ten serwer na androida hah?

Na serwer na pewno nie wejde ;]

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Aż się szkoda robi, że to był kolejny serwer z 1k chętnych na starcie, szkoda że spier*olili taką szansę, Serwer bardzo fajny ale nieprofesjonalizm administracji i mała liczba graczy odrzuca,

P.S.

Kains grałem od startu i to tylko i wyłącznie wasza wina, że wypuściliście serwer niedopracowany i nietestowany ;)

Opublikowano

Hahah byłem od 1 sekundy startu odjebaliście cofke i wszystko poszło w pizdu. Pozdro Patriotic.

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Aż się szkoda robi, że to był kolejny serwer z 1k chętnych na starcie, szkoda że spier*olili taką szansę, Serwer bardzo fajny ale nieprofesjonalizm administracji i mała liczba graczy odrzuca,

P.S.

Kains grałem od startu i to tylko i wyłącznie wasza wina, że wypuściliście serwer niedopracowany i nietestowany ;)

Nietestowany? Eee testy były.

Administracja nexanity nadała nowe pojęcie wyrażeniu "beta testy".

Dla nich beta testy to zabawa komendami oraz robienie SS'ow.

Oczywiscie sam widzialem jak sprawdzali kilka rzeczy jak misje u biologa oraz bossy, Jednak wszystko i tak modyfikowali po starcie.

Jednym słowem, jak to pięknie kiedyś w którymś temacie ujął kains "kaszana".

Jakis czas temu zdecydowalem ze jednak zostane na serverze, przeciez czekalem na niego kilka miesiecy.

Zaczalem ostro expic, zaladowalem ponad 100 w is tak od ręki (wczesniej wydalem duzo wiecej, lacznie 200-300zl). Porobilem eq itp itd.

Wyjechalem.

Wracam po tygodniu, smow nie ma, eq nie ma, lvla nie ma. Nagle czytam ze mieli problemy i byla kilkudniowa cofka.

Ktory to juz raz z rzedu byla cofka / restart?

Juz nawet nie chce mi sie do nich pisac o zwrot SM.

Niech sobie wsadzą te pieniadze w buty, będą wyżsi.

Mania wyzszosci :) Ta "cecha" czy jak to nazwac swietnie do was pasuje.

Zawsze wiedzieliscie lepiej, zawsze byliscie madrzejsi jak wam radzilem. Wlasnie widze jak wam to wyszlo.

Nie myslcie ze daliscie sobie rade z ddosami. Poprostu ludziom szkoda czasu zeby was atakowac bo juz nie ma po co. Zostalo wam niewiele graczy :)

"Nexanity na androida zaraz po starcie".

Czas leci i leci, a głupi dalej wierzą ze pograja sobie w metina na tablecie :D

Albo i nie wierzą.

Z całego serca i rozumu odradzam granie na tym serverze.

Żałuje tylko że tak długo byłem głupi i tracilem tam czas i forse..

rYD9JSA.png

Opublikowano

Jednak dobrze zrobiłem, że olałem ten fajny serwer, ale z daremną administracją. Serwer upadnie do połowy maja skoro wycofali Itemshop i płatności. Nie sądzę by byli tacy bezinteresowni ;).

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...