Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@LanaDelRay, Najpierw typie piszesz, że serwer niewypał, beznadziejny etc. Następnie piszesz, że bardzo fajny i wszystko w porządku, ale nie będziesz pisał pozytywnie o serwerze, jak nie dostaniesz unbana. Czy Ty jesteś niedopierdolony ? Masz problem z tym swoim małym zjebanym gimbaziarskim mózgiem ? Najwidoczniej tak. Jesteś pajacem, starasz się szantażować Administracje, w szczególności, że sam się przyznałeś, wyzywałeś Adminów. TFU na ten Twój szczurzy ryj, mam nadzieje, że dostaniesz raka z przerzutami :) - tak powinny kończyć wszystkie " polaczki " takie jak TY.

Ty jesteś chłopie niezrównoważony psychicznie kawalerzy wypisując takie rzeczy i tak bluzgając tutaj drugą osobę. Nie wiem ile ty masz wiosenek, ale widać, że cie zyłka pęka na temat negatywnych komantarzy o twoim wymarzonym servie na którym gra w porywach 200 osob. Godziny szczytu a na forum 10 osób..(Wszyscy expia wiec m1 puste ;D) Za ten komentarz jakbym byl tutaj modkiem majacym kompetencje to dałbym ci bana na mpc na ip. Ja sie zastanawiam czy ty sie w ogóle nadal do zycia spolecznego z takim podejsciem. Tak komentarze pisze tylko najnizszy margines spoleczny i zastanawiam sie czy nie czas kawalerzyno na resocjalizacje. Nie graj w tego metina bo ci to szkodzi, ale jeszcze bardziej nie pisz nic na mpc bo to Ci nie szkodzi a Cię kompromituje a tych 9 lajków bezmózgowych to tylko pokazuje świadectwo i poziom serva waszego i teamu bo i Kains! Tfu! Tak to jest, że w dziejszym świecie ludzie lubią głupote, błazenade a nie wartosci moralne. Ja polecałbym LanaDelRay złozyć wniosek do prokuratury za zniewage. Synek dostanie sprawe i grzywne i może go to nauczy pokory. Buenos ty jesteś jak Apostoł Piotr który najpierw cos robił a potem myślał. Dowody nie trudno będzie ci zebrać za zniewage LanaDelRay. Ty Buenos powinieneś całować po rękach IStny diabel ze ci nie dał perma. :)
  • Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie, jest jakiś licznik online, bo przydało by się wiedzieć ile mnie więcej gra osób. Ma ktos może jakąś informacje ile gra przeważnie osób?

Po co tobie licznik, na palcach policzysz :)

Gra tam z 200 typa, ogólnie serwer może i fajny, ale mają swoje za uszami.

Nom i zapomniałem dodać serwer pod IS.

Opublikowano

Dużo ludzi twierdzi, że serwer jest pod IS.

Może tak uargumentujecie to jakoś konkretnie?

Wszystko co jest w IS da się zdobyć w grze.

(serwer pod IS to taki który w swoim sklepie ma bronie, zbroje, przedmioty nie do zdobycia w grze itd.

U nas jak widać wszystko jest dostępne w grze więc nie rozumiem waszego toku rozumowania)

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Ja nie mam nic przeciwko serverovi w którym jest IS drogi bo wtedy trzeba sie wykazać duzą kreatywnoscia i mysleniema co wieli ma z tym problem, ale nie rozumiem jak mozna sie nią wykazać jak trzeba łaskawie się pytać czy mozna kupić Sm za walute w grze i czekac od tygodnia do 2 tygodni na odpowiedz. No ludzie szanujmy sue... a nie wpadajmy w pyche.. Potem się dziwicie, że z 600 wiary zostało ledwo moze 200. Kains nie idzcie tą drogą. Rozwaz w sercu swym moje słowa.

Opublikowano

Wczoraj zrobiłem ślub postaci z buffem, a dzisiaj wchodzę i nie ma zawartego ślubu między postaciami. Obrączki zostały, ale ślub wywaliło pozdro.

Opublikowano

@Opanuj się dziękuję.

Już myślałem, że jestem tu sam.

Harry, krecik, mentos dzięki.

Istny dzięki za szybkie odebranie zgłoszenia.

A co do zgłaszania - ss zrobione - a co z tym dalej to się

zastanowię, bo pierwszy raz ktoś mi tak złowróży.

No cóź, jest mi zwyczajnie przykro.

Ogółem : serwer w porządku, bugów się nie dopatrzyłem, IS jak to IS źle nie jest.

Administracja raczej ok, wiadomo zawsze coś można na nich znaleźć, ale

i gracze nie są fair wobec siebie nawzajem.

Polecam, ale zachowanie ogółu musi się koniecznie zmienić na normalne.

ps.

art. 257 kodeksu karnego „Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3

Opublikowano

Ja nie mam nic przeciwko serverovi w którym jest IS drogi bo wtedy trzeba sie wykazać duzą kreatywnoscia i mysleniema co wieli ma z tym problem, ale nie rozumiem jak mozna sie nią wykazać jak trzeba łaskawie się pytać czy mozna kupić Sm za walute w grze i czekac od tygodnia do 2 tygodni na odpowiedz. No ludzie szanujmy sue... a nie wpadajmy w pyche.. Potem się dziwicie, że z 600 wiary zostało ledwo moze 200. Kains nie idzcie tą drogą. Rozwaz w sercu swym moje słowa.

Jeżeli ktoś kupował SM za yangi to nigdy się w to nie wtrącałem i nikt nie dostał za to bana (Nawet pomogłem przy wymianie kilku osobom żeby nikt nikogo nie okradł)

Ale jak ktoś sprzedaje yangi czy coś innego za doładowanie, przelew, czy coś na czym ma realny zysk to dopiero leci ban.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Zdawali inną relacje bo pewnie chcieli sprzedać postacie za zł i im nie wyszło. :)

Dobrze wiesz, że polacy to wredni ludzie i będą kłamać aby się chociaż troszkę zemścić.

(Nie, nie obrażam tym postem nikogo tylko mówię jaka jest prawda i nie kieruje tego do wszystkich.)

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

jest wiele serwerów mających po kilka tyś. graczy na których można sprzedawać za zł konta .

Jest to dobre bo osoba która kupi to konto będzie grała ,gdyby osoba sprzedająca konto tego konta nie sprzedała to konto idzie w zapomnienie i jeden gracz mniej

1358265693558802.png
Opublikowano

Zdawali inną relacje bo pewnie chcieli sprzedać postacie za zł i im nie wyszło. :)

Dobrze wiesz, że polacy to wredni ludzie i będą kłamać aby się chociaż troszkę zemścić.

(Nie, nie obrażam tym postem nikogo tylko mówię jaka jest prawda i nie kieruje tego do wszystkich.)

lol Serio jesteś ruskiem?

Opublikowano

NIE GRAJCIE NA TYM SERWERZE...

Serwer sam w sobie nie jest zły nie licząc 10 tysięcy bugów i przedmiotów które mają coś dawać a nie działają...

dlaczego nie warto grać ? odpowiedz jest prosta- przez administracje która nie potrafi nic zrobić...

pierwsze starty ? klapa

potem znikające eq bo administracja "zapomniała" wpisać krótkiej komendy...

ostatnio ? 2 dni cofki ? a co z osobami które wydały kasę na isa w tym czasie ?

"Wszystkie Smocze Monety które gracze zainwestowali w przedmioty od dnia 22 kwietnia do 24 kwietnia zostaną zwrócone, proszę pisać do mnie PW na forum."

i co ? i gówno... od dnia 24 czekam na zwrot smów a administracja po prostu olała sprawę mimo licznych wiadomości nawet przez członków teamu na forum... (miali mi zwrócić 2 dni temu najpóźniej wieczorem, a nie ma do teraz)

Naprawdę nie grajcie na tym serwerze... strata czasu i nerwów na serwer który i tak się rozsypie za jakiś czas bo nikt już nie będzie chciał grać na takim gównie...

1363095337-U286162.png
Opublikowano

NIE GRAJCIE NA TYM SERWERZE...

Serwer w sam sobie nie jest zły nie licząc 10 tysięcy bugów i przedmiotów które mają coś dawać a nie działają...

dlaczego nie warto grać ? odpowiedz jest prosta- przez administracje która nie potrafi nic zrobić...

pierwsze starty ? klapa

potem znikające eq bo administracja "zapomniała" wpisać krótkiej komendy...

ostatnio ? 2 dni cofki ? a co z osobami które wydały kasę na isa w tym czasie ?

"Wszystkie Smocze Monety które gracze zainwestowali w przedmioty od dnia 22 kwietnia do 24 kwietnia zostaną zwrócone, proszę pisać do mnie PW na forum."

i co ? i gówno... od dnia 24 czekam na zwrot smów a administracja po prostu olała sprawę mimo licznych wiadomości nawet przez członków teamu na forum... (miali mi zwrócić 2 dni temu najpóźniej wieczorem, a nie ma do teraz)

Naprawdę nie grajcie na tym serwerze... strata czasu i nerwów na serwer który i tak się rozsypie za jakiś czas bo nikt już nie będzie chciał grać na takim gównie...

Bez podania podstawowych informacji nikt Ci nie odda SM ponieważ info z nieba nie weźmiemy.

10 tysięcy bugów? Wejdź i sprawdź.

Nie wiesz czemu eq znikało więc się nie wypowiadaj na ten temat.

Jeżeli ktoś wydał pieniądze w czasie 22-24 kwietnia to SM były zwracane osobom które się zgłosiły i potwierdziły odpowiednimi danymi wiarygodność swoich słów.

Coś jeszcze chcesz dodać o wszystko wiedzący GanerPL?

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Bez podania podstawowych informacji nikt Ci nie odda SM ponieważ info z nieba nie weźmiemy.

10 tysięcy bugów? Wejdź i sprawdź.

Nie wiesz czemu eq znikało więc się nie wypowiadaj na ten temat.

Jeżeli ktoś wydał pieniądze w czasie 22-24 kwietnia to SM były zwracane osobom które się zgłosiły i potwierdziły odpowiednimi danymi wiarygodność swoich słów.

Coś jeszcze chcesz dodać o wszystko wiedzący GanerPL?

to co demetri kazał podać, podałem więc prosze mi nie mówić że nie podałem informacji

bugów nie ma tak ?

wystarczy wejść na forum i zobaczyć jak ludzie płaczą że to nie działa to zbugowane itp... pierwszy lepszy przykład fryzura nie działa (na 100% nie działa ta 15% ludzie i 10 moby) (10 moby sprawdzone na sobie)

mogę powymieniać dalej jeśli chcesz :)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

to co demetri kazał podać, podałem więc prosze mi nie mówić że nie podałem informacji

bugów nie ma tak ?

wystarczy wejść na forum i zobaczyć jak ludzie płaczą że to nie działa to zbugowane itp... pierwszy lepszy przykład fryzura nie działa (na 100% nie działa ta 15% ludzie i 10 moby) (10 moby sprawdzone na sobie)

mogę powymieniać dalej jeśli chcesz :)

O tą fryzure 15 na luda ja już pisałem z 2-3 tygodnie temu kiedy jeszcze tam grałem i Kains parufka pisał, że naprawią na drugi dzień, a tu widzę po postach, że dalej nie naprawili. Hue, hue ;].

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

O tą fryzure 15 na luda ja już pisałem z 2-3 tygodnie temu kiedy jeszcze tam grałem i Kains parufka pisał, że naprawią na drugi dzień, a tu widzę po postach, że dalej nie naprawili. Hue, hue ;].

i nie tylko fryzurę mówili że naprawią...

oto co administracja naprawia o prosze:

Mamy przyjemność poinformować że możliwość doładowania VIP + SM przelewem została wznowiona.

http://www.nexanitymt2.com/forum/index.php?/topic/1629-do%C5%82adowanie-sm-przelewem-ju%C5%BC-dzia%C5%82a/#entry13321

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Wiesz co się liczy ? Kasa, kasa, kasa :)

Kd +5 pewnie do tej pory nie działają tak jak powinny, połowa misji też zbugowana. Serwer nie ma przyszłości, admini też za uszami swoje mają.

Opublikowano

No pograłem 5 dni i mogę wypowiedzieć się na temat owego serwera.

Czy warto tutaj zagrać?

- Nie, absolutnie nie!

Dlaczego?
- Administracja banuje za fikcyjne powody (nie podali dowodów zbanowanym na ich ban), a potem magicznie odbanowuje (MrTrolooo).
- Administracja nie zajmuje się ważnymi bugami w grze tylko zajmują się kombinowaniem jakby tu więcej pieniędzy z IS zarobić ;]. Kolega wyżej podał przykład ostatniej naprawy (przelewy IS).
- Wczoraj dali 100% dropa, które całkiem zrypało drop na serwerze. Było gorzej niż przed uruchomieniem tego bonusu. Zrobiono potem konserwację, która i tak nie odczarowała tego złego efektu 100% dropa. Dawniej z metków w lesie kamienie duchowe leciały z co drugiego/trzeciego metka bez rękawicy. A teraz? 1 kamień wpadł po ubiciu 15 metków w lesie.

O wydropieniu rękawicy nawet nie ma co marzyć przy tym ujowym dropie zrypanym przez "ogarniętą inaczej" administrację. Takżę chyba kolejny zabieg z wyciąganiem łap po pieniądze z IS na rękawicę złodzieja ;].

- Administracja nie potrafi odnosić się z szacunkiem do graczy, a przynajmniej jeden z nich tzn. Kains ma zbyt wysokie ego i ma graczy za debilne małpy, które zadają debilne pytania ;). On taki cudowny i wspaniały. Tfu. Więcej pokory i szacunku do innych by się Wam przydało.

- Zablokowali ulepszanie przedmiotów u kowala DT. Dlaczego? Chodzi o wpływy do Itemshopu ;). No bo skoro nie ma opcji ulepszania bez itemów (kowal w DT), to trzeba samemu dropić, a niektórzy (leniwi gracze) będą kupować w IS ulepszacze itd. Poza ulepszaczami chodzi też o MAGICZNY METAL z szkaty w IS.

- Misja na militara ma jakiegoś buga do dziś nie naprawionego bo widziałem jak gracze nadal się skarża na ten bug.

- Nie wiem co oni robią przez cały czas, ale grunt to rzucić ściemą "pracujemy nad patchem" "konserwacja" by zbyć graczy lub uspokoić nerwowość.

- Mieli ponoć ustawić drop skrzyni (szkat. blasku księżyca) na niedzielę (dzisiaj), ale przy tym wyżej wymienionym zrypanym dropie nic nie leci. Pytałem innych graczy i też nie leci im nic ;).

- Graczy z dnia na dzień ubywa i to coraz więcej. Nawet majówka nie przyniosła większej ilości osób online. Jest ich coraz mniej. Administracji nie zależy na rozreklamowaniu serwera. Zrobili prezentację i wrzucili na odczepnym tu na MPC oraz na forumku spamują by gracze rozreklamowali owy gówniany serwer.

- Na serwerze jest pewnego rodzaju kolesiostwo i pupilki administracji też się znajdą ;).

NIE POLECAM SERWERA!

jqeuR.png

Opublikowano

Tak jak kolega UP

+ występuje bug z usuwaniem 5 bonu.

Dodasz 5 bon zaczynasz mixować i po jakimś czasie tj. niekiedy po kilku zmianach 5 bon ... ZNIKA

ale jak to znika?

no po prostu go nie ma i trzeba go dodać jeszcze raz.

To się tyczy zwłaszcza broni ze ŚR

Drop faktycznie został zmieniony i mnie to bardzo dziwi, wg mnie to nie fair.

Coraz mniej ludzi na serwerze nie zwiastuje świetlanej przyszłości.

Ten serwer Jest najlepiej zaprezentowanym, reklamowanym, lśniącym gównem z przepiękną stroną.

Mało z prezki odzwierciedla stan faktyczny w grze, a jeśli już, to często bardzo zbugowany.

Tak jak wspomniał kolega UP militara nie da się zrobić, fryzki, niektóre pd nic nie dają.

Masa dziwnych rzeczy, których nie widziałem na innych serwerach to są "nowe bugi" spowodowane kombinacjami.

Opublikowano

Tak jak kolega UP

+ występuje bug z usuwaniem 5 bonu.

Dodasz 5 bon zaczynasz mixować i po jakimś czasie tj. niekiedy po kilku zmianach 5 bon ... ZNIKA

ale jak to znika?

no po prostu go nie ma i trzeba go dodać jeszcze raz.

To się tyczy zwłaszcza broni ze ŚR

Drop faktycznie został zmieniony i mnie to bardzo dziwi, wg mnie to nie fair.

Coraz mniej ludzi na serwerze nie zwiastuje świetlanej przyszłości.

Ten serwer Jest najlepiej zaprezentowanym, reklamowanym, lśniącym gównem z przepiękną stroną.

Mało z prezki odzwierciedla stan faktyczny w grze, a jeśli już, to często bardzo zbugowany.

Tak jak wspomniał kolega UP militara nie da się zrobić, fryzki, niektóre pd nic nie dają.

Masa dziwnych rzeczy, których nie widziałem na innych serwerach to są "nowe bugi" spowodowane kombinacjami.

Akurat 5-ty bon, to nie bug. Jak mi nie wierzysz wejdź do gry i przeczytaj co powie ci Zakręcony Johny, że w chwilach zdenerwowania zdarzy mu się usunąć kilka bonusów. Jest to celowe.

jqeuR.png

Opublikowano

No pograłem 5 dni i mogę wypowiedzieć się na temat owego serwera.

Czy warto tutaj zagrać?

- Nie, absolutnie nie!

Dlaczego?

- Administracja banuje za fikcyjne powody (nie podali dowodów zbanowanym na ich ban), a potem magicznie odbanowuje (MrTrolooo).

- Administracja nie zajmuje się ważnymi bugami w grze tylko zajmują się kombinowaniem jakby tu więcej pieniędzy z IS zarobić ;]. Kolega wyżej podał przykład ostatniej naprawy (przelewy IS).

- Wczoraj dali 100% dropa, które całkiem zrypało drop na serwerze. Było gorzej niż przed uruchomieniem tego bonusu. Zrobiono potem konserwację, która i tak nie odczarowała tego złego efektu 100% dropa. Dawniej z metków w lesie kamienie duchowe leciały z co drugiego/trzeciego metka bez rękawicy. A teraz? 1 kamień wpadł po ubiciu 15 metków w lesie.

O wydropieniu rękawicy nawet nie ma co marzyć przy tym ujowym dropie zrypanym przez "ogarniętą inaczej" administrację. Takżę chyba kolejny zabieg z wyciąganiem łap po pieniądze z IS na rękawicę złodzieja ;].

- Administracja nie potrafi odnosić się z szacunkiem do graczy, a przynajmniej jeden z nich tzn. Kains ma zbyt wysokie ego i ma graczy za debilne małpy, które zadają debilne pytania ;). On taki cudowny i wspaniały. Tfu. Więcej pokory i szacunku do innych by się Wam przydało.

- Zablokowali ulepszanie przedmiotów u kowala DT. Dlaczego? Chodzi o wpływy do Itemshopu ;). No bo skoro nie ma opcji ulepszania bez itemów (kowal w DT), to trzeba samemu dropić, a niektórzy (leniwi gracze) będą kupować w IS ulepszacze itd. Poza ulepszaczami chodzi też o MAGICZNY METAL z szkaty w IS.

- Misja na militara ma jakiegoś buga do dziś nie naprawionego bo widziałem jak gracze nadal się skarża na ten bug.

- Nie wiem co oni robią przez cały czas, ale grunt to rzucić ściemą "pracujemy nad patchem" "konserwacja" by zbyć graczy lub uspokoić nerwowość.

- Mieli ponoć ustawić drop skrzyni (szkat. blasku księżyca) na niedzielę (dzisiaj), ale przy tym wyżej wymienionym zrypanym dropie nic nie leci. Pytałem innych graczy i też nie leci im nic ;).

- Graczy z dnia na dzień ubywa i to coraz więcej. Nawet majówka nie przyniosła większej ilości osób online. Jest ich coraz mniej. Administracji nie zależy na rozreklamowaniu serwera. Zrobili prezentację i wrzucili na odczepnym tu na MPC oraz na forumku spamują by gracze rozreklamowali owy gówniany serwer.

- Na serwerze jest pewnego rodzaju kolesiostwo i pupilki administracji też się znajdą ;).

NIE POLECAM SERWERA!

- Banujemy za fikcyjne powody? Nie. Nie pokazaliśmy dowodów? Przeczytaj regulamin.

MrTrolooo został odbanowany po rozmowie z nim na ts. (Nie, nie dał nam pieniędzy czy innego gówna mianiaki spisków)

- Nie zajmujemy się ważnymi bugami? Jakoś wszystkie bugi sukcesywnie są usuwane.

- Jak najwięcej zarobić z IS? Nie dostaniemy z niego złamanego grosza bo cała pula pieniędzy idzie na projekt Unity. :*

- Mówisz, że drop jest słaby ale jakoś na evencie sypało się itemów z metków tyle, że jednym monitorem bym tego nie złapał.

- Mam graczy za debilne małpy? To Twoje słowa. Jeżeli ktoś szanuje administracje to jest obdarowany szacunkiem od nas ale jak ktoś pisze teksty typu "eee mam buga żal, chuy wam w dupe a mod sie wypina" to jest obdarowany takim samym podejściem. :)

- Zablokowaliśmy ulepszanie u kowala w DT? Dzięki za niepozorne zgłoszenie buga który będzie naprawiony. (Magiczny metal dropi z metinów i bossów ale to pewnie wiesz i chciałeś tylko zabłysnąć)

- Gracze się skarżą na misję na militara z dwóch powodów: Mają starą postać na której bug został lub po prostu nie potrafią ubić 200 mistyków i chcą wyłudzić od nas militara.

- Grunt rzucić ściemą? Wind Of Despair się sam wprowadził, nie? ; ) Niebawem kolejny patch powstanie i inne serwery znów będą rozbierać naszego clienta w poszukiwaniu modelów. :*

- Jakie szkaty blasku księżyca? WTF? Czytaj forum zamiast używać magicznej kuli o potężny magu.

- Skąd masz takie info? Kolejne z marsa albo może wam NASA podaje?

- Kolesiostwo? A z kim ja mam się na serwerze kolegować?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@LanaDelRey - I tak nie dostaniesz unbana więc możesz stąd wyjść bo jak Ty to powiedziałeś "Dopóki nie dostanę unbana to dobrego słowa o serwerze nie powiem"

@PanZagłady - Czytasz dialogi w grze, to się chwali. :)

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

wszystkie bugi sukcesywnie naprawianie? mhm.
poczawszy od tego, ze wylaczyliscie drop kamoli z metinow 70 co jest zalosne, tylko dlatego ze bije sie je w dt - sam mi pisales na poczatku serwera, ze to dobry sposob na ich nadropienie a to wylaczyles - hipokryzm, w dt nie mozna ulepszac itemow na poziomy, ktore wymagaja ulepszaczy - zalosne, psuje cala przyjemnosc dt. krwisty kamien - kto normalny lubi kopac rudy? kolejny powod zeby wyciagnac is, bo nikt z kilofem normalny zapierdalac nie bedzie, wiec zmiencie na podobna misje do pla chociaz jak pomyslu innego nie macie. ; ), i ostatnie - dalej mam zbugowana postac, wiec kurwa, jaki tu sukces? odwolaj sie w moim przypadku do calosci postu, robcie z tym serwerem cos, bo jest zajebisty, a Wy chujowi jak barszcz.
i 200 mistykow na militara to bez kitu przesada ^^

Bow to your Knees :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...