Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up Ja nie płaczę... napisałem jak jest i mam na to wyjebane,lecz wolę napisać o tym innym chcącym zagrać tu.

Ja płaczę? Ty liżesz dupe pozdro poćwicz.

Widać po Twoim szczenięcym i wulgarnym zachowaniu, że ban był słuszny. Skończ tutaj płakać i tyle ;)

1336584123357966.png

Opublikowano

To że Ty "tak widzisz" nie oznacza, że tak jest. Na serwerze gra ok. 600 + mogę się założyć :)

hahahaahah Beka z TYPA !

Na prawdę Ci płacą za te komentarze ?

Tu ''było'' 600 ludzi, ale chyba na starcie ;-)

Pozdrawiam i nie polecam, Kains dodaj coś jeszcze fajnego do is'a .

Pis joł ! .

Opublikowano

hahahaahah Beka z TYPA !

Na prawdę Ci płacą za te komentarze ?

Tu ''było'' 600 ludzi, ale chyba na starcie ;-)

Pozdrawiam i nie polecam, Kains dodaj coś jeszcze fajnego do is'a .

Pis joł ! .

Kolejne konto tej samej osoby ? Jakie to przykre, że musisz wylewać swoje żale z kilku kont :(

1336584123357966.png

Opublikowano

Kolejne konto tej samej osoby ? Jakie to przykre, że musisz wylewać swoje żale z kilku kont :(

Nie wiem czy oni ci płacą sm-ami lub czymś innym za obrone ich serwera ale widać jesteś tylko sam więc raczej w twoje bzdury nikt nie uwierzy.A może tak kłamiesz żeby przyciągnąć więcej graczy bo w grze nie ma nawet komu potki sprzedać o.O

Ten serwer to już przeszłość,było ładnie na początku i się wszystko się posypało.

Gra bardzo mało osób i nie pierd**** głupot że tak nie jest.Tak sprawdzałem jakbyś chciał wiedzieć po królestwach i expowiskach.

Sam tutaj nic nie zdziałasz,większość osób już się dowiedziała jaki to tak naprawde jest serwer. <_<

Nie mam tutaj nic to samego projektu bo jest przepiękny,ale administracja trochę do bani.

I tak na sam koniec powiem ci żebyś uspokoił trochę swoje nerwy i spiny,każdy ma prawo do wyrażania własnej opini. ^_^

Skończ już ten niepotrzebny spam bo tylko pogarszasz coraz bardziej opinie o serwerze i jakich ma gracz ;)

Opublikowano

Nie wiem czy oni ci płacą sm-ami lub czymś innym za obrone ich serwera ale widać jesteś tylko sam więc raczej w twoje bzdury nikt nie uwierzy.A może tak kłamiesz żeby przyciągnąć więcej graczy bo w grze nie ma nawet komu potki sprzedać o.O

Ten serwer to już przeszłość,było ładnie na początku i się wszystko się posypało.

Gra bardzo mało osób i nie pierd**** głupot że tak nie jest.Tak sprawdzałem jakbyś chciał wiedzieć po królestwach i expowiskach.

Sam tutaj nic nie zdziałasz,większość osób już się dowiedziała jaki to tak naprawde jest serwer. <_<

Nie mam tutaj nic to samego projektu bo jest przepiękny,ale administracja trochę do bani.

I tak na sam koniec powiem ci żebyś uspokoił trochę swoje nerwy i spiny,każdy ma prawo do wyrażania własnej opini. ^_^

Skończ już ten niepotrzebny spam bo tylko pogarszasz coraz bardziej opinie o serwerze i jakich ma gracz ;)

Właśnie ja jestem dobrym przykładem na to jacy gracze grają i zostali na serwerze. Nie robią problemów, są cierpliwi, wyrozumiali i życzliwi. Na szczęście odeszły takie szumowiny jak Ty. Wieczni napinatorzy, płaczki, spamerzy, kłamcy, oszuści, "polaczki". Twoja wypowiedź dowodzi tylko tego, że na serwerze znajduje się kulturalna elita, a nie pokemony z neostrady - takie jak Ty ;). Zapraszam Wszystkich na serwer, przemiła atmosfera i już dopracowany serwer ;)

1336584123357966.png

Opublikowano

Uderz w stół na nożyce się odezwą... Twoje komentarze działają na Nexy tylko destruktwynie bo próbujesz udawać kogoś kim nie jesteś a i piszesz cos co nie jest kompeltnie autentyczne. Zastanów się zanim coś napiszesz bo jesteś jak jeździec bez głowy. Jesteś jak Apostoł Piotr który najpierw coś mówił, robił a potem myślał...

Opublikowano

Właśnie ja jestem dobrym przykładem na to jacy gracze grają i zostali na serwerze. Nie robią problemów, są cierpliwi, wyrozumiali i życzliwi. Na szczęście odeszły takie szumowiny jak Ty. Wieczni napinatorzy, płaczki, spamerzy, kłamcy, oszuści, "polaczki". Twoja wypowiedź dowodzi tylko tego, że na serwerze znajduje się kulturalna elita, a nie pokemony z neostrady - takie jak Ty ;). Zapraszam Wszystkich na serwer, przemiła atmosfera i już dopracowany serwer ;)

Właśnie odeszli ci co są porządni i nie będą grali na takim syfie jak to.Na samym początku odrazu bugi itp.Po co była beta chyba od tego aby sobie ss porobić broni zbroji itp.

Niby serwer robili tyle miesięcy a na starcie odrazu bugi.Nie będę tutaj ci przypominał że ty też jesteś polakiem więc sam siebie obraziłeś.Te twoje posty mnie nic nie ruszają tylko śmiać mi się chce jak można być tak głupim i ślepym żeby nie widzieć że serwer to już przeszłość.

Jeżeli szukacie serwera pod IS gdzie gra bardzo mało osób polecam ten :D

P.S.Daruj już sobie te swoje zbędne komentarze bo widać że nimi nic nie zdziałasz,urojiłeś sobie że ten serwer jest najlepszy,przejżyj na oczy.

Opublikowano

Właśnie odeszli ci co są porządni i nie będą grali na takim syfie jak to.Na samym początku odrazu bugi itp.Po co była beta chyba od tego aby sobie ss porobić broni zbroji itp.

Niby serwer robili tyle miesięcy a na starcie odrazu bugi.Nie będę tutaj ci przypominał że ty też jesteś polakiem więc sam siebie obraziłeś.Te twoje posty mnie nic nie ruszają tylko śmiać mi się chce jak można być tak głupim i ślepym żeby nie widzieć że serwer to już przeszłość.

Jeżeli szukacie serwera pod IS gdzie gra bardzo mało osób polecam ten :D

P.S.Daruj już sobie te swoje zbędne komentarze bo widać że nimi nic nie zdziałasz,urojiłeś sobie że ten serwer jest najlepszy,przejżyj na oczy.

Co to znaczy pod IS ? Widać właśnie Twoje upośledzenie. Na serwerze wszystko można zdobyć samemu bez ISa, tylko trzeba mieć uiejętności, których niestety Tobie najwidoczniej brak. To, że jesteś zerem, nie oznacza, że serwer jest słaby. Gadasz o początkach a ja o teraźniejszości - serwer OBECNIE ma się b.dobrze i nie ma bugów ;). Byłeś, jesteś i będziesz mierny zawsze przez całe swoje marne życie tylko dlatego, że żyjesz przeszłością, jak każdy "POLACZEK" ( naucz rozróżniać się pojęcie "polaczek" od polaka, poszukaj w urban dictionary, jeżeli jesteś na tyle ułomny i się jeszcze nie domyśliłeś sam, co może to oznaczać ;).

1336584123357966.png

Opublikowano

Macie kase na fonie ? Jeśli tak to to jest serwer dla was , jeśli nie to nie macie czego tu szukac , w is wszystko w grze nic, nie polecam największe gówno świata .

I skończcie rzekomo wychwalac ten serwer bo nie ma czego ; )

Opublikowano

Macie kase na fonie ? Jeśli tak to to jest serwer dla was , jeśli nie to nie macie czego tu szukac , w is wszystko w grze nic, nie polecam największe gówno świata .

I skończcie rzekomo wychwalac ten serwer bo nie ma czego ; )

Widze, że konto 28 postów, kolejne multikonto z rzędu :D ?

1336584123357966.png

Opublikowano

Chyba ludzie widza posty w tym temacie.

Wszyscy krytykują ale tylko jeden przydupas kupiony broni tematu.

Server porazka tak samo jak administracja.

Powtarza sie sytuacja co miala miejsce na serverze gondromt2 administracja miala w dupie graczy po miesiacu gracze mieli w dupie server tu jest podobnie ;)

Opublikowano

Chyba ludzie widza posty w tym temacie.

Wszyscy krytykują ale tylko jeden przydupas kupiony broni tematu.

Server porazka tak samo jak administracja.

Powtarza sie sytuacja co miala miejsce na serverze gondromt2 administracja miala w dupie graczy po miesiacu gracze mieli w dupie server tu jest podobnie ;)

Po 1wsze, nie jestem jedyny, po 2gie Administracja nikogo nie ma w dupie, chyba, ze jeste pokemonem który spamuje " GM POMUSZ PLISSSS"

1336584123357966.png

Opublikowano

Nie powiem serwer ciekawy myślałem, że ci hejterzy co wyżej spamują mówią, że naprawdę takie gowno,serwer jak najbardziej polecam, pomoc zawsze jest jak i łatwo zdobyć ekwipunek.

Opublikowano

Widze, że konto 28 postów, kolejne multikonto z rzędu :D ?

Jakie multikoonto gościu, bo ja nie mam co robic tylko multikonta tworzyc zeby pisac ciagle o tym gownie wyraziłem swoja opinie i tyle na temat .

Opublikowano

Jakie multikoonto gościu, bo ja nie mam co robic tylko multikonta tworzyc zeby pisac ciagle o tym gownie wyraziłem swoja opinie i tyle na temat .

To bardzo ciekawe bo konto tutaj masz 16 dni :)

1336584123357966.png

Opublikowano

To bardzo ciekawe bo konto tutaj masz 16 dni :)

Bo to nowe konto pajacu , nie bd tu dyskutował bo % bd leciec a szkoda na cb.

Opublikowano

Mam taką małą prośbę do użytkowników.

Jeżeli oceniacie serwer, bez różnicy czy pozytywnie czy negatywnie to uzasadnijcie swoją opinie konkretnymi argumentami*

* Argumenty mają być prawdziwe oraz zgodne z prawdą w 100%, żadnych ściem bo np. Tobie nie dropnął ulepszacz z metka to serwer bee.

Pozdrawiam Kains Kirighaya.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Prezka bomba, serwer też w jak najlepszym porządku.

Admini się starają, pomagają.

Przydały by się jakieś ZUO, na prawdę polecam gorąco, jeden z lepszych.

Sama prezka jest świetną reklamą, serwer marzenie.

Pozdrawiam :)

ps. nie wiem o co chodzi z tymi hejtami u góry o.O dziwne nie wiem konkurencja czy jak ?

Opublikowano

@Up

Na stronie jest latka jak masz problem z c++, ja zadnego problemu akurat z klientem nie mam.

Opublikowano

Tak jak osoba up pisze to bardzo pomoże, bo ja na przykład muszę co chwilę do dozo iśc, schować ku a to jest monotonne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...