Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety nie jestem No-Lifem i w nocy nie gram. Serwer fajny ale mnie chyba przerażają te skille ;c

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niestety nie jestem No-Lifem i w nocy nie gram. Serwer fajny ale mnie chyba przerażają te skille ;c

Skille na G wrzucić to jest pikuś, kilka metków wystarczy ubić i już się ma wystarczająco rad i zwoi. Na p jest trochę ciężej ale jest to dobrze zrobione, ponieważ widać, że serwer ie znudzi się po kilku dniach gry :)

Opublikowano

Serwer jest idealny, Administracja ciągle ulepsza serwer. Dopracowany w 90%, administracja się stara. Natomiast jedynym minusem jest to, że admini rzadko wchodzą w 'czarną listę'.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

No zachęcacie mnie co raz bardziej :D A jak z ulepszaczami na bronie 65+ zbroje 70+? Cięzko dropią? :D

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

No zachęcacie mnie co raz bardziej :D A jak z ulepszaczami na bronie 65+ zbroje 70+? Cięzko dropią? :D

Na bronie 65+ nie trzeba, na stal na +7 biała perła 2x ogon węża, +8 niebieska i 2x płonąca grzywa na +9 2x symbol woja i krwawa perła, lecą lajtowo, serwer godny polecenia, WBIJAĆ ! :)

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Zamyka się. Przez co odpalasz grę? Go czy Nexanity?

Muszę niestety wbijać do folderu gdzie zainstalowałem i przez "Go", bo Nexanity skrót na pulpicie nie działa. Tzn wszystko ładnie się patchuje ale jak klikam żeby grać to wywala mi jakiś błąd po niemiecku.

Każdy metek 30lv+. Bardzo łatwo jest dropnąć. 1 wyjazd w nocy do m2 i masz przez 2h z 20zwoji :P

Więcej :P KU też bardzo dużo leci.

Opublikowano

Wygąda nieźle ,zagram . W grze Mitch pzdr.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Bardzo ładny może były bugi będy ale administracja sie szybko z nimi uporała

Pomimo tego co pisze część niedorozwiniętych gimbów, starają się pomimo wszystko i robią cały czas przy serwerze ulepszając i poprawiając rozgrywkę. Brawo dla Adminów.

1336584123357966.png

Opublikowano

Pomimo tego co pisze część niedorozwiniętych gimbów, starają się pomimo wszystko i robią cały czas przy serwerze ulepszając i poprawiając rozgrywkę. Brawo dla Adminów.

miejmy nadzieje że nie padnie i coraz więcej graczy na serverze będzie

ja sam serdecznie wszystkich zapraszam

Opublikowano

To jutro pobieram Clienta i jedziem :3 nie przejmujcie się tymi gimbusami, sami serwera własnego nie mieli to nie wiedzą jak się pracuje gdy 500 osób pisze 'Team nie ogarnia'.... Aż się chce na cały głos krzyknąć 'SPIER*ALAĆ!' :D

Opublikowano

Hmmm , czemu gdy próbuję się zalogować to wciąż pisze Niepoprawne hasło lub login mimo wpisuję dobrze ? Na stronie nie mam tego problemu , tylko w cliencie

Opublikowano

Fajniusi serwer typowy mediumik , gra się na nim bardzo fajnie minus tylko że mało osób :( czemu nie mam skrzyni ucznia po 10 lvlu i wyzej ?

@up osób koło 600 gra

GLELTm4.jpg

Opublikowano

hmm gdy jestem na grze, mam dziwny bug.

np. stoje sobie i nagle zawiesza mi sie obraz i wywala mi grafike, i jest tylko tutaj tak. na innym priv tak nie mam.

i jaki jest tu max lv? bo nie widzialem aby bylo podane.

Opublikowano

Fajniusi serwer typowy mediumik , gra się na nim bardzo fajnie minus tylko że mało osób :( czemu nie mam skrzyni ucznia po 10 lvlu i wyzej ?

@up osób koło 600 gra

najpierw piszesz , ze minusem jest mała ilośc graczy na serverze.Następnie , ze gra ok.600 osób.Mi się zdaje , że taka liczba nie jest mała:)

Opublikowano

@up osób koło 600 gra

Nie dostajesz skrzynek tylko do eq od razu lecą z niej rzeczy.

hmm gdy jestem na grze, mam dziwny bug.

np. stoje sobie i nagle zawiesza mi sie obraz i wywala mi grafike, i jest tylko tutaj tak. na innym priv tak nie mam.

i jaki jest tu max lv? bo nie widzialem aby bylo podane.

wejdz w dział download na stronie nexanitymt2.com i pobierz directX + zaktualizuj sterowniki karty graf

tylko u mnie w autopatcherze, ze z mala predkoscia pobiera sie aktualizacja? ;c

tak.

Opublikowano

sa tu nowe zbroje i bronie a bizu tez?

zobacz dokładnie prezke ;P na 75lv masz topazowe dropi z ripka

potem z lepszych bossów lecą dalsze biżu na jaki lvl tego już nie wiem :)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Mavex a ty co?Pierwszy hejtowales serwer a teraz lizesz im dupke?Jestes tak glupi czy ktos Ci za to placi?Zeby nie bylo oftopu serwera nie polecam.Po za grafika,nie ma nic co przyciagalo by uwage.No chyba,ze zbugowane dungeony.

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...