Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A lizodupom podziękujemy.

Nie ma dowodów?? Ci co wbijali kilku postaciom all skile na p jednym kamykiem są nadal nie pobanowani bo gm się boi że mu się włamią do bazy.

Bojowy perfect 3x kd +5 to chyba wystarczający dowód. Na serwerze hard taki bojowy jest po porstu nie osiągalny przy tej ilości zmianek.

Lizodup? Pomyśl zanim coś napiszesz, jaki ja mam w tym udział, co?

A ty nadal nie masz dowodów:) skąd możesz wiedzieć jak było i jak jest? Przedstaw mi jakiś dowód potwierdzający to bo takie bajki każdy pisać może.

Gdybyś był na bieżąco wiedziałbyś, że to gildia AnalTerror wbiła się na serwer przez jakąś "dziurę".

Na szczęście administracja uporała się z tym dość szybko i załatali to, i usunęła wszystkie konta w tej gildii.

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ty nadal nie masz dowodów:) skąd możesz wiedzieć jak było i jak jest? Przedstaw mi jakiś dowód potwierdzający to bo takie bajki każdy pisać może.

Gdybyś był na bieżąco wiedziałbyś, że to gildia AnalTerror wbiła się na serwer przez jakąś "dziurę".

Na szczęście administracja uporała się z tym dość szybko i załatali to, i usunęła wszystkie konta w tej gildii.

Co z tego że usunęła konta jak przez ten czas mogli sobie poprzekładać na kilka pozostaych? A i jeszcze skile na p wbite na bugu z kamolem...

Osoby nadal będą nie popbanowane a ludzie wbijali sobie na kilku kontach. Np ja :)

Opublikowano

Grałem i na początku było fajnie,dużo graczy itp.

Ciekawie się zapowiadał,ale już po pierwszym tygodniu serwer się znudził.

Niby prezentacja ciekawa,ale jak się zacznie grę już tak pięknie nie wygląda.

Na dzień dzisiejszy gra bardzo mało osób jak na serwer medium/hard więc według mnie się nie opłaca grać.

Handel miedzy graczami przy tak małej ilości osób jest sporadyczny,ciężko sprzedać niektóre rzeczy.

Administracja jedynie spoczęła na laurach.Niby piszą że cały czas pracują i starają się by grało się lepiej,ale jak większość graczy tak i ja nie odczuwam,aby coś szło w dobrą stronę.Serwer w tej chwili nie ma przyszłości.Może dlatego że startował 3 razy i dużo osób to zniechęciło.I jeszcze te bugi ze skilami oraz jednym graczem(wiedzą ci co powinni).

Możecie uważać ten post jako hejt itp.,ale to jest aktualny stan serwera i jego przyszłość w mojej ocenie.

Opublikowano

Grałem i na początku było fajnie,dużo graczy itp.

Ciekawie się zapowiadał,ale już po pierwszym tygodniu serwer się znudził.

Niby prezentacja ciekawa,ale jak się zacznie grę już tak pięknie nie wygląda.

Na dzień dzisiejszy gra bardzo mało osób jak na serwer medium/hard więc według mnie się nie opłaca grać.

Handel miedzy graczami przy tak małej ilości osób jest sporadyczny,ciężko sprzedać niektóre rzeczy.

Administracja jedynie spoczęła na laurach.Niby piszą że cały czas pracują i starają się by grało się lepiej,ale jak większość graczy tak i ja nie odczuwam,aby coś szło w dobrą stronę.Serwer w tej chwili nie ma przyszłości.Może dlatego że startował 3 razy i dużo osób to zniechęciło.I jeszcze te bugi ze skilami oraz jednym graczem(wiedzą ci co powinni).

Możecie uważać ten post jako hejt itp.,ale to jest aktualny stan serwera i jego przyszłość w mojej ocenie.

Na tym serwerze gra zaczyna się na wyższych lvl'ach bo dopiero tam zdobędziemy coś ciekawego itp .. na początku to tylko możemy robić skille/expić i robić eq czyli to co na każdym serwerze ale potem zaczyna się już inna bajka ;)

Co do tego że startował 3 razy no tak każdy serwer na początku ma problemy ale tak już bywa ;) z czasem ludzi przybędzie (mam taką nadzieję)

Opublikowano

informacje z dupy wzięta, nikt z adminów balmory nie pisał że będzie s2, więc nie wiem po co tak piszesz :s.

Serwer nie polecam, to co się dzieje to śmiech na sali.

Rozmawiałem z Adminami, tematy w dyskusjach juz są zostały poprawki dt i dc na s1 i zabierają się za s2. Wiec mi tu nie gadaj głupot.

Serwer fajnie się zapowiada zagram ^^.

Serwer fajnie ale się " ZAPOWIADAŁ" a nie zapowiada. A okazał się zwykłym sprzedającym szajsem.

AnalTerror sranal terror. Tyle wiesz co nic tak na prawdę. Ludzie którzy powbijali sobie skile na P jednym kamieniem nigdzie się nie wbijali, bo sam osobiście znam kilka osób które wbiły sobie 5xp i buffkom 3xp mając jeden kamyk duchowy, do tej pory grają i nikt nie płacze. Łata to się dziury na drogach, tu jedyne co zrobili to zataili prawdę i sprzedali się dając itemy nieodpowiednim osobą, bo jak ten typek mógł komukolwiek pokazać tego bojowego...

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Aktualizacja świata Nexanity (ServerSide) 08-04-2013

- Rozpoczęcie prac nad aktualizacją Inferno (proszę o to

nie pytać tylko cierpliwie czekać)

- Dodano możliwość handlu Skamieniałymi łzami i

wszystkimi innymi przepustkami

- Dodano możliwość handlu eliksirem poszukiwacza +

łączenie

- Dodano możliwość handlu ulepszaczami z AV1 +

łączenie

- Dodano możliwość handlowania wszystkimi

ulepszaczami ("Kropla krwi" i inne przedmioty) +

łączenie

- Dodano handel fryzurami z IS oraz tymi z misji

- Dodano możliwość handlu wszystkimi przedmiotami z

IS (Nie liczyć przedmiotu "Przedmiot z IS")

- Poprawiono drop z Lodowej Wiedzmy

- Wszystkie przedmioty które dotychczas dropiły z tego

bossa

- Zwiększenie występowania rud na mapach

- Naprawa Owoc Życia z IS daje teraz Owoc Życia

zamiast Pierścienia Języka ; o

- Zwiększenie minimalnie dropu w grocie

- Naprawa ulepszania poszczególnych broni oraz

biżuterii (w tym topazowa bransoleta)

- Dodano możliwość handlowania dłoniami krytyka itp +

łączenie

- Dłonie krytyka

- Dłonie przebicia

- Obrona Boga Smoków

- Życie Boga Smoków

- Atak Boga Smoków

- Inteligencja Boga Smoków

- Naprawa ulepszaczy w runicznych broniach

- Runiczny Miecz

- Runiczne Ostrze

- Runiczne Noże

- Runiczny Łuk

- Dzwon Ducha Smoka

- Zwiększono drop marmurów polimorfii

- Dodano drop do Umarłego Rozpruwacza i Lodowej

Wiedźmy

- Olejek Niebios

- Dodano do Lodowej Wiedźmy drop :

- Złodziej Dusz

- Ekstazyjny Wachlarz

- Miecz Żądło

- Demoniczne Ostrze

- Łuk Niebieskiego Smoka

- Nóż Siamese

- Tarcza Tytanów

- Stalki (Wszystkie klasy)

- Dodano drop do Umarłego Rozpruwacza

- Krwisty Kamień

- Dodano występowanie nowych NPC (Poskramiacz

Zwierząt) w miastach królestw

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Rozmawiałem z Adminami, tematy w dyskusjach juz są zostały poprawki dt i dc na s1 i zabierają się za s2. Wiec mi tu nie gadaj głupot.

Serwer fajnie ale się " ZAPOWIADAŁ" a nie zapowiada. A okazał się zwykłym sprzedającym szajsem.

AnalTerror sranal terror. Tyle wiesz co nic tak na prawdę. Ludzie którzy powbijali sobie skile na P jednym kamieniem nigdzie się nie wbijali, bo sam osobiście znam kilka osób które wbiły sobie 5xp i buffkom 3xp mając jeden kamyk duchowy, do tej pory grają i nikt nie płacze. Łata to się dziury na drogach, tu jedyne co zrobili to zataili prawdę i sprzedali się dając itemy nieodpowiednim osobą, bo jak ten typek mógł komukolwiek pokazać tego bojowego...

ja na gray..t pokazywałem komukolwiek moje itemy i jakoś płaczu nie było ;) tutaj admini nie dawali itemów - nie wiesz jak było nie pisz

Opublikowano

ja na gray..t pokazywałem komukolwiek moje itemy i jakoś płaczu nie było ;) tutaj admini nie dawali itemów - nie wiesz jak było nie pisz

odezwał się buc z feraless. Idź lepiej pucuj się adminowi z reszta pajacyków. Co do tematu to graczy co raz mnie z tego co mi mówią, wiec wszysko ku upadkowi :D

Opublikowano

mogą lecieć hejty, ale nieważne.

Nie będę pisał wam wszystkiego od początku, bo znów będzie, że próbuję ich z gnojem zmieszać. Jak dla mnie to liczą tylko na kasę - gadałem nie raz z Kainsem na teamspeaku i wiem co i jak mówił. Myślałem, że żartował ale jednak wszystko wyszło na jaw gdy tylko zobaczyłem itemshop i resztę ich działań. A grę skończyliśmy tylko dlatego, że wrzuciliśmy screeny prywatne (jednoznaczne z banem na stałe), które miały nie wyjść poza ludzi wtajemniczonych. Sami się przekonacie wkrótce, że mieliśmy rację.

Same pliki serwerowe są świetne, więc lepiej je sprzedajcie i zwińcie interes, prowadzić serwera to nie potraficie, a zwłaszcza Kains. :)

Oczywiście nie chcę was zniechęcić do gry, lecz tylko was ostrzec przed administracją, która nie wie co mówi i gubią się w swoich słowach.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Kasa kasa i kasa ;d

Pewna osoba w Teamie od razu odstrasza ludzi którzy o tym wiedzą ;d

Podstawowe rzeczy naprawiać po starcie?

Pracowali długo nad serwerem a przy pierwszym starcie było ALL ZBUGOWANE ? ;d

No beka z tego serwera :)

Nie polecam.

JI5Zwld.png

Opublikowano

Polecam serwer po wczorajszej aktualizacji gra się o niebo lepiej :) Troche zjebali na początku ale każdy serwer ma swoje problemy na starcie.

Teraz jest juz wszystko OK i ludzie też juz wracają dziś było prawie 900 online.

EthanaEU2.png

Opublikowano

Podstawowy tekst gildi Fearles " skąd możesz wiedzieć jak było" hahaha. To już się nudne robi wymyślcie coś innego.

Już waszą gildią rzygam wszędzie gdzie się nie wbije to tylko słychać " Fearles,navi,eq od gm".

Servera nie polecam

Polecam serwer po wczorajszej aktualizacji gra się o niebo lepiej :) Troche zjebali na początku ale każdy serwer ma swoje problemy na starcie.

Teraz jest juz wszystko OK i ludzie też juz wracają dziś było prawie 900 online.

900 online? I ty w takie bajki wierzysz?

Opublikowano

Ten serwer to jedno wielkie dno.. Exp zjeb ane w chuy. Bugi heh masakra sa na ulepki. bardzo znany z gladora i moze offac channele ;D

Nie polecam. Zwykły Shit.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Gram trochę czasu w metka i po raz pierwszy spotkałem się, żeby żaden bon nie działał na rippera.

Pisałem do członka teamu to odpowiedział, że działa bon na bossy, który rzecz jasna też nie działa. Tylko na nexanity znajdziecie takie nowości hehe.

Opublikowano

Gram trochę czasu w metka i po raz pierwszy spotkałem się, żeby żaden bon nie działał na rippera.

Pisałem do członka teamu to odpowiedział, że działa bon na bossy, który rzecz jasna też nie działa. Tylko na nexanity znajdziecie takie nowości hehe.

myślisz że jeśli nie działa bon na ripka to ludzie by go zabijali ze zwykłego fmsa bo nie widziałem zatrutego jeszcze ?

Ten serwer to jedno wielkie dno.. Exp zjeb ane w chuy. Bugi heh masakra sa na ulepki. bardzo znany z gladora i moze offac channele ;D

Nie polecam. Zwykły Shit.

to nie jest serwer na 1 dzień, jak chcesz serwer gdzie masz 100lvl na start to idz na for fun a nie harda...

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Up@ Znam kilka dobrych 4 funow ktore stoja wiecej niz niejeden hard:-) Nexanity rzecz jasna nie polecam ze wzgledu na bugi i pana S w administracji.Kiedys ktos dobrze powiedzial"Ile nowosci tyle bugow"

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Na rippera działa bon silny przeciwko bossom, czy coś takiego.

Opublikowano

Na rippera działa bon silny przeciwko bossom, czy coś takiego.

Też nie działa.

Zrobiłem 50% na bossy i co? 2k+ z hita. Sura wp ostrze P. Bodziakami niby normalnie biją nie wiem jak inne klasy, ale wp go nie ubije bez wh .

Opublikowano

900 onilne ? ahahah teraz to żeś palnął. Chyba jak sobie +- 500 dodasz to tyle było. 900 to było przy pierwszym starcie, a top juz jest trzeci.

ps.

Kat rozwiń swą myśl, ciekawy jestem.

Opublikowano

Serwer nie jest rewelacyjny ale jest wprowadzone duzo nowosci wiec warto wbic i zobaczyc jak to wyglada!

//Ma już blokadę pisania ;).

Opublikowano

Ile osób online w godzinach szczytu?

Opłaca się zagrać od nowa?

Nadal są problemy z serwerem? Czy już stabilnie?

Administracja coś poprawiła od startu?

Opublikowano

Ile osób online w godzinach szczytu? może z 400

Opłaca się zagrać od nowa? Opłaca

Nadal są problemy z serwerem? Czy już stabilnie? Nadal są ą Administracja coś poprawiła od startu? Trochę, ale bugów jest masa . Masa nowości=Masa bugów + Administracja leci na kasę..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...