Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja się sprzedała!!! NIE POLECAM SERWA PIERW po 2 DNIACH 4xP u paru osób z jednej gildii następnie EQ PERFECT u tej samej osoby z gildii widać że jak się zna Adminów Nexanitimt2gówno można mieć wszystko ADMINISTRACJA to sprzedawczyki i tyle w temacie po ujawnieniu trochę prawdy gubią się i banują lub wyłączają co się da byle był spokój i serwer typowo pod IS bo tylko na tym serwie jest tak zjeb***a misja na Krwisty Kamień!!

P.S A od siebie dodam że ta banda dzieciaków nawet nie mają wspólnej teorii jeden pisał że bugowanie Kamieni nie podnosiło Umiejętności drugi że osoby które bugowały zostały zbanowane to jedna wielka ściema bo dalej grają!

Po za tym na serwie była akcja "cheater" miało się zgłaszać cheaterów, ale nic to nie dało nikt nikogo nie banował bo IS ważniejszy i masa bugów MASA!!

Kolejne nieopanowane dziecko, z ADHD ? Czy tylko mi się zdaje ;D ? Haha, ta zazdrość Polaczków :D

1336584123357966.png

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja się sprzedała!!! NIE POLECAM SERWA PIERW po 2 DNIACH 4xP u paru osób z jednej gildii następnie EQ PERFECT u tej samej osoby z gildii widać że jak się zna Adminów Nexanitimt2gówno można mieć wszystko ADMINISTRACJA to sprzedawczyki i tyle w temacie po ujawnieniu trochę prawdy gubią się i banują lub wyłączają co się da byle był spokój i serwer typowo pod IS bo tylko na tym serwie jest tak zjeb***a misja na Krwisty Kamień!!

P.S A od siebie dodam że ta banda dzieciaków nawet nie mają wspólnej teorii jeden pisał że bugowanie Kamieni nie podnosiło Umiejętności drugi że osoby które bugowały zostały zbanowane to jedna wielka ściema bo dalej grają!

Po za tym na serwie była akcja "cheater" miało się zgłaszać cheaterów, ale nic to nie dało nikt nikogo nie banował bo IS ważniejszy i masa bugów MASA!!

Dobrze gada polać mu :)

Podpisuje sie po dtym ;)

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Nie ma. Został już naprawiony. Ci którzy wbijali na bugu, dostali cofke skilli :). Także dobre zachowanie ze strony administracji.

Co dostali?? haha mało wiesz i widzisz.

Pewnie nawet nie widzisz różnicy miedzy M1 G czy P więc jeden uj ;)

Kolejne nieopanowane dziecko, z ADHD ? Czy tylko mi się zdaje ;D ? Haha, ta zazdrość Polaczków :D

Nie jestem Polakiem jeśli chodzi o ścisłość :) a Ty jesteś zapewne pizdą na 30lvl i to max co umiesz kończysz grę na każdym serwie jak wbijesz 30lvl i fms :)

Opublikowano

Grywalność miała być około 2k graczy, świetna zapowiedź! Na serwie max osób to 400... Administracja twierdzi, że cały serwer zazdrości tym, którzy mają perfect eq i wszystkie skille na P... NO JASNE. 2gi dzień serwa, wielka bitwa fearless vs reszta świata w v2, 15 osób z fearless i przychodzi jedna osoba z bojowym +9 bony pro elo na maxa spompowane, stal +9, 4 skille P, i wykosił wszystkich bo z hita po 3k, serio? Gra od nas około 35 osób od samego początku serwa i moge powiedzieć, że byliśmy dosłownie wszedzie - v2, orki, metki w red lesie, metki w zwyklym lesie, pustynia, metki w m2 w mniej więcej tym samym czasie i jakimś dziwnym trafem nie spotkaliśmy nikogo z tych osób które są tak spompowane. Z rana ubijaliśmy na prawde dużo metków i jeśli na 10 metków poleciał jeden kamyk duchowy to było święto, więc wręcz NIEMOŻLIWOŚCIĄ jest w 2 dni wbić 4 skille na P, choćby nie wiem ile osób składało się, żeby jedna osoba wbiła te skille to jest to nierealne.

Pozdrawiam i żegnam.

Opublikowano

wykręć takie bony na tym serwerze, osobiście 300kk straciłem na zbwake i nie miałem lepszych bonów niz 10 ludów , 12int i 5 kryt..

Opublikowano

Odnośnie screena to administracja twierdzi, że Polaczki zazdroszczą tym którzy poświęcili czas i mękę przy zmienianiu bonów...

Opublikowano

bo administracja jest popierdolona nie poto tyle expilem żeby ten 75 wbić (na wh) żeby, przez to że administracja sie sprzedaje i dawała takie itemy..

Opublikowano

Ciekawe... Coraz bardziej śmierdzi mi ten serwer oraz fearlees

znowu się zaczyna, a co do serwera to "to już koniec, nie ma już nic"

sygna.png

Opublikowano

Wszyscy jesteście zabawni na prawdę. Administracja robi dla Was wszystko, staje na głowie, naprawia, pracuje praktycznie przy serwerze dzień i noc, a Wy tylko potraficie szukać problemów które nie istnieją. No tak to już jest gimbaza i polaczki <3

1336584123357966.png

Opublikowano

Wszyscy jesteście zabawni na prawdę. Administracja robi dla Was wszystko, staje na głowie, naprawia, pracuje praktycznie przy serwerze dzień i noc, a Wy tylko potraficie szukać problemów które nie istnieją. No tak to już jest gimbaza i polaczki <3

Hehe Ty jesteś za przeproszeniem yebnięty :) Pozdro załaduje IS będziesz miał Anty Expa na 10h to już FuBu dał go za darmo, też jest pizdą.

Opublikowano

serwer DNO administarcja bonuje itemki za kase. (( wyzej patrz bojowy full bon max ) . NIE POLECAM, A WRECZ ODRADZAM GRANIA.

ps. niedlugo balmora s2 :D

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

serwer DNO administarcja bonuje itemki za kase. (( wyzej patrz bojowy full bon max ) . NIE POLECAM, A WRECZ ODRADZAM GRANIA.

Nie wiesz jak było to po chuy piszesz?

Balm... s2 ? fubu też będzie banować i okradać ?

Opublikowano

Nie polecam, fajnie się zapowiadało ale nie wypaliło.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

jebany żyd

Zbieram minusy, odwdzięcze się.

18706.png

Opublikowano

informacje z dupy wzięta, nikt z adminów balmory nie pisał że będzie s2, więc nie wiem po co tak piszesz :s.

Serwer nie polecam, to co się dzieje to śmiech na sali.

Opublikowano

od 75 nie da się grać misje żeby zdobyć krwisty kamień wykonuje się ok 1 dzień.. Nie polecam :< Zresztą admin się sprzedał.. misje są po bugowane drop z nie których metków nie ustawiony. Nie polecam ;>

//Reklama OFF.

Opublikowano

E tam ja polecam ^_^ każdy serw ma zloty i upadki :) to jest wiadome jeśli się postarają to zrobią to dobrze jeśli nie to tylko ich strata ;)

Opublikowano

od 75 nie da się grać misje żeby zdobyć krwisty kamień wykonuje się ok 1 dzień.. Nie polecam :< Zresztą admin się sprzedał.. misje są po bugowane drop z nie których metków nie ustawiony. Nie polecam ;>

W każdy weekend jest drop szkatułek blasku, z których lecą m.in. krwiste kamienie.

Admin się sprzedał? Jakieś dowody mógłbyś podać?

Misje nie są pobugowane tylko strasznie ciężko je wykonać (wydaje mi się, że jest to specjalnie)

Wg. mnie administracja się stara, tak więc nie ma co narzekać:)

Opublikowano

W każdy weekend jest drop szkatułek blasku, z których lecą m.in. krwiste kamienie.

Admin się sprzedał? Jakieś dowody mógłbyś podać?

Misje nie są pobugowane tylko strasznie ciężko je wykonać (wydaje mi się, że jest to specjalnie)

Wg. mnie administracja się stara, tak więc nie ma co narzekać :)

A lizodupom podziękujemy.

Nie ma dowodów?? Ci co wbijali kilku postaciom all skile na p jednym kamykiem są nadal nie pobanowani bo gm się boi że mu się włamią do bazy.

Bojowy perfect 3x kd +5 to chyba wystarczający dowód. Na serwerze hard taki bojowy jest po porstu nie osiągalny przy tej ilości zmianek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...