Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie ,wypowie się ktoś?..

Tryton itd są na 90 lv, nowe bronie do pvp są już od 115 w górę, które naprawdę ciężko zdobyć, a już nie wspominając o ulepszaniu.

astiumsign.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, racja. Niech administracja wypowie się na temat tego ulepszania broni itd.

Zrobisz, bojka wklepiesz bonki, kd - zrobisz syrka na 9 a potem musisz wyrzucać bo trza iść wydropić inną broń? lepszą?

Nie rozumiem tego.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Hmm, racja. Niech administracja wypowie się na temat tego ulepszania broni itd.

Zrobisz, bojka wklepiesz bonki, kd - zrobisz syrka na 9 a potem musisz wyrzucać bo trza iść wydropić inną broń? lepszą?

Nie rozumiem tego.

Kto powiedział, że musisz wyrzucać ? możesz sprzedać mniejszemu lvl'owi ;)

Opublikowano

Ciekawe ile postoi ;) Pewnie tyle co 90% tych "ogarniętych" serwerów czyli max 2dni później przerwa "techniczna" później off ;x

Jako, że jestem jednym z Administratorów tego serwera, mogę Ci zapewnić, że jeżeli ktokolwiek spróbuje DDOSOWAĆ Nasz serwer lub maszynę, to ja również wytoczę swoją broń - nie jestem konfliktowy i nikomu nigdy nie utrudniam działania, lecz gdy ktoś mnie do tego zmusi, nie pozostaje nic innego, jak odzew na atak. Osobiście jestem właścicielem sieci komputerów stworzonych do DDOSOWANIA i żaden serwer nie będzie w stanie wytrzymać ataku 7.5 tys maszyn o sile rzędu 8 - 9 terabitów/sekundę - to mogę zagwarantować. Nie odczytuje Twojego postu jako groźby, lub ataku na mnie, ale jako pytanie - dlatego też, odpowiedziałem w ten sposób.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spadłem z krzesła :O

Zapraszamy :D 2k online gwarantowane

Jak nie więcej :) cieszy mnie to, że Administracja nie jest zbiorowiskiem ,,pipek" którzy po ataku schowają się pod łóżkiem. Czyżby wreszcie powstała konkurencja dla największych privów w Polsce? ;]

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

teamviewer =)

teamviewer =)

Pozwól, że znów wypowiem się w tym temacie, do czego skłaniam się bardzo rzadko, ponieważ nie należy to do rzeczy które robić lubię. Czy jako kolejna osoba, która zazdrości umiejętności, wiedzy, sprytu i odwagi do zrobienia, czegoś nietuzinkowego i unikatowego, musisz jak zwykły "polaczek" - bo takim mianem określam osoby które zachowują się w taki a nie inny sposób - zhejtować, obrazić i negować takie działania, których Ty osobiście nie pojmujesz i nie byłbyś nigdy im w stanie podołać ? Rozumiem, że dla "przeciętnego zjadacza chleba" jest to widok dość niecodzienny, ale na miłość boską, ludzie zacznijcie doceniać i propsować takich właśnie ludzi, bo to właśnie Oni przyczyniają się do postępu ludzkości i obszaru w jakim działamy ;).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jako, że jestem jednym z Administratorów tego serwera, mogę Ci zapewnić, że jeżeli ktokolwiek spróbuje DDOSOWAĆ Nasz serwer lub maszynę, to ja również wytoczę swoją broń - nie jestem konfliktowy i nikomu nigdy nie utrudniam działania, lecz gdy ktoś mnie do tego zmusi, nie pozostaje nic innego, jak odzew na atak. Osobiście jestem właścicielem sieci komputerów stworzonych do DDOSOWANIA i żaden serwer nie będzie w stanie wytrzymać ataku 7.5 tys maszyn o sile rzędu 8 - 9 terabitów/sekundę - to mogę zagwarantować. Nie odczytuje Twojego postu jako groźby, lub ataku na mnie, ale jako pytanie - dlatego też, odpowiedziałem w ten sposób.

"jestem właścicielem sieci komputerów służących do ddosawania"

a moja mama to wódz orków.

Opublikowano

Sądziłem, że dla tak mało rozgarniętej osoby jak Ty ( kilka postów wyżej ), taka nazwa wystarczy, ale jeżeli już chcesz się zagłębić w to, o czym nie masz zupełnie pojęcia to jest to nic innego jak BOTNET.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hahahahah :D
Opublikowano

Przepiękna prezentacja ale mam nadzieję,że macie dobre zabezpieczenia bo konkurencja będzie was chciała unicestwić :D Jak to wypali to od razu gram, jak serwer będzie taki jak prezentacja to po prostu będzie C.U.D.O

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Prezentacja jest przepiękna aż kusi żeby zagrać.

Oceniam z prezentacji, że serwer będzie bardzo długo. Mam nadzieję, że nie upadnie po miesiącu, dwóch bo to co stworzyliście to naprawdę arcydzieło.

Z pewnością zagram !

Pozdrawiam :>

Opublikowano

Przykro mi ale twoja mama nie grzeszy urodą ;)

Co do Administracji zawsze daje im szanse i zobaczymy co z tego wyjdzie. Oczywiście nie znoszę ludzi którzy dużo mówią, a mało robią, lecz zobaczymy czy Administracja na prawde potrafi zadbać o serwer i graczy. Pozdrawiam

Ps mógłby mi ktoś opisać zawartość itemshop'u?

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...