Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kains , A mam nadzieje ze bronie na 65 poziom beda wyjatkąwe ze tylko bd dropily z szkat I tych nowych map? :) a nie ze kazdy bedzie mial bron epicka i bron na 65lv tak jak prawie teraz na kazdym serwerze .. Truty tak samo tylko z ripa? :) ( a i obyscie nie dali stalek i broni na 65 poziom do Isu )

Ty jesteś ciulnięty na głowę? Bronie 65lvl to na każdym serwerze są bardzo łatwe do zdobycia bo już na 60lvlach ludzie ganiają po red lesie ubijając metki, a z nich lecą stalki i bronie 65lvl :D

Co do serwa to zagram i mam nadzieję, że nie będzie nudził, że tylko exp exp exp i potem tylko pvp. Bo mam ochotę z gildią robić jakieś wypady na smoka czy inne bajery bo pvp z czasem się nudzi i to bardzo.

Zresztą mamy teraz wolne więc już widzę tych ludzi stojących 24/7 przy npc mieszając bony ręcznie haha oj będzie tłum :D

A teraz zmywam się i wracam w piątek do prezentacji :>

photo261314.png

Opublikowano

Ty jesteś ciulnięty na głowę? Bronie 65lvl to na każdym serwerze są bardzo łatwe do zdobycia bo już na 60lvlach ludzie ganiają po red lesie ubijając metki, a z nich lecą stalki i bronie 65lvl :D

Co do serwa to zagram i mam nadzieję, że nie będzie nudził, że tylko exp exp exp i potem tylko pvp. Bo mam ochotę z gildią robić jakieś wypady na smoka czy inne bajery bo pvp z czasem się nudzi i to bardzo.

Zresztą mamy teraz wolne więc już widzę tych ludzi stojących 24/7 przy npc mieszając bony ręcznie haha oj będzie tłum :D

A teraz zmywam się i wracam w piątek do prezentacji :>

Hmm , W prezentacji byl opisany drop z metkow 5-90 i jakos nie widzialem zeby bylo napisane ze dropia bronie na 65lv .

Opublikowano

Siemka mam takie pytanko :D

-Gdzie jest pelerynka zauważyłem na starcie i tam chyba 2 razy z szkaty ucznia ale o ile się nie mylę to nie było pelerynki u npc.

Opublikowano

Czy będzie zwój do zmiany profesji na serwerze albo w item shopie np z mentala na bodego ?

Owy zwój będzie dostępny tylko w ItemShop'ie.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Kilka słów.

Jest to najlepsza prezentacja od czasów MPCFORUM, nigdy nie było lepszej.

Znam kilka osób z adminsitracji i wiem że są ogarnięci i robią zawsze kawał dobrej roboty, przykładem jest 1 wcześniejszy serwer któremu pomagali ;)

Jeśli to wypali będzie to najlepszy prywatny serwer w polsce.

Pzdr, arcros ;]

Opublikowano

No fajny serwer :)

Ale nie zagram, według mnie za dużo tego najebane jest :P

Ale powodzenia :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

W końcu ! Serwer niesamowity, pokusiłbym się o stwierdzenie, że nawet idealny.

Mam nadzieję, że te 4 miesiące czekania nie pojdą na marne. :)

Opublikowano

Tylko na starcie będziecie mieć problemy bo to serwer pana S :)

To nie jest serwer Sentriela on ma te*dena z tego co wiem , ale na pewno to nie jego serwer Oni robia juz kupe czasu ten serw :)

Opublikowano

Tylko na starcie będziecie mieć problemy bo to serwer pana S :)

Co ty pierd*** głupoty jak poyeb** narwaniec.

Nie wiesz kogo to serwer to nie pisz tak.

A jeżeli uważasz że to serwer pana S to daj jakieś dowody bo każdy może sobie peplać odrzeczy.

Ps.Nie podoba się to wyjdź i nie spamuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...