Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co to za różnica czy będzie na tego tableta czy nie ? i tak na tym tablecie tylko biologa byś mógł oddawać ^^

innowacje ? chłopie ten serwer jest bardziej przemyślany niż ty ;)

Z tym się zgodzę wybacz miszczu, że uraziłem twoją godność :D

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do prezentacji nie zgodzę się z jedną rzeczą, otóż napisaliście że ten serwer będzie miał Fabułę ? Metin nigdy tego nie miał, nadal nie ma i na 100% nigdy nie będzie miał ;)

Bs, nie wiem po co zrobiliście aby się zmieniało u npc (ponieważ w dzisiejszych czasach są na to bs, ale spoko).

I proponuję zrobić aby Epiki (bronie zbroje biżuteria) robiło się po kolei , a nie że na każde wyższe lv trzeba specjalnie dropić (oraz bonować) nowego epika, lepiej aby się ulepszało.

Co do prezentacji , uznam jedna z lepszych, ale zobaczymy jak to będzie , bo wiele serwerów się zajebiście zapowiadało a wyszło jak wyszło.

xD 

Opublikowano

Co do prezentacji nie zgodzę się z jedną rzeczą, otóż napisaliście że ten serwer będzie miał Fabułę ? Metin nigdy tego nie miał, nadal nie ma i na 100% nigdy nie będzie miał ;)

Bs, nie wiem po co zrobiliście aby się zmieniało u npc (ponieważ w dzisiejszych czasach są na to bs, ale spoko).

I proponuję zrobić aby Epiki (bronie zbroje biżuteria) robiło się po kolei , a nie że na każde wyższe lv trzeba specjalnie dropić (oraz bonować) nowego epika, lepiej aby się ulepszało.

Co do prezentacji , uznam jedna z lepszych, ale zobaczymy jak to będzie , bo wiele serwerów się zajebiście zapowiadało a wyszło jak wyszło.

Czyli co, chciałbyś żeby to był zwykły serwer metin2? Monotonne expienie i nic nierobienie? O to chodzi, że postarali się o coś innego i dlatego tak wszystko wyszło. Trzeba iść do przodu, a Ty byś chciał zostać w czasach PL'a 2007r.

Ps. o BS'a się nie bój. ;d

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Skąd wiesz, że tutaj akurat tej fabuły nie będzie ?;)

Ale z tego co wiem to jest to tak zrobione, że bs działać nie będzie

Z epikami jest bardzo dobrze zrobione

Dodajcie roski :)

Roski robimy sami, potrzebne rzeczy będą dropić w grocie itp ;)

ps. zapraszam na forum !

Opublikowano

1. Co z Roskami ? Są dostępne ? :)

2. W grze będzie można zdobyć Medal Konny Premium ?

3. Zmiana bonów , poprzez klikanie czy przeciąganie na npc ? czy może coś innego ? :P

4. 100lvl wbijamy w grocie ? :)

5. Daugeony z odstępami czasowymi ?

6. Ile % na ulepszenie epika ?

7. Działają jakieś bony na daną mapę ?

8. Na np. bezduchy na +6 trzeba Matowe ? xD:D

9. Będzie można Tepać buffa przez pierścionek , na nowe mapy ? :) // oby tak ! :D

jak znajdę coś jeszcze to napiszę :)

@@ // klijenta jeszcze nie ma ? :P

1) Roski są dostępne, lecz musisz stworzyć je sam. Drop roślin na Nexanity możesz porównać do dropu na PL w Atlantydzie.

Rośliny od map 80Lv + dropią w 'paczkach' po 5 sztuk.

2) Tak będzie można zdobyć go w grze z tym że wiele trudniej niż zwykły medal konny.

3) Poprzez przeciąganie itemów na NPC 'Szybki Ivvan'. Ktoś poruszył kwestię BS na taką wersje zmiany bonów.

Oczywiście jest ona dostępna i świetnie zdajemy sobie z tego sprawę, lecz taki BS działa na zasadzie przechwytywania myszką przedmiotu i przesunięcia na NPC,

czyli tak jakbyś robił to Ty sam, taka opcja wyklucza możliwość zminimalizowania gry lub robienia czego kolwiek innego na komputerze.

4) Można wbić w grocie, można wbić w katakumbach jak kto woli. Exp w katakumbach jest porównywalny do mieszanki zwykłych Setaou z Zinami (zależy od piętra katakumb).

5) Zależy od dungeonu.

6) 85%

7) Tak działają, został dodatkowo stworzony bonus Silny przeciwko Bossom.

8) Tak jak widać w prezentacji.

9) Nie będzie można, nie chodzi nawet o sam fakt że postać posiada za niski lvl. Ale łatwo by było w ten sposób 'oszukać' teleportera nie oddając mu przepustki, które w istocie bardzo łatwo wydropić.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Prędzej czy pózniej ktoś zrobi jakiegoś bs'a na tego npc :)

Na 100% będzie po max. tygodniu ogólno dostępny na bsa nie ma mocnych :)

Za dużo tego wszystkiego. Niby wszystko ładnie a może wyjdzie tak jak z ostatnio startującym serwerem :) komenty " Zajebista prezka !! nie było lepszych pro wowowooww koks" A tu sru na samej becie padło :)

Oczywiście nic tu nie hejtuje tylko takie wrażenie odnosze.

Takie pytanie po co z tym androidem to robicie ? I tak i tak ludzię muszą grać na klawiaturze to nie lepiej już na tym pc grać?

"Graczy znudziła oklepana fabuła Metin2." Ja tam nic "innego" nie widze :) Większość standard

Nawaliliście wszystkiego co się dało. Gdzie serwery gdzie nie ma zbędnych smieci?

Szliście w takie bardziej ala chińskie rzeczy . Jak już tak to można było pomyśleć o zbrojce i mieczu swojego autorstwa nawet po 1 komplecie :)

Pozdrawiam ^^

58057433.jpg

Opublikowano

Mam taką małą prośbę do użytkowników tego forum:

Moglibyście nie udawać jasnowidzów? Jeżeli pytanie jest skierowane do administracji to niech administracja na nie odpowie.

A drugą prośbę kieruję do użytkowników którzy zadają pytania:

Jeżeli wam jakiś przyszły gracz odpisze na wasze pytania przed administracją to proszę do tego podchodzić z dystansem.

Pozdrawiam Kains Kirighaya.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Moglibyscie dac info czy na pewno 6/7 Bonu nie bedzie.. ? a i moze ankieta co do 6 skila? ;) bo na jakims filmie widzialem ze był , i najlepiej by bylo gdyby go nie bylo pozdrawiam:)

Opublikowano

/edit

Nie doczytałem prezki już wszystko wiem.

Nie podoba mi się system ulepszeń(nie chodzi o modele), bo jak ktoś już będzie miał epicką broń i wbite bony to znowu będzie musiał dropić nową, a poźniej znów nową z misji i finalną z jakiś tam itemów. Nie lepiej zrobić jedna po drugiej.

Dodajcie system biżuterii.

Opublikowano

Moglibyscie dac info czy na pewno 6/7 Bonu nie bedzie.. ? a i moze ankieta co do 6 skila? ;) bo na jakims filmie widzialem ze był , i najlepiej by bylo gdyby go nie bylo pozdrawiam:)

6/7 bonusu na pewno nie będzie.

6th skill'a też na pewno nie będzie.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Mam jedno pytanie ten Rajd od 135lvl to będe na zasadze że:

-te smoki nas ganiają my bijemy metiny i tyle

-a może te smoki nas ganiają i tak jak w komnacie smoka z groty ubicie metka osłabia smoka i my potem te 2 smoki ubijamy

1358265693558802.png
Opublikowano

6/7 Bon nie jest uwzględniony w prezentacji więc go nie będzie.

Ankieta do 6 skilla? Nie... Nie bedzie go i już.

Mam jedno pytanie ten Rajd od 135lvl to będe na zasadze że:

-te smoki nas ganiają my bijemy metiny i tyle

-a może te smoki nas ganiają i tak jak w komnacie smoka z groty ubicie metka osłabia smoka i my potem te 2 smoki ubijamy

Jeden smok gania (Aeternus) a gracze muszą przeżyć i ubić metiny.

(Nekro-Aeternus pojawia się dopiero po zabiciu Aeternusa ale wątpie aby ktoś go zobaczył na naszym serwerze)

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Kains , A mam nadzieje ze bronie na 65 poziom beda wyjatkąwe ze tylko bd dropily z szkat I tych nowych map? :) a nie ze kazdy bedzie mial bron epicka i bron na 65lv tak jak prawie teraz na kazdym serwerze .. Truty tak samo tylko z ripa? :) ( a i obyscie nie dali stalek i broni na 65 poziom do Isu )

Opublikowano

Kains , A mam nadzieje ze bronie na 65 poziom beda wyjatkąwe ze tylko bd dropily z szkat I tych nowych map? :) a nie ze kazdy bedzie mial bron epicka i bron na 65lv tak jak prawie teraz na kazdym serwerze .. Truty tak samo tylko z ripa? :) ( a i obyscie nie dali stalek i broni na 65 poziom do Isu )

Nie będzie żadnych broni, zbroi czy biżuterii w IS.

Opis dropu masz w prezentacji tylko nie ma podanej ilości.

Większość odpowiedzi na wasze pytania jest zawarte w prezentacji, wystarczy tylko poszukać.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Nie będzie żadnych broni, zbroi czy biżuterii w IS.

Opis dropu masz w prezentacji tylko nie ma podanej ilości.

Większość odpowiedzi na wasze pytania jest zawarte w prezentacji, wystarczy tylko poszukać.

Wiem wiem , widzialem z czego dropi tylko najbradziej chcialem spytac czy w Isie nie bedzie takich rzeczy ani żadnych szkat Jezeli nie bedzie to jest git;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...