Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest serwer Sentriela on ma te*dena z tego co wiem , ale na pewno to nie jego serwer Oni robia juz kupe czasu ten serw :)

Pojebany dzieciaczku jesteś Santriel Cie spłodził

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pojebany dzieciaczku jesteś Santriel Cie spłodził

Kuzwa czytaj uwaznie napisalem ze to NIE JEST SENTRIELA SERW i że ON MA INNY SERW Gimbusie naucz sie czytac;)

Opublikowano

Tylko na starcie będziecie mieć problemy bo to serwer pana S :)

Ty wiesz co piszesz? Na początku rozsyłasz plotki, że to serwer Santriela (co jest głupotą) i mówisz, że będą mieli problemy (przez ciebie? hahah) a później robisz konto na forum, przychodzisz jak gdyby nigdy nic i będziesz grał. Powiedz mi więc, po co te posty?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Kuzwa czytaj uwaznie napisalem ze to NIE JEST SENTRIELA SERW i że ON MA INNY SERW Gimbusie naucz sie czytac;)

# nie , ty patrz co czytasz i nie spamuj tu jak masz problem to pw .

Opublikowano

Jak dla mnie to troszkę za dużo tych bajerów jak na hard. Dla mnie hard powinien przypominać Pl'a w jakimś procencie ,a tutaj tego nie ma. No ale prezentacja bardzo ładna, życzę powodzenia :)

skrillexsygnatura.png

Opublikowano

Jak dla mnie to troszkę za dużo tych bajerów jak na hard. Dla mnie hard powinien przypominać Pl'a w jakimś procencie ,a tutaj tego nie ma. No ale prezentacja bardzo ładna, życzę powodzenia :)

Jest to medium z odrobiną harda ;P

Opublikowano

Kurde skad pobrać clienta

Klienta jeszcze nie udostępniliśmy, gdy to nastąpi, to z pewnością damy informację w tym temacie ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

OoOo ;)

Zapowiedz kozacka w każdym calu ;D

Mam jeszcze pytania:

1. Kiedy będzie dostępny client?

2. Dlaczego na TS nie mogę wejść na kanał publiczny servera? (Pisze że max ludzi..)

3. Zmiana bonów będzie na zasadzie takiej że przeciągne item na NPC i potem klikam "Zmień" czy jakoś inaczej to u was będzie wyglądało?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

OoOo ;)

Zapowiedz kozacka w każdym calu ;D

Mam jeszcze pytania:

1. Kiedy będzie dostępny client?

2. Dlaczego na TS nie mogę wejść na kanał publiczny servera? (Pisze że max ludzi..)

3. Zmiana bonów będzie na zasadzie takiej że przeciągne item na NPC i potem klikam "Zmień" czy jakoś inaczej to u was będzie wyglądało?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz :)

1. Niebawem ;)

2. Sam sobie odpowiedziałeś...

3. Każdorazowe przeciągnięcie itemu zmienia bonusy.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Przez to, że będzie trzeba za każdym razem przeciągać item na npc dużo osób stracicie. Nie lepiej zrobić np. coś takiego, że przeciągamy item na NPC wpisujemy tam jakie chcemy bony i klikając " zmień " zmieniamy ciągle do czasu aż odpowiednie bony nie wejdą? Bo przecież by wbić w taki sposób jakieś eq do pvp lub broń średnie 40 + spędzimy po 3 dni :P

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Od początku chwaliłem waszą grafike i dalej będę ją chwalił.

Prezka bardzo szczegółowa , mam nadzieje że gracze z niej skorzystają.

Pozdrawiam Zodi

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Przez to, że będzie trzeba za każdym razem przeciągać item na npc dużo osób stracicie. Nie lepiej zrobić np. coś takiego, że przeciągamy item na NPC wpisujemy tam jakie chcemy bony i klikając " zmień " zmieniamy ciągle do czasu aż odpowiednie bony nie wejdą? Bo przecież by wbić w taki sposób jakieś eq do pvp lub broń średnie 40 + spędzimy po 3 dni :P

to moze odrazu zbonowane itemy u npc beda? a lvl zeby sie nie emczyc na start 150 ? a zeby skile wysokie to 1ku- 1 kamyk P? no i wiadomo komu chce sie yangi dropic...

Opublikowano

to moze odrazu zbonowane itemy u npc beda? a lvl zeby sie nie emczyc na start 150 ? a zeby skile wysokie to 1ku- 1 kamyk P? no i wiadomo komu chce sie yangi dropic...

Wyjdź kolego bo twoje czytanie ze zrozumieniem dysponuje taką samą mocą jak mojego 4 letniego brata.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Irytuje mnie system ulepszeń którego ,,nie ma" nie rozumiem waszego pomysłu. Wreszcie wydropie sobie broń na 65 wybonuje po paru godzinach, ulepsze, dodam kd zrobie z niej epicką broń a tu trzeba już ją wywalić na ziemie bo dropić następną muszę?. Bezsens, opiszcie dokładnie sytuacje z brońmi bo zamiast systemu ulepszeń zrobiliście pojedyncze ulepszenia.

co do serwera zagram.Pozdrawiam

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Broń 40% średnie wbiłem 3 razy po 5-30 min, więc jak to jest?

Eq do pvp? Chcesz być pro kozakiem który trzęsie światem Nexanity? Zapracuj na to!

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Broń 40% średnie wbiłem 3 razy po 5-30 min, więc jak to jest?

Eq do pvp? Chcesz być pro kozakiem który trzęsie światem Nexanity? Zapracuj na to!

W sumie BIGBADDYMEDUIM ma dobry pomysł, nie lepiej dać item na NPC i potem klikać "Zmień" , "Zmień" itd itd ? Ułatwi to graczom grę i bonowanie eq w jakimś stopniu :)

Co do tych broni to jestem za tym co up'y piszą czyli bron 65-epik-epik-epik.

@Down

I tak będzie bs na ten server.. Prędzej czy później ..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...