Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejść wejdę, ale żeby nie stało się z tą wersją tak jak z poprzednią, bo z tego co pamiętam to zapowiadało się tak samo, wszystko ładnie, nowe mapki, które nie były jeszcze na innych serwerach, a jak przyszło co do czego to szybciej padł niż wystartował :D.

No nic, bądźmy dobrej myśli, czekam do piątku :P.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże widzisz a nie grzmisz : )

Ps:

Fajny serwer ci wyszedł panie S ; D Powodzenia i sukcesów życzę ;p

To koles doeje***** xD Santriel jak cos ma Teodena

Opublikowano

Na serwer wbije napewno z ekipa prezka zajebista,ale wiecie jak jest ladna prezka to szybko pada oby tak nie bylo xD.Prorok nobku xDDD

Opublikowano

Serwer nie z tej galaktyki

Zajebisty nigdy jeszcze nie wizialem takiego serwera

Nigdy nie widzialem zeby metin2 byl na tableta nawet na metin2.pl co mnie zdziwilo ze tutaj jest

Jedyny minus jest taki, że nie wiem czy na mojego tableta z biedronki pójdzie ten metin2 :D

Fajny ten npc od zwierzaczkow juz go widzialem gdzies...

o.O tutaj jest http://www.mpcforum.pl/topic/825896-dl-nowy-kowal-od-venoxpl/

:D

Opublikowano

powodzenia , zagram pewnie :), prezentacja brdzo dobra

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Prezka super zrobiona, dużooo nowości, serwer podchodzi troszkę pod harda czy mi się zdaje? Najbardziej nie podoba mi się to dropienie KD i KU, ale zobaczymy może wbiję i zobaczę. Wielki + za dungeony i expowiska.

Opublikowano

1. Co z Roskami ? Są dostępne ? :)

2. W grze będzie można zdobyć Medal Konny Premium ?

3. Zmiana bonów , poprzez klikanie czy przeciąganie na npc ? czy może coś innego ? :P

4. 100lvl wbijamy w grocie ? :)

5. Daugeony z odstępami czasowymi ?

6. Ile % na ulepszenie epika ?

7. Działają jakieś bony na daną mapę ?

8. Na np. bezduchy na +6 trzeba Matowe ? xD:D

9. Będzie można Tepać buffa przez pierścionek , na nowe mapy ? :) // oby tak ! :D

jak znajdę coś jeszcze to napiszę :)

@@ // klijenta jeszcze nie ma ? :P

1. Trzeba robić je samemu, drop roślin został zwiększony.

2. Najprawdopodobniej tak.

3. Przeciąganie na npc'ka.

4.Tak.

5. Wydaje mi się, że niektóre.

6.100 % (chyba ;o)

7. Tak.

8. Wszystko co potrzeba do ulepszania masz w prezentacji opisane.

9. Nie pytałem. :P

10. Klient gry jest już dawno, musimy czekać, aż administracja udostępni go publicznie.

Wszystkich odpowiedzi nie jestem pewien, ale myślę, że pomogłem.

ps. Zapraszam na forum!

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Wdg mnie powinna dzialac obraczka, nie chodzi o pomaganie oszukistom, którzy na 100 wchodza na mapke 115 np, ale dla graczy ktorzy robią sobie buffa dla swojej postaci.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Widziałam mnóstwo prezentacji serwerów na tym forum, ale chyba żadna z nich nie była tak piękna jak ta.. aż się wzruszyłam! Brawo chłopaki!

Oczywiście pozdrawiam dwie wspaniałe moderatorki Insane i Sonea. ♥ : D

Siebie pozdrawiasz? W prezentacji są dwie moderatorki Sonea i Cassie, prawda? Aczkolwiek tutaj piszesz o jakieś Insane. Na forum jej nie ma. Cassie to Ty, więc Insane to również Ty. Nie wiem po co siebie pozdrawiasz? Czyżbyś chciała coś ukryć? Dziwna jesteś. Serwer dopracowany, oprawa graficzna bardzo ładna i estetyczna. Jednak odczuwam pewne obawy co do startu oraz administracji. Powodzenia z serwerem, będzie 6/7 bon?

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Ja mam pytanie odnośnie clienta na androida. Czy będzie on dostępny wraz z normalnym clientem na pc?

Opublikowano

Ja mam pytanie odnośnie clienta na androida. Czy będzie on dostępny wraz z normalnym clientem na pc?

Nie, serwer na androida jest wciąż dopracowywany. Mówili mi kiedyś, że będzie dostępny po starcie.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

To tylko chwyt marketingowy ;) Serwer bajka

Opublikowano

Dziwne... Jakoś widziałem filmik na fanpage i zdjęcia i nie wiem czy to jest chwyt :)

Opublikowano

Tego sie wlasnie spodziewalem :)

Ich sponsor jest specjalistą od marketingu, a przynajmniej tak napisali wiec jesli to prawda, to bardzo mozliwe ze to pic na wode, (@up) na tamtym filmiku na tablecie byl wlaczony film i "gracz" dograł ruchy do filmu.

Ale mniejsza o to, czekamy na start !!!!

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Hahahaha mały fail no nieźle patrzcie nasz metin2 na android :D

xdeh.png

Hahahahaha jeszcze ta klawiatura ktora idzie do przodu a nie w bok do podlaczenia tableta :D

Opublikowano

Hahahaha mały fail no nieźle patrzcie nasz metin2 na android :D

xdeh.png

Hahahahaha jeszcze ta klawiatura ktora idzie do przodu a nie w bok do podlaczenia tableta :D

Przyszedles sie tu nasmiewac? To szczere slowa wypier*ala* jak ci sie cos nie podoba .

Opublikowano

Nie, nie przyszedlem sie tutaj nasmiewac lecz pokazuje jakie to innowacje zostaly wprowadzone na ten o to serwer ;)

Opublikowano

Nie, nie przyszedlem sie tutaj nasmiewac lecz pokazuje jakie to innowacje zostaly wprowadzone na ten o to serwer ;)

A co to za różnica czy będzie na tego tableta czy nie ? i tak na tym tablecie tylko biologa byś mógł oddawać ^^

innowacje ? chłopie ten serwer jest bardziej przemyślany niż ty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...