Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up twoja głupata mnie przeraża

to byłby bs bo wtedy napisać program to 5min a właśnie przez bs padają serwery na których 90% serwera lata w eq 4x 15 2k hp

1358265693558802.png
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pojebało was z tymi bonusami chyba. Nie wbije, nie mam zamiaru się meczyć...już lepiej dodac zmianki do dropu niż takie zmienianie, bo to jest bez sensu

@up

pada to twoja matka po lodzie u mnie ziom, pokaż mi serwer który padł przez bs? No, czekam.;)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Pojebało was z tymi bonusami chyba. Nie wbije, nie mam zamiaru się meczyć...już lepiej dodac zmianki do dropu niż takie zmienianie, bo to jest bez sensu

Jaką widzisz różnicę między przeciąganiem zmianki na item, a itemu na npc? ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Nie bede tracic cennego czasu na siedzenie w m1 i klikanie jakiegos ludzika, tylko bede mogl sobie zmieniac poodczas expa bony? Poza tym, w tym czasie co raz zmienie u tego npc to by mi z 3 zmianki polecialy

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Wszyscy płaczą z tymi zmiankami a dla mnie jest akurat i pewnie dla większości osób.

Bo teraz wbić jakieś porządne bony to będzie coś i naprawdę jakąś satysfakcję z tego będziesz miał bo włączyć bs to nie sztuka.

Sztuką jest wbić bony ręcznie i wtedy masz z tego radochę że nikt nie będzie miał takich samych lub mało osób.

Opublikowano

Pytam ponownie. O co chodzi z bronią epicką. która jest do pvp która do expa.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Bronie na 75 oraz bronie runiczne są pod expa, reszta pod pvp ;)

#DOWN - się wie :O

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Runiczne do expa, reszta pvp ;)

@up predkosc sfiateła

astiumsign.png

Opublikowano

ludzie których umiejętność gry w metin opiera się na zostawieniu bs na noc będą krytykować zmianę bonów

1358265693558802.png
Opublikowano

Nie bede tracic cennego czasu na siedzenie w m1 i klikanie jakiegos ludzika, tylko bede mogl sobie zmieniac poodczas expa bony? Poza tym, w tym czasie co raz zmienie u tego npc to by mi z 3 zmianki polecialy

I tak zagrasz chłopie jak coś Ci nie pasi to wpier**** z tej prezentacji.Idz do mamusi i powiedz,że nie będziesz mógł bs odpalić... żałosne .. nie pisz,że mój ryj jest żałosny itd daruj sobie te teksty

visteria_signatur_1_by_renissance-d7vdqr

Opublikowano

Jak zobaczyłem prezke całą to myślałem ,że padnę ta grafika itp .

Zagram na 100%.

Ps.

Kiedy oficjany start

Opublikowano

Jak zobaczyłem prezke całą to myślałem ,że padnę ta grafika itp .

Zagram na 100%.

Ps.

Kiedy oficjany start

Dopatrz, na samym końcu jest napisane.

''29 marca''

astiumsign.png

Opublikowano

No dobra ludzie nie ma co ,,sikać" ktoś powiedział, że nie zagra bo trzeba przesuwać item na ludzika, to zostawcie go w spokoju i niech idzie gdzie indziej. Nie ma co hejtować bo on zaczął temat a wy się zniżacie do jego poziomu i to Wy na tym wyjdziecie gorzej. Oceniając serwer przez prezentacje Bajka. Czekam na clienta zagram WP Shinsoo ;]

Opublikowano

No dobra ludzie nie ma co ,,sikać" ktoś powiedział, że nie zagra bo trzeba przesuwać item na ludzika, to zostawcie go w spokoju i niech idzie gdzie indziej. Nie ma co hejtować bo on zaczął temat a wy się zniżacie do jego poziomu i to Wy na tym wyjdziecie gorzej. Oceniając serwer przez prezentacje Bajka. Czekam na clienta zagram WP Shinsoo ;]

Tu nie ma shinsoo

astiumsign.png

Opublikowano

Można bez problemu domyśleć się, iż pisząc shinsoo mam na myśli królestwo z flaga koloru ? (odpowiedz sobie sam/a)

Opublikowano

Na 100% z gildią zagram na "niebieskich"

PS. który max lvl bo albo jestem ślepy albo nie jest napisane ???

Opublikowano

Na 100% z gildią zagram na "niebieskich"

PS. który max lvl bo albo jestem ślepy albo nie jest napisane ???

150

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Serwer w 100% polecam, prezentacja piękna ;)

Administracja bez zarzutów, teraz czekamy na start ! ;)

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Ciekawe ile postoi ;) Pewnie tyle co 90% tych "ogarniętych" serwerów czyli max 2dni później przerwa "techniczna" później off ;x

Opublikowano

Irytuje mnie system ulepszeń którego ,,nie ma" nie rozumiem waszego pomysłu. Wreszcie wydropie sobie broń na 65 wybonuje po paru godzinach, ulepsze, dodam kd zrobie z niej epicką broń a tu trzeba już ją wywalić na ziemie bo dropić następną muszę?. Bezsens, opiszcie dokładnie sytuacje z brońmi bo zamiast systemu ulepszeń zrobiliście pojedyncze ulepszenia.

co do serwera zagram.Pozdrawiam

Dokładnie ,wypowie się ktoś?..

Opublikowano

Ciekawe ile postoi ;) Pewnie tyle co 90% tych "ogarniętych" serwerów czyli max 2dni później przerwa "techniczna" później off ;x

Ty uważaj, żeby ten twój serwer w sygnie dłużej postał <lol2>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...