Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Następny inteligentny post..

Przeczytaj to co było pisane przez ostatnie 5 stron tego temutu.. jeśli nie umiesz czytać to Ci to wytłumaczę, ktoś wysłał clienta z keyloggerem, a gracze to pobierali i potracili konta.

to jest gimbus tego nie wytlumaczysz

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po pierwsze, trochę kultury jak zwracasz się do kobiety

po drugie, fakt faktem ale Aditi nic na tej becie nie robiła, przynajmniej ja widziałam ją chyba raz, no może 2 gdy testowaliśmy dmg jakiś bossów, później widziałam ją tylko z Tezarem, a po jego odejściu z Team ich wielkie love dobiegło końca – zresztą on też był udany.. Kains prosił go, żeby zrobił coś na forum, a on nawet przez 2h potrafił nie zajrzeć do danego tematu żeby to sprawdzić.

po trzecie, wypowiadać się tu może każdy, nie możesz nam tego zabronić

Następny kid specjalnej troski.. jakbyście jeszcze nie zauważyli to serwer testowały tylko 3 dziewczyny(ja, Julietta i Aditi), a chłopaków było ponad 10 – więc dlaczego wszystko jest naszą winą? Na fanpage’u Nexanity był konkurs na przepustkę do zamkniętej bety. Nie po to spamowałam prawie 100-ce ludzi na PW, żeby zlajkowali tę głupią stronę, aby teraz jakieś pseudo wróżki mówiły mi, że dostałam się na betę, bo pokazałam cycki/oczy – o *uj wam ludzie chodzi. To, że większość was mężczyzn, patrzy na wszystkie kobiety przez pryzmat własnej głupoty nie jest już naszą winą, wasze stereotypowe myślenie, tz. KOBIETY TYLKO DO GARÓW, ELO - to jakiś idiotyzm. Administracja chciała testować dmg i hp bossów w 10 osób, nie my – tutaj zawinili wszyscy testerzy, że się na to cały czas zgadzali + Administracja. Dodatkowo powiem Ci, że my jako testerki żadnych ulg z tego względu nie mamy, bo już wczoraj zaraz po starcie dostałam permanentnego bana bez możliwości ub, tylko nie myśl sobie, że za nielegalne oprogramowanie.

@Therd – oczywiście ty musiałeś puścić tę chorą plotkę, że my nic nie robiłyśmy, ale dlaczego tylko my skoro na becie było mnóstwo innych ludzi? Może pochwalisz się za co wywalili Cię jeden dzień po rozpoczęciu bety? Żal Ci dupkę ściska, że my wszyscy mogliśmy robić coś na tym serwerze, a ty nie? Ss’y były pomysłem Administracji, a nie ‘głupich, tępych i nic niepotrafiących testerek’, ponieważ chcieli ludziom pokazać co będą mogli spotkać na serwerze. Osoby bez dostępu do bety mogły proponować na forum, co powinniśmy jeszcze sprawdzić, ale przecież nikt na to nie wpadł, dlatego teraz wszyscy muszą płakać i zwalać winy na dziewczyny.

+ do wszystkich, którzy mają teraz żałobę po straconym eq – pobierajcie WIĘCEJ plików od graczy, a nie Administracji. Na pewno wyjdzie wam to na dobre…

Dobra nie obchodzą mnie jakieś love story.

Przyznaje może troszkę mnie poniosło z tym, ale do kogo mamy mieć pretensje ? Wiem ze sowich doświadczeń, że dziewczyny w metinie właśnie takie są, dodają fotki na forum nie swoje, tylko jakiejś TOP model a potem piszą i zagadują do Administracji, po co ? Żeby dostać lvl albo itemek za free.

Dobra daje wam spokój, ale nasze pretensje są jak najbardziej na miejscu do testujących ten serwer ( do wszystkich ) nie tylko dziewczyn :)

Opublikowano

Poczekaj na oficjalnego clienta. Już były problemy że prywatne osoby wstawiały clienta z keyloger'ami i zrobiło się zamieszanie.

http://nexanitymt2.com/downloads/NexanityClient.msi

ściągnij sobie program Internet Download Manager, a następnie wrzuć ten link, jeżeli nie będziesz mógł pobrać normalnie.

Ale ja nie mogę zainstalować tego msi bo tam trzeba miec miejsce na dysku c , ja nie mam i nie bd miec wiec chcialbym by ktos mi wrzucil rozpakowanego klienta juz w rar pliss :) tylko nie na hostingu mega , bo to dupa , na multiupload najlepiej jak ktos by byl taki dobry

1363969182-U879103.jpg

Opublikowano

Wtoś mi wytłumaczy o co biega z tymi dziewczynami? Bo nie ogarniam. Najlepiej na Pw zeby tutaj zamieszania nie robić. Byłbym wdzięczny. ;)

NIE GRAM NARAZIE NA ZADNYM SERWIE METIN2. CZEKAM NA PORZĄDNEGO HARDA. ;>

Opublikowano

a pisałem wam ze clienta ma virusa : )

skurwysyny okradli ludzi na serwerach (Ravi) a teraz zganiają na kogoś innego ^^

Człowieku co ty pierdolisz ??? Prawie cały dzień śledziłem co się dzieje na forum serwera i na MPC i to jakiś koleś wbił na forum powysyłał jakieś linki czy tam jakieś clienty powystawiał niby że spakowane w rar, naiwni ludzie to pobrali to teraz maja konta pookradane... Więc jak nie wiesz to się kur*a nie wypowiadaj...

Opublikowano

Teraz fani Isamu będą pisać, że jest keylogger hehe ^^ keyloggera nie ma wczoraj na sb wysyłali linki wy w nie wchodziliście i teraz macie za swoje mimo tego, że kains/demetri pisali żeby nie wchodzić a wy zrobiliście i tak swoje, tak więc na administrację winy nie zrzucajcie ponieważ to wasza wina nie ich ;) oni wam pisali żeby nie wchodzić w linki :)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Ja tam od wczoraj mam niezłą komedię, czytając niektórych posty. Dziękuję wam za to. :)

Nie rozumiem niepotrzebnej spiny. Widzę, że nie macie co robić, tylko grać w Metina. Polecam też czasami opanować swoje emocje, w TAKIEJ sytuacji to nie jest trudne, ale widzę, że tylko chcecie robić aferę. Ale jeszcze się kłóćcie, chętnie poczytam.

Opublikowano

Idioci nie ma żadnych trojanów i tym podobnego syfa!

Pobierzcie sobie jakikolwiek klient i przeskanujcie launcher (plik*.bin,*.exe,*,*.dll na VIRUSTOTAL.COM zobaczycie bałwany ile klientów jest zainfekowanych!

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Ale ja nie mogę zainstalować tego msi bo tam trzeba miec miejsce na dysku c , ja nie mam i nie bd miec wiec chcialbym by ktos mi wrzucil rozpakowanego klienta juz w rar pliss :) tylko nie na hostingu mega , bo to dupa , na multiupload najlepiej jak ktos by byl taki dobry

Gościu... nie pojmujesz tego, że jak ktoś będzie na tyle chamski to ci do clienta wrzuci keyloger'a i bedziesz miał po kontach. Potem będziesz płakał i zwalał winę na ekipe nexanity, że to ona niby dodała keyloger'a . I potem sie przez takich ludzi robi syf i niepotrzebna panika.

trakzsub.jpg
Opublikowano

Ciekawe czy rusza o podanej godzinie.

Client sprawny - jedynie co, to czasem.

error downloading: patchlist

Wybrać instalacje niestandardowa lokalizacje na pulpit, i po problemach.

:)

Opublikowano

Teraz fani Isamu będą pisać, że jest keylogger hehe ^^ keyloggera nie ma wczoraj na sb wysyłali linki wy w nie wchodziliście i teraz macie za swoje mimo tego, że kains/demetri pisali żeby nie wchodzić a wy zrobiliście i tak swoje, tak więc na administrację winy nie zrzucajcie ponieważ to wasza wina nie ich ;) oni wam pisali żeby nie wchodzić w linki :)

jebiesz smuty jak moja babcia pod kościołem

przed startem serwera ludziom wykryło w Cliencie virusa (oficjalnego Clienta)

i zamknij dziób i się nie wypowiadaj agencie 3d

Opublikowano

Chyba pierwszy raz w historii MPCforum prezentacja serwera ma aż 95 lajków i 88 stron spamu. ;3

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Opublikowano

to chyba tobie i kolegom z gimbazy

Opublikowano

1363969182-U879103.jpg

Opublikowano

Dajcie drop np 5 ku/instrukcji z jednego metka, a nie 10 osób jednego metka biję i 1 ku -.-

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

Startujemy o 20:00 i ani minuty dalej ! ;-)

To nie jest Admin !

Czekam na start, powodzenia ;-)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

to chyba tobie i kolegom z gimbazy

nawet tego gowna nie pobierałem

a gimbaza to cie zrobiła

@@@@@@@

i tak Team nexanity ma przejebane Bambos załatwi wam dożywotni zakaz wstępu na MPC i reklam serwerów : *

Opublikowano

Współczuję Twojej babci.

Dziwne - mi nie wykryło, dlaczego? nie wiem. W każdym cliencie przeważnie masz drobne wirusy, które są niegroźne dla nas. Powinieneś podziękować Bazylowi, który pod nickiem 'Sorento' wrzucał na shoutbox'a pliki gdzie był key, które java blokowała. Ale Ty i tak w nic nie wierzysz i idziesz za głosem isamu, za którym latasz jak pies za kościami.

124124214_nwxnqwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...