Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Info dostaliśmy. Teraz dupolizy Isamu, FuBu aka wózek i innych zjebów zaczną pierd*lić głupoty że to fake serwer. Czekam, aż chce mi się śmiać jak widzę takich przydupasów Isamu i innych odmieńców.

trakzsub.jpg
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kocham takie sytuacje, wierzyłam w ten serwer, ale nawet nie pobierałam klienta. Będziecie startować i startować, potem przesuniecie start o tydzień, a jak już ludzie wam nie zaufają to zwiniecie interes i będziecie ''robić'' reaktywację serwera z pół roku? To jest śmieszne, nie hejtuje, ale tak chwalicie się ''Najlepsze zabezpieczenia, co my to nie mamy'' a potem serwer pada jak mucha. Dziękuje bardzo za taki serwer. Jak do 21 nie wystartuje to już stracicie kilkaset graczy. Mimo to powodzenia życzę państwu, startujcie jak najszybciej, zawitam na serwer jak wystartuje do 21. Pozdrawiam kochaną moderatoreczkę ''Insane aka Cassie'' która robi ludzi w ciula i żeby nikt się nie dowiedział, że to Ona to siebie pozdrawia w poście. xD

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Wiadomośc z Facebook !!!!

Kains Kirighaya
Powinniśmy
wystartować o 20:00 ale chcemy jeszcze raz wszystko przetestować.
Pracuje z nami sztab testerów którzy w pocie czoła pracują i zdają nam
raporty. Serwer wystartuje na pewno dzisiaj około 21. Wybaczycie nam?

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Osobiście proponuje zamknąć ten temat gdyż robi się tu tylko niepotrzebny spam.

Jak serwer wystartuje,a z informacji od administracji ma to być koło 21, to wtedy powstanie po prostu prezentacja w "publikacji serwerów".

Pozostało tylko czekać, pozdrawiam.

Opublikowano

Myslicie ze to info na face jest prawdziwe? By na fan page bylo napisane ze o 21 start a nie jakiegos uzytkownika podszywy. Mam nadzieje ze serwer wystartuje i tak nie ma nic lepszego baa nawet godnego uwagi

@Dobra zwracam honor na ts napisane start 21;D

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Info dostaliśmy. Teraz dupolizy Isamu, FuBu aka wózek i innych zjebów zaczną pierd*lić głupoty że to fake serwer. Czekam, aż chce mi się śmiać jak widzę takich przydupasów Isamu i innych odmieńców.

To pojechałeś po bandzie , ale dokładnie tak jak napisałeś

Tak jest i przyznaję tobie racje robią to prymitywnie by konkurencje upokorzyć , zniszczyć po części

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Na tym forum (chyba tylko ten chory dział...) panuje jedna zasada przyświecająca wielu użytkownikom.

Jeżeli czyjeś zdanie jest inne niż twoje to stanowczo ta osoba jest czyimś przydupasem etc

Serwer miał ruszyć wczoraj ktoś wspominał że nie ma żadnych bugów. Serwer ruszył i został wyłączony - bugi.

Serwer miał stanąć na nogi dziś o 20. Teraz że o 21...

Oni lecą sobie w kulki, nie są poważni i nie można ich poważnie traktować, rzucają słowa na wiatr a z "mordy dupe robią".

Dajcie im czas nawet i tydzień, niech wszystko dopracują zamiast macie tracić czas czekają na coś co jest niekompletne.

Opublikowano

A jak z tymi plotkami o key'u? (keylogger)

prawda czy zmyslone?

zmyślone

Opublikowano

Kocham takie sytuacje, wierzyłam w ten serwer, ale nawet nie pobierałam klienta. Będziecie startować i startować, potem przesuniecie start o tydzień, a jak już ludzie wam nie zaufają to zwiniecie interes i będziecie ''robić'' reaktywację serwera z pół roku? To jest śmieszne, nie hejtuje, ale tak chwalicie się ''Najlepsze zabezpieczenia, co my to nie mamy'' a potem serwer pada jak mucha. Dziękuje bardzo za taki serwer. Jak do 21 nie wystartuje to już stracicie kilkaset graczy. Mimo to powodzenia życzę państwu, startujcie jak najszybciej, zawitam na serwer jak wystartuje do 21. Pozdrawiam kochaną moderatoreczkę ''Insane aka Cassie'' która robi ludzi w ciula i żeby nikt się nie dowiedział, że to Ona to siebie pozdrawia w poście. xD

Primo, nikt nie pisał, że są pro elo zabezpieczeni.

Secundo kurwa! : Jeszcze raz ktoś dojebie, że serwer robiony dla kasy to mnie rozpierdoli... Ile zyskają na tym, że dostępne są tylko SMS'y? Może te 50% / 70% kasiorki, co jest równe z niczym... Nie przepraszam za mój brak kultury

astiumsign.png

Opublikowano

Wiadomośc z Facebook !!!!

Kains Kirighaya

Powinniśmy

wystartować o 20:00 ale chcemy jeszcze raz wszystko przetestować.

Pracuje z nami sztab testerów którzy w pocie czoła pracują i zdają nam

raporty. Serwer wystartuje na pewno dzisiaj około 21. Wybaczycie nam?

I znowu bedzie beta testerzy , którzy prostego bugu na yangi nie sprawdzili ,moim zdaniem łajzy

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Na którym kanale ts'a jesteś bo ja też tam siedzę i żadnego info nie słyszałem??

Administracji wgle nie ma z nami na kanale jednym słowem mają nas w dupie , rozumiem , że chca przetestować , ale muszą powiązać jedno z drugim

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Primo, nikt nie pisał, że są pro elo zabezpieczeni.

Secundo kurwa! : Jeszcze raz ktoś dojebie, że serwer robiony dla kasy to mnie rozpierdoli... Ile zyskają na tym, że dostępne są tylko SMS'y? Może te 50% / 70% kasiorki, co jest równe z niczym... Nie przepraszam za mój brak kultury

Zaznacz mi w której części mojego zdania napisałam, że serwer ''dla kasy''. Właśnie, nigdzie, śmieszny jesteś. Ja już swoje powiedziałam, aczkolwiek cała sytuacja? Śmieszna. Jeśli serwer wystartuje okej nawet zagram, jeśli nie to ode mnie na drugą szansę nie liczcie. 8S Mimo całej tej sytuacji i tak wierzę w was chłopaki, dacie radę. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Jak wystartuje o 21 to i tak nie pogram długo z godzinkę max ;/ wiadomo w rankingu nie będę bo to moim zdaniem nie jest przyjemność.

Przyjemność z gry masz jak coś robisz po troszku i osiągasz cel ; ) to jest moje zdanie.

Opublikowano

Administracji wgle nie ma z nami na kanale jednym słowem mają nas w dupie , rozumiem , że chca przetestować , ale muszą powiązać jedno z drugim

Administracja siedzi na swoim kanale. Nie byłeś nigdy przy starcie innego priva?.... Raczej jak naprawiają i odpalają to nie będą siedzieć na publicznym przy takich dzieciach specjalnej troski którzy spamują i nie dają spokojnie pomyśleć.

trakzsub.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...