Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe tylko 200 osob patrzy na zapowiedz, wczoraj godzine przed startem bylo ok 500 osob :) straciliscie ponad polowe graczy przez ten fail, teraz tez od administracji 0 info :)

a Wy testerzy, kurcze testowaliscie dmg, a pytanie czy ktos expil od 1 lvla do konca ? watpie, exp jest gorszy niz na r*vi a to mialbyc hard/medium a nie hard, testerzy tak testowali ze nawet moj 7letni brat wie jakie moga byc bugi na serwerach i sam z nich korzystal wiec nei wiem kto to testowal =.= . Moje zdanie .

Ja ossobiscie poczekam ale jesli do 22 nie bedzie serwera ON to sobie odpuszcze

My testerzy po wejściu na betę dostawaliśmy 100lvl+ i eq gotowe pod bicie bosów i exp na mapach, więc nie zwalajcie wszystkiego na nas. :)

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hehe tylko 200 osob patrzy na zapowiedz, wczoraj godzine przed startem bylo ok 500 osob :) straciliscie ponad polowe graczy przez ten fail, teraz tez od administracji 0 info :)

a Wy testerzy, kurcze testowaliscie dmg, a pytanie czy ktos expil od 1 lvla do konca ? watpie, exp jest gorszy niz na r*vi a to mialbyc hard/medium a nie hard, testerzy tak testowali ze nawet moj 7letni brat wie jakie moga byc bugi na serwerach i sam z nich korzystal wiec nei wiem kto to testowal =.= . Moje zdanie .

Ja ossobiscie poczekam ale jesli do 22 nie bedzie serwera ON to sobie odpuszcze

200 osób, ponieważ dopiero co temat otworzy + wczoraj nie była wiadoma godzina, a dzisiaj jest wiadoma godzina startu więc później wbiją do tematu ^^

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Czekam do 20 ;3 Jak nie bd to baj baj ;o

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Opublikowano

My testerzy po wejściu na betę dostawaliśmy 100lvl+ i eq gotowe pod bicie bosów i exp na mapach, więc nie zwalajcie wszystkiego na nas. :)

No tak bo nikt nie pomyslal zeby testowac od poczatku i trudno bylo zrobic nowa postac 1 lvl :P

Opublikowano

Mam prośbę , kto mi wrzuci klienta w rar już rozpakowanego ale proszę na jakiś hosting multiupload tylko nie mega ..

Poczekaj na oficjalnego clienta. Już były problemy że prywatne osoby wstawiały clienta z keyloger'ami i zrobiło się zamieszanie.

trakzsub.jpg
Opublikowano

Mam prośbę , kto mi wrzuci klienta w rar już rozpakowanego ale proszę na jakiś hosting multiupload tylko nie mega ..

http://nexanitymt2.com/downloads/NexanityClient.msi

ściągnij sobie program Internet Download Manager, a następnie wrzuć ten link, jeżeli nie będziesz mógł pobrać normalnie.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Ja nie mogę zainstalować tego klienta, zmieniam folder docelowy,nie zmieniam, uruchamiam instalatora jako admin i NIC.

Niech ktoś z administracji wrzuci na stronę główną pliki gry spakowane w rar, bo czarno to widzę.

58815786.jpg

Opublikowano

Wątpie że o tej 20 ruszy. :) Ani strona ON ani forum.... z reje tez bd problemy jak wczoraj. ;) Oni all robią na ostatnią minute i potem mają jakieś ale...

Od wczoraj i tak spadło im w chuy graczy... Wczoraj było 500+ w prezce dziś tylko 250+ :)

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Opublikowano

a pisałem wam ze clienta ma virusa : )

skurwysyny okradli ludzi na serwerach (Ravi) a teraz zganiają na kogoś innego ^^

kur nie wiesz o co chodzi a się wypowiadasz to jakis gracz ... wrzucil keylogger

visteria_signatur_1_by_renissance-d7vdqr

Opublikowano

Wątpie że o tej 20 ruszy. :) Ani strona ON ani forum.... z reje tez bd problemy jak wczoraj. ;) Oni all robią na ostatnią minute i potem mają jakieś ale...

Od wczoraj i tak spadło im w chuy graczy... Wczoraj było 500+ w prezce dziś tylko 250+ :)

podłączyć się z bazą to jest chwila więc po co taka panika ?

zobacz, że cały czas ludzie przychodzą do tematu

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

podłączyć się z bazą to jest chwila więc po co taka panika ?

zobacz, że cały czas ludzie przychodzą do tematu

Mavex szykuj się na wpierdol na serwerze :)

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

skurwysyny okradli ludzi na serwerach (Ravi) a teraz zganiają na kogoś innego ^^

Następny inteligentny post..

Przeczytaj to co było pisane przez ostatnie 5 stron tego temutu.. jeśli nie umiesz czytać to Ci to wytłumaczę, ktoś wysłał clienta z keyloggerem, a gracze to pobierali i potracili konta.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Polecam zapoznanie się z sytuacją bo chyba nic nie wiesz, gamoniu. Ferment siejesz na mpc.

Ja nie mogę zainstalować tego klienta, zmieniam folder docelowy,nie zmieniam, uruchamiam instalatora jako admin i NIC.

Niech ktoś z administracji wrzuci na stronę główną pliki gry spakowane w rar, bo czarno to widzę.

A masz 4GB wolnego miejsca? Spróbuj zapisać na dysku "D". Zrób tam własny folder i zainstaluj - ja tak zrobiłem i zadziałało.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Ja tam stane w obronie dziewczyn :) Skoro wszyscy je.. hejeterzy jesteście tacy cwani to co wogóle robicie w tej prezce ?

Przecież się tak dobrze znacie, to gdzie wasz serwer ? Testowali i co z tego, przetestujesz cos raz zgadza sie, potem zrobią reebot, reset maszyny i dupa mała cofka i glupia cyferka, spacja czy przecinek gdzieś się przestawi i jest lipa . Dlatego prosze o wyrozumiałość dla nich gdyż sam miałem serwer i wiem jak to jest .

@topic

Co do serwera, czekam na start zapraszam Jinno :D

@edit na 38 stronie zapowiedzi badz 39 jest klient w rarze :)

Opublikowano

Serdecznie pozdrawiam testerów zamkniętej bety tego serwera ;), trudno zrobic postać 1 lv i sprawdzić bugi, a nie potem stracić ponad 500 graczy? .. Za pewne po stracie serwera będzie znowu jakis bug i znowu zostanie przełożony. Nie no ale zycze jak najlepiej zagram ale bez bugow :)

@Edit:
Oriental, ale mogli testerzy się postarać w tym dziewczyny, nie chce grac na "dziurawym" serwerze ;)

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...