Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe powtarza sie powtorka z rozrywki, bylo o 20 przekladacie na 21, potem bedzie na 22 a potem ze jutro o 20 napewno ;D i serwer ruszy za tydzien w sobote i w poniedzialek padnie :D:D

jak o 21;05 nie bedzie dzialal to ja i moja gildia odchodzimy :)

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaznacz mi w której części mojego zdania napisałam, że serwer ''dla kasy''. Właśnie, nigdzie, śmieszny jesteś. Ja już swoje powiedziałam, aczkolwiek cała sytuacja? Śmieszna. Jeśli serwer wystartuje okej nawet zagram, jeśli nie to ode mnie na drugą szansę nie liczcie. 8S Mimo całej tej sytuacji i tak wierzę w was chłopaki, dacie radę. :)

Przyznaję się do pomyłki, przepraszam ;) Po prostu naczytałem się tyle tego i nie zauważyłem kilku wyrazów.

Zresztą jak myślicie, podołają temu?.. Głos oddaje w 70% na Tak ;[

astiumsign.png

Opublikowano

hehe powtarza sie powtorka z rozrywki, bylo o 20 przekladacie na 21, potem bedzie na 22 a potem ze jutro o 20 napewno ;D i serwer ruszy za tydzien w sobote i w poniedzialek padnie :D:D

Twoja gildia tzn. jaka? ;D

Opublikowano

Raczej płakać nie będziemy. Poczekają na start ci którzy chcą na serio grać

trakzsub.jpg
Opublikowano

I tak wrócisz przy starcie, co jest pewne..

astiumsign.png

Opublikowano

Nie polecam. Syf który prędzej czy później padnie. (100% ! <3)

Widzę fubu nie złe info ci podesłał , że jesteś ,aż tak cięty

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

A o 21 :10 napiszą ze znalezli wielkiego buga ktorego nie da sie naprawic odrazu i start jutro o 15 xD

Skoro tak się nastawiasz to co tutaj jeszcze robisz? Skoro Tak uważasz, to wpadnij za miesiąc, a nie spamujesz..Nie wiem jakim cudem to ja mam 95% warn skoro jeszcze nigdy nie napisałem takiego postu..

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Pragnę wam przypomnieć że około 21 nie daje stu procentowej pewności że serwer ruszy punkt 21. Może to być 22 albo i później. Nie podali widełek tego "około" więc się nie rozczarujcie powtórką z wczoraj.

Opublikowano

Widzę fubu nie złe info ci podesłał , że jesteś ,aż tak cięty

No sorry.

Bawię się w kolegę z waszego Teamu ,który umyślnie hejtował każdy serwer i prezentował co on to nie jest.

Teraz zmienił nick ,żeby go nie rozpoznali :D ,mowa tutaj o Kains Kirighaya (Uranos/ProjectOne/ODYNIEC/)

Pozdrawiam <3

kmr3.gif

Opublikowano

Skoro tak się nastawiasz to co tutaj jeszcze robisz? Skoro Tak uważasz, to wpadnij za miesiąc, a nie spamujesz..Nie wiem jakim cudem to ja mam 95% warn skoro jeszcze nigdy nie napisałem takiego postu..

nie wyjde stad bo mam beke z ludzi ktorzy płaczą , A nie wroce tu wgl bo nawet nie mam clienta tego na komputerze;)

Opublikowano

Nie wiem po co ta napinka i wielkie czekanie. Ruszy to ruszy, nie ruszy to nie ruszy. Przedstawili i obiecali graczom projekt, który miał być najlepszym w 2013. Jak narazie wychodzi kolejny Fail i nie zapowiada się na poprawę... Ciekawe ile razy jeszcze przełożą start i czy w ogóle kiedyś ruszą na dłużej

Opublikowano

Ziom nie chce nic mówić, ale jesteś fałszywy jak rumunka na targu -.-

Pierw zachwalasz serwer, potem piszesz w temacie ,że niewypał a teraz pouczasz ludzi co mają robić. Ich czas, ich sprawa, nie masz nic do tego.

Najlepiej jakbyś właśnie Ty wyszedł z tego tematu "randomku"

Tyle ode mnie, osobiście czekam na start, serwer z zapowiedzi wydaje się spoko (piszę to 2 raz)

footer_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...