Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem przekonany , że ten serwer jak w ogóle wystartuje , długo nie pochodzi , Isamu i parę innych serwerów maja oko na serwer i nie dadzą wam spokoju.

Co Ty gadasz saper.

EthanaEU2.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem przekonany , że ten serwer jak w ogóle wystartuje , długo nie pochodzi , Isamu i parę innych serwerów maja oko na serwer i nie dadzą wam spokoju.

Dokładnie ; =)

Czekamy .

Opublikowano

Powiadasz, że ravia będzie atakować ? nie mało mają problemów ? nie dość, że są atakowani przez inne serwy to jeszcze chcą być atakowani przez Nexanity ?

Admini pisali wyraźnie że kto ich będzie atakować to oni będą robić tak samo tak więc zobaczymy który serwer wytrzyma dłużej :)

haha Nexanity może sobie ddosowac z tego swojego Androida chyba

nexanity na Androidzie =FAIL

nexanity na PC-FAIL

i co to duzo mowic

Opublikowano

Prosze nie piszcie tutaj nicku "Isamu" bo uciekną gracze. :) Takiego człowieka który uciekł z psychiatryka jeszcze nigdy nie widziałem. :)

Nie dość że ma spore kompleksy to w dzieciństwie chyba byl dręczony przez rudowłosą osobę.. bo ma do nich jakiś uraz.

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Opublikowano

nexanity na PC-FAIL

i co to duzo mowic

Nie wiem czy wiesz co było z ravia na początku jak startowała ;) też sobie nie radzili więc przymknij mordę i wyjdź z tematu :)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

nexanity na PC-FAIL

i co to duzo mowic

Bratku FAIL to masz na drugie, nie rozumiem po co tak ciśniesz. Jak ktos ma zagrac to i tak zagra, a twojego pierdolenia i tak nikt nie posłucha...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nexanity na PC-FAIL

i co to duzo mowic

Ty też jesteś Fail! :*

Opublikowano

nexanity na PC-FAIL

i co to duzo mowic

Hej za hejtem z twojej strony. Co Ci zrobili?

Już mnie wkurwiasz pacanie... Teraz się zastanów, ponad 2 lata tworzenia serwera, dla jakiegoś nędznego zarobku, gdzie dostępne jest tylko korzystanie z SMS? Wczoraj mówili, że wystartują w danym dniu - wystartowali - były bugi, kurwa ale nie rzucili słów na wiatr. Kto przewidywał, że tak będzie? Był jeden Bug, który wywalał kanały przez Pomocnika Zdarzeń, kolejny yang bug, który to zapoczątkował i dlatego dla WAS ludzie, DLA WAS! Starają się zrobić restart. Jedna rada do ciebie - spierdalaj już, natychmiast, wszystkim ulży.

astiumsign.png

Opublikowano

nexanity na PC-FAIL

i co to duzo mowic

Bardziej by Ci pasowała nazwa '' SmakKija'' niż smak wolności prowokatorze..

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Prosze nie piszcie tutaj nicku "Isamu" bo uciekną gracze. :) Takiego człowieka który uciekł z psychiatryka jeszcze nigdy nie widziałem. :)

Nie dość że ma spore kompleksy to w dzieciństwie chyba byl dręczony przez rudowłosą osobę.. bo ma do nich jakiś uraz.

Jest to zajebisty ziomek. Ludzie oglądają go na YT nawet jeśli nie lubia gier w które gra . Dlaczego? BO SĄ ZAJEBISTE !

Isamu dba o swój serwer wzorowo i chuj :)

58057433.jpg

Opublikowano

Ktoś tu pisał jakieś bajki o jakiejś licencji międzynarodowej na clienta, jakaś taka bajka aby nie rozpakowywać clienta. Proszę przyjrzeć sie na otoczkę teleportera min. w m1 :D

Ten serwer powinien ruszyć w prima aprilis bo wszędzie jakieś kłamstwa.

Opublikowano

Jest to zajebisty ziomek. Ludzie oglądają go na YT nawet jeśli nie lubia gier w które gra . Dlaczego? BO SĄ ZAJEBISTE !

nie ogladaja go ludzie tylke przyebane dzieci 13 letnie... i sie niedziw z kad tyle tego jest

Opublikowano

Smak wolnosci wypierdalaj z tego tematu juz mnie wkurwiasz to inni zdecyduja czy bd grac czy nie i na ta ravie nikt nie pojdzie gowno jak chuj wiec WYPIERDALAJ MI KURWA Z TEGO TEMATU BO NIE WYROBISZ ROBIAC PALE ISAMU I TROOLOWAC TU JEDNOCZESNIE

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

no tu masz racje, rowniez go szanuje za to ze nie wstydzil sie pokazac na YT publicznie, widac ze rozjebkowy ;d

i co najwazniejsze ogarnia zycie realne jak i wirtualne za co ma w chuj duzego + ale starczy juz o nim ;D

20 i nic ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...