Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj paru kolesi wysyłało te łatki z innych hostów niż admin i 1 napisałem, że jest głupi bo wiedziałem, żeby tego nie pobierać ;) A na ts.net.pl admin łatkę wysyłał i nie mam żadnego Keyloggera . :D

fffffffffffffffffffffffq.png

Opublikowano

Kto wam kazal wchodzic w jakies syfiaste linki na SB lub w linki od Ludzi podszywajacych sie pod Administracje.

Nie myslicie teraz macie ;)

A IsaMu ma pelne galoty bo troche ludzi straci , i moim zdaniem to Tylko Bajka z tym keyylogerem w Cliencie, 40 osob z gildii na ts nie powiedzialo slowa ze cos im Antywirus wykrył.

Pozdrowienia, Trzymamy Kciuki zeby dzisiaj nie bylo zadnych problemow ! ;)

P.S Spinacie sie na Sonee a ona ( z dziewczyn) najwiecej sprawdzala.

Opublikowano

Nie ma zadnego Key'a napewno ja jakos mam konto Pl i Ravia 87 lvl i mam full caly czas...

Czekalem na tego serwa i chce zeby postal dluugo

dosyc maly exp jak na tkai serwer ale ok jest medium jest :P

Startujcie o tej 20.00 i niech wam pieniazki z Is przybywaja :PPP

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

A ja radzę nie pobierać, nie grać, zamknąć tą prezkę i się nie pojawiać tu nigdy więcej. Czemu?

- Serwer startuje 4 raz (poprzednimi razy serwer stał max 3 dni).

- Administracja serwera ma powiązania z Santrielem/Erontronem, z którym tworzyli serwer Reinor. Jak wiadomo ta osoba słynęła z tego, że okradała swoich graczy na PL i innych serwerach prywatnych.

- Happy Runnytime Error C++ z okazji świąt wielkanocnych.

- Szkoda Waszego czasu, pieniędzy i nerwów.

A co do Keylogera w Cliencie to wybaczcie drodzy użytkownicy, ale Ci co napisali, że na podstawie skanu antywirusowego stwierdzają, że go nie ma... to są debi**mi. Keyloger w Cliencie nie jest programem ani podprogramem tylko max 3 linijkami kodu, więc jak niby ma antywirus to wykryć... Przykładowo "Keyloger" może być w root.eix/epk w pliku odpowiedzialnym za logowanie (podczas logowania łączycie się z bazą serwera + dodatkową gdzie wysyłacie swoje pasy - długość kodu to 3 wersy). Sposobów takich jest cała masa, bo bardzo dużo można ukryć w bince, dlatego nie korzysta się z nieswoich plików. To jeden z powodów, dlaczego na każdym serwerze powinno się mieć inne passy do konta. Oczywiście nie oskarżam Nexanity, że zniżyli się do tak niskiego poziomu - tylko radze, by nie patrzeć na skany antywirusowe.

Serwer jest jak dla mnie skazany na porażkę, tak jak to było za każdym startem (pierwszy był przepiękny - jak to było? 37 minut i po serwerze? :D). Taktyka: wyciągnąć kasę od graczy i się zwinąć. Mnie nie interesują plotki, tylko fakty. Faktem jest, że współpracowaliście z Santrielem (którego już XXX raz pozdrawiam, bo wiem że przeczyta ten post minimum 2 razy) tak więc... jesteście jak dla mnie skreśleni. Serwera nie polecam nikomu, kto ceni swój czas i pieniądze.

PS: Jeśli już chcecie mnie obgadywać, to uważajcie komu i co na mnie piszecie. Może się bowiem okazać, że mam więcej znajomych graczy od Was i pewne plotki na mój temat mogą mnie zdenerwować. To taka malutka rada, od serduszka.

Opublikowano

Client z oficjalnej strony jest czysty nie ma zadnych virusów mozna smiało pobierać

A ci co piszą ze ich okradli to tylko konkurencja z innych privów

Zamknijcie temat do 20:00

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Nie ma co ludziska, chcąc nie chcąc musimy czekać do 20, czekaliśmy tyle czasu to wytrzymamy jeszcze kilka h.

Zajmijcie się czymś pożytecznym.

Tak wgl. Wesołych Świąt ! Smacznego jajka ! :)

Opublikowano

Kto wam kazal wchodzic w jakies syfiaste linki na SB lub w linki od Ludzi podszywajacych sie pod Administracje.

Nie myslicie teraz macie ;)

A IsaMu ma pelne galoty bo troche ludzi straci , i moim zdaniem to Tylko Bajka z tym keyylogerem w Cliencie, 40 osob z gildii na ts nie powiedzialo slowa ze cos im Antywirus wykrył.

Pozdrowienia, Trzymamy Kciuki zeby dzisiaj nie bylo zadnych problemow ! ;)

P.S Spinacie sie na Sonee a ona ( z dziewczyn) najwiecej sprawdzala.

Opublikowano

Widzę dobrze, że jeszcze klienta nie pobierałem ;p

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Nie zamykaj wszystkich kobiet w jednym pudełku .__________.

Do kogo się udasz jak będziesz chciał loda, skoro kobiety są do garów? hehehe

Haha pójdzie do kolegi xD

Albo do ojca.

41030244083932699805.jpg

Opublikowano

A ja radzę nie pobierać, nie grać, zamknąć tą prezkę i się nie pojawiać tu nigdy więcej. Czemu?

- Serwer startuje 4 raz (poprzednimi razy serwer stał max 3 dni).

- Administracja serwera ma powiązania z Santrielem/Erontronem, z którym tworzyli serwer Reinor. Jak wiadomo ta osoba słynęła z tego, że okradała swoich graczy na PL i innych serwerach prywatnych.

- Happy Runnytime Error C++ z okazji świąt wielkanocnych.

- Szkoda Waszego czasu, pieniędzy i nerwów.

A co do Keylogera w Cliencie to wybaczcie drodzy użytkownicy, ale Ci co napisali, że na podstawie skanu antywirusowego stwierdzają, że go nie ma... to są debi**mi. Keyloger w Cliencie nie jest programem ani podprogramem tylko max 3 linijkami kodu, więc jak niby ma antywirus to wykryć... Przykładowo "Keyloger" może być w root.eix/epk w pliku odpowiedzialnym za logowanie (podczas logowania łączycie się z bazą serwera + dodatkową gdzie wysyłacie swoje pasy - długość kodu to 3 wersy). Sposobów takich jest cała masa, bo bardzo dużo można ukryć w bince, dlatego nie korzysta się z nieswoich plików. To jeden z powodów, dlaczego na każdym serwerze powinno się mieć inne passy do konta. Oczywiście nie oskarżam Nexanity, że zniżyli się do tak niskiego poziomu - tylko radze, by nie patrzeć na skany antywirusowe.

Serwer jest jak dla mnie skazany na porażkę, tak jak to było za każdym startem (pierwszy był przepiękny - jak to było? 37 minut i po serwerze? :D). Taktyka: wyciągnąć kasę od graczy i się zwinąć. Mnie nie interesują plotki, tylko fakty. Faktem jest, że współpracowaliście z Santrielem (którego już XXX raz pozdrawiam, bo wiem że przeczyta ten post minimum 2 razy) tak więc... jesteście jak dla mnie skreśleni. Serwera nie polecam nikomu, kto ceni swój czas i pieniądze.

PS: Jeśli już chcecie mnie obgadywać, to uważajcie komu i co na mnie piszecie. Może się bowiem okazać, że mam więcej znajomych graczy od Was i pewne plotki na mój temat mogą mnie zdenerwować. To taka malutka rada, od serduszka.

Ja pier**le i znowu ten idiota ^.-

4 raz startuje ? ostatnim razem startował raz tylko padł po 2h jakoś ;)

Powiązanie z Santrielem ? ty weź rozbieg i zapierd*l głową w ścianę ok ?

Szkoda że naszego czasu nie było szkoda jak twój serw startował hmm czekaj pomyśle 6 razy ? czy więcej ?

keylogger ? kains sam pisał żeby sobie posprawdzać komputer po tym jak ' SORENTO ' wysyłał linki na shoutboxie ;)

Wyciągnąć kase ? z tego co wiem to przy pierwszym starcie nie było nawet is'u więc o czym ty pierd**isz ?

Ja ogólnie mam zamiar czekać na serwer i pograć, ponieważ jest to jeden z lepszych serwerów ;) wątpię aby drugi taki serwer kiedykolwiek startował

Pozdrawiam

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Post dla wszystkich, którzy pozdrawiają testerki. Z góry dzięki za pozdrowienia.

A więc tak, na closed beta można było się dostać przez reklame fanpage'a, nie za cycki, oczy, inne części ciała czy tam uj wie co jeszcze. Kobiet było z początku 3, a testerów około 10, ale według Was to jest oczywiście wina tylko i wylącznie KOBIET. Przykre to jest troche co piszecie, bo piszecie jakby kobiety nie miały żadnych praw. Lols. Po za tym my głównie (dziewczyny) testowaliśmy exp, dmg bossów, bossy, dungeony i inne takie to dlaczego za bugi się Nas czepiacie? Czy to tylko nasza robota? Therd'a mogli nie wywalać, dużo by zrobił. Albo mogli zrobić open bete, wtedy każdy by miał okazje wszystko posprawdzać, no ale cóż... Po za tym tak przezywacie, ze musieliscie jeden dzien poczekać na otwarcie serwa? Jajka byście na święta pomalowali, a nie.

Opublikowano

Przydałoby się info co i jak :D strona off/forum off ...

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Dziś expimy z pompą.

Jak serwer wystartuje !

mam nadzieje ... bo sie juz szykuje na 20.00 ... nie na 21.00 .. czy 22.00.... mam nadzieje ze te bugi ogarnięte i ze cofek i resetów nie bd... po całym dniu roboty... chce sobie pograć ... a nie sie wkurwiac cofkami :)

Trzymam kciuki :>

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Post dla wszystkich, którzy pozdrawiają testerki. Z góry dzięki za pozdrowienia.

A więc tak, na closed beta można było się dostać przez reklame fanpage'a, nie za cycki, oczy, inne części ciała czy tam uj wie co jeszcze. Kobiet było z początku 3, a testerów około 10, ale według Was to jest oczywiście wina tylko i wylącznie KOBIET. Przykre to jest troche co piszecie, bo piszecie jakby kobiety nie miały żadnych praw. Lols. Po za tym my głównie (dziewczyny) testowaliśmy exp, dmg bossów, bossy, dungeony i inne takie to dlaczego za bugi się Nas czepiacie? Czy to tylko nasza robota? Therd'a mogli nie wywalać, dużo by zrobił. Albo mogli zrobić open bete, wtedy każdy by miał okazje wszystko posprawdzać, no ale cóż... Po za tym tak przezywacie, ze musieliscie jeden dzien poczekać na otwarcie serwa? Jajka byście na święta pomalowali, a nie.

ale kobieto takie bugi to powinniscie wylapac ...

a jajka cza pierw ogolic

Opublikowano

Ty już sie zamknij pokazałaś jak sprawdzalaś bugi jesteś taka głupia ,że masz tu jeszcze chęć się wypowiadać :)

po pierwsze, trochę kultury jak zwracasz się do kobiety

po drugie, fakt faktem ale Aditi nic na tej becie nie robiła, przynajmniej ja widziałam ją chyba raz, no może 2 gdy testowaliśmy dmg jakiś bossów, później widziałam ją tylko z Tezarem, a po jego odejściu z Team ich wielkie love dobiegło końca – zresztą on też był udany.. Kains prosił go, żeby zrobił coś na forum, a on nawet przez 2h potrafił nie zajrzeć do danego tematu żeby to sprawdzić.

po trzecie, wypowiadać się tu może każdy, nie możesz nam tego zabronić

Aditi, kochana nie nasza wina, że nie potrafiliście wychwycić błędów i to, że teraz każdy ma pretensje do was to jest tylko i wyłączne wasza wina.

Zastanawia mnie jedno czemu wybrali takie a nie inne osoby do bety, znajomości ? Ale mniejsza o to nie moja sprawa.

Jestem też ciekaw czy te dziewczynki, które nie wiadomo z jakich względów testowały serwer, czy będą pupilkami adminów.

Pożyjemy zobaczymy.

Następny kid specjalnej troski.. jakbyście jeszcze nie zauważyli to serwer testowały tylko 3 dziewczyny(ja, Julietta i Aditi), a chłopaków było ponad 10 – więc dlaczego wszystko jest naszą winą? Na fanpage’u Nexanity był konkurs na przepustkę do zamkniętej bety. Nie po to spamowałam prawie 100-ce ludzi na PW, żeby zlajkowali tę głupią stronę, aby teraz jakieś pseudo wróżki mówiły mi, że dostałam się na betę, bo pokazałam cycki/oczy – o *uj wam ludzie chodzi. To, że większość was mężczyzn, patrzy na wszystkie kobiety przez pryzmat własnej głupoty nie jest już naszą winą, wasze stereotypowe myślenie, tz. KOBIETY TYLKO DO GARÓW, ELO - to jakiś idiotyzm. Administracja chciała testować dmg i hp bossów w 10 osób, nie my – tutaj zawinili wszyscy testerzy, że się na to cały czas zgadzali + Administracja. Dodatkowo powiem Ci, że my jako testerki żadnych ulg z tego względu nie mamy, bo już wczoraj zaraz po starcie dostałam permanentnego bana bez możliwości ub, tylko nie myśl sobie, że za nielegalne oprogramowanie.

@Therd – oczywiście ty musiałeś puścić tę chorą plotkę, że my nic nie robiłyśmy, ale dlaczego tylko my skoro na becie było mnóstwo innych ludzi? Może pochwalisz się za co wywalili Cię jeden dzień po rozpoczęciu bety? Żal Ci dupkę ściska, że my wszyscy mogliśmy robić coś na tym serwerze, a ty nie? Ss’y były pomysłem Administracji, a nie ‘głupich, tępych i nic niepotrafiących testerek’, ponieważ chcieli ludziom pokazać co będą mogli spotkać na serwerze. Osoby bez dostępu do bety mogły proponować na forum, co powinniśmy jeszcze sprawdzić, ale przecież nikt na to nie wpadł, dlatego teraz wszyscy muszą płakać i zwalać winy na dziewczyny.

+ do wszystkich, którzy mają teraz żałobę po straconym eq – pobierajcie WIĘCEJ plików od graczy, a nie Administracji. Na pewno wyjdzie wam to na dobre…

Opublikowano

po pierwsze, trochę kultury jak zwracasz się do kobiety

po drugie, fakt faktem ale Aditi nic na tej becie nie robiła, przynajmniej ja widziałam ją chyba raz, no może 2 gdy testowaliśmy dmg jakiś bossów, później widziałam ją tylko z Tezarem, a po jego odejściu z Team ich wielkie love dobiegło końca – zresztą on też był udany.. Kains prosił go, żeby zrobił coś na forum, a on nawet przez 2h potrafił nie zajrzeć do danego tematu żeby to sprawdzić.

po trzecie, wypowiadać się tu może każdy, nie możesz nam tego zabronić

Następny kid specjalnej troski.. jakbyście jeszcze nie zauważyli to serwer testowały tylko 3 dziewczyny(ja, Julietta i Aditi), a chłopaków było ponad 10 – więc dlaczego wszystko jest naszą winą? Na fanpage’u Nexanity był konkurs na przepustkę do zamkniętej bety. Nie po to spamowałam prawie 100-ce ludzi na PW, żeby zlajkowali tę głupią stronę, aby teraz jakieś pseudo wróżki mówiły mi, że dostałam się na betę, bo pokazałam cycki/oczy – o *uj wam ludzie chodzi. To, że większość was mężczyzn, patrzy na wszystkie kobiety przez pryzmat własnej głupoty nie jest już naszą winą, wasze stereotypowe myślenie, tz. KOBIETY TYLKO DO GARÓW, ELO - to jakiś idiotyzm. Administracja chciała testować dmg i hp bossów w 10 osób, nie my – tutaj zawinili wszyscy testerzy, że się na to cały czas zgadzali + Administracja. Dodatkowo powiem Ci, że my jako testerki żadnych ulg z tego względu nie mamy, bo już wczoraj zaraz po starcie dostałam permanentnego bana bez możliwości ub, tylko nie myśl sobie, że za nielegalne oprogramowanie.

@Therd – oczywiście ty musiałeś puścić tą chorą plotkę, że my nic nie robiłyśmy, ale dlaczego tylko my skoro na becie było mnóstwo innych ludzi? Może pochwalisz się za co wywalili Cię jeden dzień po rozpoczęciu bety? Żal Ci dupkę ściska, że my wszyscy mogliśmy robić coś na tym serwerze, a ty nie? Ss’y były pomysłem Administracji, a nie ‘głupich, tępych i nic niepotrafiących testerek’, ponieważ chcieli ludziom pokazać co będą mogli spotkać na serwerze. Osoby bez dostępu do bety mogły proponować na forum, co powinniśmy jeszcze sprawdzić, ale przecież nikt na to nie wpadł, dlatego teraz wszyscy muszą płakać i zwalać winy na dziewczyny.

+ do wszystkich, którzy mają teraz żałobę po straconym eq – pobierajcie WIĘCEJ plików od graczy, a nie Administracji. Na pewno wyjdzie wam to na dobre…

to na kiego ch*ja wlaziliscie na bete jak niewiedzieliscie co testowac?...nie ma sie pojecia o czyms to sie do tego nie zabiera proste...

Opublikowano

hehe tylko 200 osob patrzy na zapowiedz, wczoraj godzine przed startem bylo ok 500 osob :) straciliscie ponad polowe graczy przez ten fail, teraz tez od administracji 0 info :)

a Wy testerzy, kurcze testowaliscie dmg, a pytanie czy ktos expil od 1 lvla do konca ? watpie, exp jest gorszy niz na r*vi a to mialbyc hard/medium a nie hard, testerzy tak testowali ze nawet moj 7letni brat wie jakie moga byc bugi na serwerach i sam z nich korzystal wiec nei wiem kto to testowal =.= . Moje zdanie .

Ja ossobiscie poczekam ale jesli do 22 nie bedzie serwera ON to sobie odpuszcze

Opublikowano

A ja myślę, że to nie wina tylko 3 dziewczyn, które testowały, a wszystkich testerów - aż po administrację. Przecież ona też testowała serwer, a już na starcie spotkaliśmy się z bugiem, który nie należał do najmniejszych. Ale było minęło i mam nadzieję, że o tej 20:00 dacie radę wystartować, powodzenia i czekamy.

124124214_nwxnqwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...