Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam! zarejstrowalem sie, po 2 godzinach wyczyszczono mi konto na ravii! Jebani zlodzieje! Sam isamu o tym pisal:

2hrznmp.jpg

NIE POLECAM! NIE RESTROWAC SIE NIE POBIERAC NIC! USUNAC JAK NAJSZYBCIEJ

Usuń to lepiej swoją głupotę.Jak ściągacie i wchodzicie w linki które podali wczoraj na shoutbox na forum od innych użytkowników to się nie dziwcie że później wam konta okradli.Z płaczem teraz możecie iść do tych co wam linki z keylogerami wysłali a wy głupcy wchodziliście.

Przeglądacie i pobieracie to czego administracja nie podała.

Wasza głupota nie zna granic.

Opublikowano

fajnie ze mam na kazdym privku te same pasy tu sie zarejstrowalem itd i nic nie stracilem ani na ravi ani nigdzie nie moja wina ze nie doinformowane dzieci nei wiedza co to phishing etc. sami wchodza na strony typy free sm i traca konta a potem zwalajcie na inne serwery ze ktos wam cos ukradl gdy sami nie umiecie chronic swoich danych

//edit

tak jak kolega nizej napisal client niema zadnych key logerow poprostu nieswiadomi ludzie sami sie shackowali albo klamia

Opublikowano

Skoro niektórzy, zamiast pobrać clienta wrzuconego przez administrację, pobrali clienty wrzucone przez innych graczy to niech się nie dziwią, że mają keylogera, mało graczy jest na tyle uczciwych by zrobić coś miłego dla innych graczy. Także czego się spodziewaliście pobierając jakiś syf? Na stronie głównej serwera jest client, jest łatka, jest wszystko. Jesli ktoś nie umie zwykłego clienta pobrać i zainstalować to nie rozumiem po co w ogóle się za cokolwiek brać.

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Co ty kurwa pierdolisz... Ja rozumiem ze rodzą sie ludzie i taborety, ale urodzić się klamką, bicz plis wyjdz.... To nexanity ddosuje ravie bo nie chcą mieć konkurencji... Dalej liz dupe adminkom, na start dostaniesz 1 yang wiecej!

Równie dobrze Ravia może ddosować Nexanity, ale nie ma czym, więc? A to, że Isamu opowiada takie pierdoły znaczy, że boi się stracić graczy.

A ludzie myślący powinni wiedzieć, że na każdym serwerze powinno się mieć inne passy, żeby potem nie wyjść na takich debili.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Skoro niektórzy, zamiast pobrać clienta wrzuconego przez administrację, pobrali clienty wrzucone przez innych graczy to niech się nie dziwią, że mają keylogera, mało graczy jest na tyle uczciwych by zrobić coś miłego dla innych graczy. Także czego się spodziewaliście pobierając jakiś syf? Na stronie głównej serwera jest client, jest łatka, jest wszystko. Jesli ktoś nie umie zwykłego clienta pobrać i zainstalować to nie rozumiem po co w ogóle się za cokolwiek brać.

Ty już sie zamknij pokazałaś jak sprawdzalaś bugi jesteś taka głupia ,że masz tu jeszcze chęć się wypowiadać :)

Opublikowano

Ty już sie zamknij pokazałaś jak sprawdzalaś bugi jesteś taka głupia ,że masz tu jeszcze chęć się wypowiadać :)

Mógłbyś z łaski swojej nie obrażać?: )

Radziłabym popracować nad składnią zdań bo z tego bełkotu ciężko zrozumieć cokolwiek.

Dziękuje, żegnam.: )

Opublikowano

Mógłbyś z łaski swojej nie obrażać?: )

Radziłabym popracować nad składnią zdań bo z tego bełkotu ciężko zrozumieć cokolwiek.

Dziękuje, żegnam.: )

Przez cb i twoje koleżanki teraz siedzimy zamiast grać ,tak to jest jak sie kobiety zamiast do garów bierze do grania

Opublikowano

Pociesze Was To NIE JEST SERWER SANTRIELA / ERONTRONA gdyby to byl jego serwer to nie bylo by bugow.Pozdrawiam Kei aka Keiusek;)

Opublikowano

mowilem ze to ruski nie wypał ziomki?? trzeba sluchac mądrego Zdzisiaczka. Wczoraj pisalem ze bug bugiem poganiany i zaczeły mnie cisnąc 14 i 16stolatki jaki ja to niedobry i zly :/ Chcecie to tu zostancie ale tracicie tylko czas zycia ziomensy

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

jak się wchodzi na darmowe yangi nexanity etc. to się nie ma co dziwić że nie ma konta z eq, banda debili i nic więcej.

Opublikowano

Przez cb i twoje koleżanki teraz siedzimy zamiast grać ,tak to jest jak sie kobiety zamiast do garów bierze do grania

Jak jesteś taki mądry to było samemu załapać się na bete, a nie wytykać błędy innym. Ciekawe jak wtedy byś pisał. Nie wiesz jak jest, a dużo gadasz. Zastanów się czasem nad czymś kilka razy, później pisz. Tyle ode mnie, nie zamierzam prowadzić z Tobą dalszej konwersacji, a przepraszam, 'z tobą*' bo nie ma ona najmniejszego sensu. Dziękuje, dobranoc.

Opublikowano

Bzyku, zamknij mordę ok ? Jest jak jest i się tego nie cofnie, nie ma szans aby testerzy wykryli wszystkie możliwe bugi więc skończ w końcu mieć pretensje do dziewczyn, zepnij dupe i łaskawie poczekaj do godz. 20. Z pozdrowieniami

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Jak jesteś taki mądry to było samemu załapać się na bete, a nie wytykać błędy innym. Ciekawe jak wtedy byś pisał. Nie wiesz jak jest, a dużo gadasz. Zastanów się czasem nad czymś kilka razy, później pisz. Tyle ode mnie, nie zamierzam prowadzić z Tobą dalszej konwersacji, a przepraszam, 'z tobą*' bo nie ma ona najmniejszego sensu. Dziękuje, dobranoc.

Ja nie zostałem testerem ,bo nie jestem dziewczyna i nie pokazałem cycków na skype zapewne jak ty

@up Mineiro ,ale zawsze są bugi z handlarzami i nie sprawdzić tak prostego do wykrycia? Trzeba być genialny ....

Opublikowano

Aditi, kochana nie nasza wina, że nie potrafiliście wychwycić błędów i to, że teraz każdy ma pretensje do was to jest tylko i wyłączne wasza wina.

Zastanawia mnie jedno czemu wybrali takie a nie inne osoby do bety, znajomości ? Ale mniejsza o to nie moja sprawa.

Jestem też ciekaw czy te dziewczynki, które nie wiadomo z jakich względów testowały serwer, czy będą pupilkami adminów.

Pożyjemy zobaczymy.

Opublikowano

Keyloger był w jednej z łatek od jakiegoś usera... dlatego ja pobrałem ze strony... prawdopodobnie to było od OpinioN ... pzdr.

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Taki prosty bug i nie wykryli na becie.. BEKA! Ja nawet już nie chciałem go sprawdzać bo skoro tak długo testowali i dopracowywali no ale sprawdziłem i był bug..

Pozdrawiam beta testerów i do dupy im wiecie co.

photo261314.png

Opublikowano

Nie zamykaj wszystkich kobiet w jednym pudełku .__________.

Do kogo się udasz jak będziesz chciał loda, skoro kobiety są do garów? hehehe

Btw tyle ten serwer był tworzony, tyle zamieszania wokół niego. Szkoda, że administracji nie starczyło czasu, żeby wszystko dopracować.

Skoro pojawiło się wiele bugów na tych początkowych lvl, to boję się co będzie później.

W każdym razie, powodzenia administracjo.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Ja bym im do du** chętnie wsadził wiesz co bo ładne dziewczyny, ale nie o tym tutaj mowa :D Teraz do kościoła i trzeba do 20 wytrwać. 3mta sie !

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Masz racje ;) Ale jakim prawem administratorzy tej całej Nexanity łamią kod MD5 ( w takim języku kodowania jest zapisane nasze hasło ) ? Czy to nie robi z nich oszustów ?

Nie ma pewności że tak robią. Wiesz administracja nie ma obowiązku sprawdzać każdych rootow, klienta, launchera który wrzucą gracze . Możliwe że kiedy serwer startował było duuże zamieszanie i każdy szukał launchera a strona nie działała więc ludzie łapali się każdego linka . Ktoś sprytny to wykorzystał, sie nie bał i zajebał :) .

@Serwer .

Nabiłem 9 lv, wyrzuciło mnie wszedlem spowrotem 1 lv i w dodatku konia nie mam :D ale spoko mam nadzieje że do godziny 20 ogarniecie wszystko i kupicie filtr premium na serwer :D, ogolnie najlepiej jak macie haju duzo przeniescie sie na hosteam.pl <3 najlepszy hosting, sam mialem maszyne na OVH w serwerze Tuor.pl i wiem jak ciężko jest na tym odpierać ataki .

Pozdrawiam, OrientaL .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...