Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

KU*WA jak ja czytam takich de*ili jak on to jest mi slabo !!! NIE ROZUMIECIE?

SAMI SOBIE SA WINNI DE*ILE TO NIE JEST ZADEN KEYLOGGER TYLKO ID*OCI DAJA TAKIE SAME LOGGIN I HASLO NA R*VI CO NA NEXANITI jak jestescie tacy ze dajecie wszedzie te same passy to nie dziwcie sie ze ktos was okrada przeciez maja wszyscy do tego dostep .... dziwne ze ja NIGDY NIGDY NIGDY nic nie stracilem chociaz na pl-u mam 86 lvl DZIWNE KU*WA CO ? A gram na privach od 4 lat !!! BO ZAWSZE daje INNNE passy

a dzieci typu IsamuXsrompa pisze tak tylko dla tego zeby odciagnac graczy od nexaniti Zaufajcie mi robcie tak jak ja to nigdy wam sie nic nie stanie ...

pozdrawiam administracje

Rychu

Mogę mieć zawsze te same passy i nikt nie ma prawa mnie okraść, a z Twojej wypowiedzi łatwo wywnioskować, że mamy zmieniać swoją tożsamość bo coś się nam stanie. Żyjemy w wolnym świecie, ale zamieszkuje go pełno idiotów i innych poczwar. Mi antywirus wykrył zagrożenie, więc postanowiłem anulować proces pobierania i zacząć ponownie gdy odpali serwer i odpuścić początkową walkę o TOP10, ale jestem nie w temacie dokładnie i patrzę, że 23 a tu dalej nić, więc zaczęło parę myśli po głowie krążyć. Ja już sobie odpuszczam grę na tym serwerze. Czy rocznik 2k13 będzie jak 2k11? Same "fajki"?

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://scr.hu/0ae1/2j3wo

Tym postem poprawiłeś mi totalnie humor, heheszky. Były testerki i byli też testerzy, więc nie dyskryminuj kobiet. Twoje zachowanie jest seksistowskie i obyś spłonął!

Gdyby nie to, że konkurencja nie śpi, to teraz wszyscy śmigalibyśmy na serwerze, ale każdy był przygotowany, że coś może pójść nie tak.

229401491222156497913.gif

Opublikowano

dla tego że nie pozwolą żeby taki server wystartował bo fubu i isamu będą mieli konkurencje i on na pewno nie wystartuje nie ma co liczyć na to

Zamiast pieprzyć głupoty , weź się za naukę zią. Jakieś śmieszne spekulacje , zarówno fubu jak i isamu nie rozdają tutaj kart ,serwer wystartuje , ogarnie ataki i tyle twoi guru będą mieli do powiedzenia.

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

Opublikowano

Oto dowód, że nie ma żadnego wirusa.

30040434132103918438.png

Keyloggera , Ci żaden Anti wirus nie wykryje .... więc nie wiem po co dajesz te screeny.

Co do tematu , to nie wiem , ale troszkę nie potrzebnie "Serwer" znalazł sobie taką konkurencję i od początku zaczął atakować serwery z lepszej półki , a teraz mają przez to problemy. Co do Keyloggera , wydaje mi się , że klient nie ma, ale ktoś tam dawał jakiegoś "Launchera" i tam mógł on być, ale też tego nie wiem to są tylko moje domysły ;d

xD 

Opublikowano

Keyloggera , Ci żaden Anti wirus nie wykryje .... więc nie wiem po co dajesz te screeny.

Co do tematu , to nie wiem , ale troszkę nie potrzebnie "Serwer" znalazł sobie taką konkurencję i od początku zaczął atakować serwery z lepszej półki , a teraz mają przez to problemy. Co do Keyloggera , wydaje mi się , że klient nie ma, ale ktoś tam dawał jakiegoś "Launchera" i tam mógł on być, ale też tego nie wiem to są tylko moje domysły ;d

Akurat tutaj nie chodzi o keyloggera chodzi tylko o to że nie ma żadnego innego wirusa ;) typu Win32Sanity

<a href="https://www.youtube.com/#pid=4442" rel="nofollow" target="_blank">Zapraszam</a>

Opublikowano

http://scr.hu/0ae1/2j3wo

Tym postem poprawiłeś mi totalnie humor, heheszky. Były testerki i byli też testerzy, więc nie dyskryminuj kobiet. Twoje zachowanie jest seksistowskie i obyś spłonął!

Gdyby nie to, że konkurencja nie śpi, to teraz wszyscy śmigalibyśmy na serwerze, ale każdy był przygotowany, że coś może pójść nie tak.

Nie wiem czy ty testowałaś, ale...

Zamiast testować od zera, to sobie zażyczyliście nie wiadomo jakiego poziomu i dopiero na nim zaczynały się testy... Przynajmniej tak sądze po tamtym rankingu..

astiumsign.png

Opublikowano

Nie wiem czy ty testowałaś, ale...

Zamiast testować od zera, to sobie zażyczyliście nie wiadomo jakiego poziomu i dopiero na nim zaczynały się testy... Przynajmniej tak sądze po tamtym rankingu..

Nie zażyczyliśmy sobie takiego lvl, administracja od razu takie przyznawała, by sprawdzać dungeony na wyższe lvl.

No ale w sumie to nie chodzi o 'niedopatrzenia' ze strony beta testerów, problem leży gdzie indziej, ale mniejsza.

Nie ma co roztrząsać, do 20 powinno wszystko działać jak należy.

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Wejdźcie na kanał isamu ten ostatni co dodał to jego 272 filmik bodajze

w komentarzach pisze ze gracze ktorzy chcieli zagrac na nexanity to zalogowali sie itd i zaraz ich okradziona na Ravi.. juz ponad 40 kont!! POZDRO

Opublikowano

Oto dowód, że nie ma żadnego wirusa.

30040434132103918438.png

Ja nie wiem czy ty jesteś idiotą czy tylko udajesz - uważasz , że antyvirus, a już w szczególności aVast wykryje Ci keylogerra ?

To widzę, że nie masz pojęcia.

Opublikowano

nie ravia kurwa tylko pierdolony nowy priv Nex... cos tam pobierasz ich klienta i nie masz eq mam problem na ravii bo ojebali przez ich klienta juz 23 osoby

Opublikowano

Zamknij temat.. Bo juz zaczyna sie śmietnik robić juz kazdy wie ze rusza o 20:00

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

w komentarzach pisze ze gracze ktorzy chcieli zagrac na nexanity to zalogowali sie itd i zaraz ich okradziona na Ravi.. juz ponad 40 kont!! POZDRO

Posiadam aktualnie na ravii 86 lv, client Nexanity pobrany, nawet miałem przyjemność na nim grać i konta jakoś nie straciłem. Dziwne? Nie. Stali gracze od ISAMU wymyślają historyjki, żeby nikt nie przychodził tutaj, tylko tam.

astiumsign.png

Opublikowano

Posiadam aktualnie na ravii 86 lv, client Nexanity pobrany, nawet miałem przyjemność na nim grać i konta jakoś nie straciłem. Dziwne? Nie. Stali gracze od ISAMU wymyślają historyjki, żeby nikt nie przychodził tutaj, tylko tam.

Dokładnie! Isamu boi się konkurencji i, że gracze uciekną od niego tutaj + dodatkowo DDosują jego serwer od paru dni bardzo ładnie.

Ja sam posiadam na Ravii 71woja całkiem dobrego bo skille G3, a jakos eq nie straciłem.. dziwne prawda? Passy takie same jak na Nexanity więc pozdrawiam was..

photo261314.png

Opublikowano

Te wszystkie komentarze są z kont Isamu xD

Poczuł zagrożenie i żeby się ratować musiał się posunąć do czegoś takiego. B)

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Te wszystkie komentarze są z kont Isamu xD

Poczuł zagrożenie i żeby się ratować musiał się posunąć do czegoś takiego. B)

Co ty kurwa pierdolisz... Ja rozumiem ze rodzą sie ludzie i taborety, ale urodzić się klamką, bicz plis wyjdz.... To nexanity ddosuje ravie bo nie chcą mieć konkurencji... Dalej liz dupe adminkom, na start dostaniesz 1 yang wiecej!

Opublikowano

Jeszcze raz kurw zatakujecie na ravie ... I nie pobierać klienta bo zabierze wam eq . Duża licznośc osób ściągła i nie ma eq na Ravi i innych serwerach. Poprostu oszuści! Bandyci. Isamu teraz 24 / 7 siedzi by nie było ataków debile .. A wy gówna zazdrościcie Ravi i atakujecie wtedy kiedy pliki wgrywają . Takie zachowanie to se w dup** wsadźcie! Serwer Do Bani. Zazdrości konkuręnci

212z9rs.jpg

Opublikowano

Po pierwsze primo , zamiast dawać takie same passy na wszystkie serwery , wystarczy wziąć pieprzoną kartkę i wymyślić jakiekolwiek inne! Czy to jest jakiś problem? Tak czy siak nie powinno się wam nic stać , ale czy nie warto się ubezpieczyć? Takie głupoty a wy dalej macie problemy , gdyby ktoś się im wkradł w bazę danych - miałby dostęp do wszystkich kont jakie są przypisane na wasze hasła.

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...