Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobić prezentacje to jest pikuś ale żeby serwer był taki jak w prezentacji to już jest coś. Wam się to nie udało i pewnie dzisiaj też start przełożycie albo ruszycie z multum bugów.

5as7ix.jpg

Opublikowano

ahaha,

udał wam sie serwer, ! Jeszcze słowa admina z tsa : 250 graczy i otwieramy reje, otwarliscie reje i strona padla ! Zalosne !

To kurw* idź zrób chociaż jakieś podstawowe zabezpieczenia to będziesz mógł się śmiać. Strona padła bo DDoSy szły.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

No nic, akurat pójdę do kościołka, poświęcę co muszę, potem do grobu na chwile, zjem obiad, pogadam z dziewczyną, pogram w cs'a, zobaczę jakiś dobry film i godzina 20:00 wybije na zegarze :) Mam nadzieję, że dzisiaj ruszymy bez większych problemów jak to było wczoraj :)

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

jprdl i po chuj dopiero o 20 ?! przeciez i tak przelozycie ...

Dajcie rano tak na 10 / 12 ...

A co, spać już będziesz musiał iść?

Pisali Ci, że muszą naprawić bugi.

Poza tym Twoje zdanie nie ma logiki i dobrze, że startują pod wieczór.

Opublikowano

Dlaczego start o 20?

Ponieważ team Nexanity pozwolił babom testować serwer, które nie mają pojęcia o metine. Za co? Za cycki :)

Zamiast wziąć ogarniętych ludzi lub "samemu" testować to wzięli coś, przez co prawie 2.000 ludzi musi znów czekać na start i się wkurwiać.

(hejt).

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Serwer miazga grałem wczoraj około 30 min. Fakt nie dało się grać przez ataki ale serwer naprawde super.

Ta grafika itp widać, że troche to robili. Osobiście będe grał na serwerze nawet jak wystartuje za tydzień bo dawno czegoś lepszego nie widziałem (chyba wgl nie widziałem) a gram w metka juz pare ładnych lat.

PS. I żadnych bugów na yang nie widziałem wiec albo to wymysł konkurencji albo po prostu nic nie znalazłem ;p

EthanaEU2.png

Opublikowano

Rozumiem, że jak pobiorę clienta z głównej strony to nie napotkam keyloggerów ? Ta cała sprawa z IsAmU xD tak pytam bo nie chcę mieć syfu...

Opublikowano

Rozumiem, że jak pobiorę clienta z głównej strony to nie napotkam keyloggerów ? Ta cała sprawa z IsAmU xD tak pytam bo nie chcę mieć syfu...

Keylogger byl przez launcher ktory wrzucil user MPC.

Klienta mozesz spokojnie sciagac ze strony nexanity.

Shady

Opublikowano

W cliencie żadnego keya nie ma..

astiumsign.png

Opublikowano

"IsAmU" tak powiedział bo poprostu zazdrości, że Nexanity zyska więcej graczy niż Ravia ;))

Już dawno zyskała i nie tylko Nexanity bo np. na Bal*ora jest w jinno m1 tyle ludzi co na całej ravii.

Shady

Opublikowano

tzq4fm.jpg

POZDRAWIAM . ;]

KU*WA jak ja czytam takich de*ili jak on to jest mi slabo !!! NIE ROZUMIECIE?

SAMI SOBIE SA WINNI DE*ILE TO NIE JEST ZADEN KEYLOGGER TYLKO ID*OCI DAJA TAKIE SAME LOGGIN I HASLO NA R*VI CO NA NEXANITI jak jestescie tacy ze dajecie wszedzie te same passy to nie dziwcie sie ze ktos was okrada przeciez maja wszyscy do tego dostep .... dziwne ze ja NIGDY NIGDY NIGDY nic nie stracilem chociaz na pl-u mam 86 lvl DZIWNE KU*WA CO ? A gram na privach od 4 lat !!! BO ZAWSZE daje INNNE passy

a dzieci typu IsamuXsrompa pisze tak tylko dla tego zeby odciagnac graczy od nexaniti Zaufajcie mi robcie tak jak ja to nigdy wam sie nic nie stanie ...

pozdrawiam administracje

Rychu

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Na serwie grałem 30 minut i do 20 lvl grało się zajebiście. Na prawdę polecam

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

No ta, niby to tylko 23 lvl ale też było przyjemnie.

Co mogę pochwalić to graczy, przejeżdżało obok mnie co najmniej 5 osób na minute i nikt nie sksuł :)

Opublikowano

Client z głównej jest czyściutki.Isamu pierd*** głupoty.

No więc nie pozostaje mi nic jak czekać do 20:00 ;D

Opublikowano

No trudno... Nie wiem czy zagram, trochę zawiedli. Mieli dużo czasu na naprawienie bugow, a tu takie babole... To drugi serwer, który w ostatnim czasie startuje od nowa :/

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

No trudno... Nie wiem czy zagram, trochę zawiedli. Mieli dużo czasu na naprawienie bugow, a tu takie babole... To drugi serwer, który w ostatnim czasie startuje od nowa :/

Wiesz jak to bywa, zazwyczaj każdy serwer na problemy na starcie. Dodatkowo dochodzą te ataki, które utrudniają..

astiumsign.png

Opublikowano

KU*WA jak ja czytam takich de*ili jak on to jest mi slabo !!! NIE ROZUMIECIE?

SAMI SOBIE SA WINNI DE*ILE TO NIE JEST ZADEN KEYLOGGER TYLKO ID*OCI DAJA TAKIE SAME LOGGIN I HASLO NA R*VI CO NA NEXANITI jak jestescie tacy ze dajecie wszedzie te same passy to nie dziwcie sie ze ktos was okrada przeciez maja wszyscy do tego dostep .... dziwne ze ja NIGDY NIGDY NIGDY nic nie stracilem chociaz na pl-u mam 86 lvl DZIWNE KU*WA CO ? A gram na privach od 4 lat !!! BO ZAWSZE daje INNNE passy

a dzieci typu IsamuXsrompa pisze tak tylko dla tego zeby odciagnac graczy od nexaniti Zaufajcie mi robcie tak jak ja to nigdy wam sie nic nie stanie ...

pozdrawiam administracje

Rychu

Masz racje ;) Ale jakim prawem administratorzy tej całej Nexanity łamią kod MD5 ( w takim języku kodowania jest zapisane nasze hasło ) ? Czy to nie robi z nich oszustów ?

sygnanu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...