Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam prośbe, niech jakiś GM napisze co dają ametystowe bronie itp ;)

To muszą odkryć gracze :)

Żeby było ciekawiej.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Mam prośbe, niech jakiś GM napisze co dają ametystowe bronie itp ;)

To jest Zapowiedz, może w prezentacji będzie więcej ujawnione :P

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Zapowiedź od 2 godzin niecałych a już taki zamęt. Na pewno na tym serwerze będzie dużo osób! Zróbcie ładną reklamę, zbawicie na spokojnie graczy. By było ponad 2 tysiące osób i zero lagów!

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Widziałam mnóstwo prezentacji serwerów na tym forum, ale chyba żadna z nich nie była tak piękna jak ta.. aż się wzruszyłam! Brawo chłopaki!

Oczywiście pozdrawiam dwie wspaniałe moderatorki Insane i Sonea. ♥ : D

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Przeczytanie prezentacji zajęło mi trochę czasu, ale było warto, najlepsza prezka jaką kiedykolwiek, ktokolwiek wykonał. W pewnym momencie czytania prezentacji miałem wrażenie jakbym czytał reklamę innej gry - coś w stylu Metin3 wersja PRO, czekamy na start :)

Opublikowano

Przeczytanie prezentacji zajęło mi trochę czasu, ale było warto, najlepsza prezka jaką kiedykolwiek, ktokolwiek wykonał. W pewnym momencie czytania prezentacji miałem wrażenie jakbym czytał reklamę innej gry - coś w stylu Metin3 wersja PRO, czekamy na start :)

Gdyby nie autentyczność postaci,animacji i innych aktualnych części w Metin2 ten serwer prezentuje zupełnie inną, kultową i w pewnym stopniu oryginalną twórczość. Powoli odczuwam, że ten serwer będzie tym, na którego już nie raz czekałem. Zgadzam się w zupełności z każdymi osobami wyżej.

------> Pozdrawiam, Prorok.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Niby wszystko fajnie, dużo nowości, świetna zapowiedź. Tylko może się okazać, że tych wszystkich nowości jest aż za dużo(w myśl powiedzenia co za dużo to niezdrowo). Ale to już wyjdzie w praniu.

Opublikowano

Niby wszystko fajnie, dużo nowości, świetna zapowiedź. Tylko może się okazać, że tych wszystkich nowości jest aż za dużo(w myśl powiedzenia co za dużo to niezdrowo). Ale to już wyjdzie w praniu.

Chodzi ci o bugi ? serwer jest robiony długi czas i wszystko było sprawdzane :) + była zamknięta beta

Opublikowano

Dobra robota velu i reszta (bo innych nie znam bliżej). Tak długo pracowaliście nad tym serwerem i widać, że ta praca była owocna bez opierdalania się ;).

Oczywiście wbiję.

Pzdr, UnStoppable.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Dajcie sporo wiekszy resp metkow na kazdej mapie , skoro wszystko praktycznie drop metki - bossy.

Oczywiscie zagram.

Opublikowano

Oczywiście ,że nie polecam.

Kains Kirighaya / UranoS / ProjectOne hejtuje wszystkie serwery to teraz jego serwer trzeba pohejtować^^

kmr3.gif

Opublikowano

Polecam jak najbardziej ^_^

Śledze ich prace na forum i fb od bardzo dawna i widać że serwer będzie mega boski ;)

Wbije napewno i o jakąś gildie się postaram :D

Opublikowano

heh o ile się nie mylę to ten serwer kiedyś startował, miał też bardzo ładną prezentacje i padł dość szybko (nie jestem na 100% pewny), ale jeśli to prawda to mam nadzieję że wyciągneliście wnioski :mellow: Jak wystartuje i będzie stał to będziemy mieli do czynienia z najlepszym serwerem metin2. Moim zdaniem powinniście prezentacje dać trochę wcześniej, ale domyślam że się boicie się o ddosy.

Na serwerze na pewno zagram i życzę administracji udanego startu <3

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

Opublikowano

1. Co z Roskami ? Są dostępne ? :)

2. W grze będzie można zdobyć Medal Konny Premium ?

3. Zmiana bonów , poprzez klikanie czy przeciąganie na npc ? czy może coś innego ? :P

4. 100lvl wbijamy w grocie ? :)

5. Daugeony z odstępami czasowymi ?

6. Ile % na ulepszenie epika ?

7. Działają jakieś bony na daną mapę ?

8. Na np. bezduchy na +6 trzeba Matowe ? xD:D

9. Będzie można Tepać buffa przez pierścionek , na nowe mapy ? :) // oby tak ! :D

jak znajdę coś jeszcze to napiszę :)

@@ // klijenta jeszcze nie ma ? :P

13735324352268179080.png

Opublikowano

Serwer przekracza moje wymagania... Jest świetny Wszystko nowe, Najlepszy jaki wydziałem do tej pory i w 100% mogę go polecić. Kiedy Client? :D

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...