Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego serwer off

dla tego że nie pozwolą żeby taki server wystartował bo fubu i isamu będą mieli konkurencje i on na pewno nie wystartuje nie ma co liczyć na to

1356029616-U806338.png

Never Look Back..

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SERWER ONLINE O 20 DZIS.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Jak się sprawy mają? Reset serwera czy też nie? Jeśli tak to o której? Pytam, ponieważ nie bardzo chce mi się przeglądać te tony spamu.

Opublikowano

oni z pół roku pracują nad tym serverem jak nie więcej i tak nie potrafią nic naprawić w tyle czasu !

1356029616-U806338.png

Never Look Back..

Opublikowano

oni z pół roku pracują nad tym serverem jak nie więcej i tak nie potrafią nic naprawić w tyle czasu !

A co konkretnie jest do naprawy?

Opublikowano

A co konkretnie jest do naprawy?

podobno jakieś bugi sa bugi po pół roku pracy nad serverem może i więcej

1356029616-U806338.png

Never Look Back..

Opublikowano

podobno jakieś bugi sa bugi po pół roku pracy nad serverem może i więcej

Tak to jest jak startuje się bez otwartej bety. Ponadto powiem ci, że jeśli bazują na tych samych plikach co poprzednio, to robią to od ponad roku. Mimo wszystko trzymam za nich kciuki, ponieważ projekt ten jest na prawdę niczego sobie.

Opublikowano

Tak to jest jak startuje się bez otwartej bety. Ponadto powiem ci, że jeśli bazują na tych samych plikach co poprzednio, to robią to od ponad roku. Mimo wszystko trzymam za nich kciuki, ponieważ projekt ten jest na prawdę niczego sobie.

też tak myślę ten metek to będzie miazga mózgu ale bez błędów i bez dossów a to zawsze będzie .Chociaż też licze że wystartują bez większych problemów !!!

1356029616-U806338.png

Never Look Back..

Opublikowano

też tak myślę ten metek to będzie miazga mózgu ale bez błędów i bez dossów a to zawsze będzie .Chociaż też licze że wystartują bez większych problemów !!!

no tak ;x ale nie zapominajmy że tak jak wyżej mówisz serwer dobre 5 miechów robiony i miał też hmm z 8/9 miesięcy temu gdzieś w wakacje albo wczesniej 2 nieudane próby startu o ile to był ten sam własciciel ;)

Opublikowano

no tak ;x ale nie zapominajmy że tak jak wyżej mówisz serwer dobre 5 miechów robiony i miał też hmm z 8/9 miesięcy temu gdzieś w wakacje albo wczesniej 2 nieudane próby startu o ile to był ten sam własciciel ;)

co by nie było i tak musimy czekać ;]

1356029616-U806338.png

Never Look Back..

Opublikowano

Śmieszy mnie tylko to, że na serwerze występują tak banalne bugi jak bug na yang. Przecież nie ma nic trudnego w wyszukiwaniu przedmiotów znajdujących się u handlarzy po czym zmienieniu ceny ich sprzedaży w MySQL.

Opublikowano

Ludzie tak to jest, jak na becie same gówniary go testują, które wiadomo uczestniczyły za ładne oczy. Lub za co innego haha :)

Ich testy beta poszły się jebać. Musimy podziękować tym którzy to testowali :)

Opublikowano

Ludzie tak to jest, jak na becie same gówniary go testują, które wiadomo uczestniczyły za ładne oczy. Lub za co innego haha :)

Ich testy beta poszły się jebać. Musimy podziękować tym którzy to testowali :)

Zgadzam się z tobą.

PS:serwer off do 20:00.

<a href="https://www.youtube.com/#pid=4442" rel="nofollow" target="_blank">Zapraszam</a>

Opublikowano

Ja się dziwię, że pobieracie pliki, clienty itd. od ludzi, których nie znacie, śmieszne to jest, później się dziwić, że ktoś wam zajebał eq i zwalać wszystko na administrację.

Client jest czysty, jedynie któreś pliki wrzucane przez graczy były z jakimś gównem w środku.

Opublikowano

ahaha,

udał wam sie serwer, ! Jeszcze słowa admina z tsa : 250 graczy i otwieramy reje, otwarliscie reje i strona padla ! Zalosne !

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Nie wiem czy kogoś to obchodzi ale jem frytki ^^ ;D

A zapowiedz extra Zagram !! ;)

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...