Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobrze, że o 20... jeśli będzie to konieczne to mogę i 2 dni jeszcze poczekać... przecież wiadomo, że nie dopną wszystkiego na ostatni guzik przez parę godzin...

@ci co piszą, że dzień stracony... ludzie dla was bez serwera jest dzień stracony?? chyba raczej "uratowany" bo się w coś zaangażujecie innego chociaż na święta :/

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słowa "Mam nadzieje, że nas nie zawiedziecie" to już rozjebały mi system... Cały dzień czekania na serwer, problemy z clientem, rejestracją... Bug z yangami? Wywalanie co 2 minuty z serwera? Niby profesionalny team, gadaliśmy na TS z członkami, ogarnięci ludzie a takie problemy? Troche śmieszne, nie powiem, że tracicie gracza czy coś, bo będę grał tak czy siak, tylko idzie się wkurwić jak jeszcze napiszecie, że macie nadzieje ŻE MY NIE ZAWIEDZIEMY. Puki co to tylko i wyłącznie Nexanity Team zawiódł i to MY - gracze mamy nadzieje, że jutro już bedzie na prawde ogarnięcie. I jeszcze pytanie czemu o 20? Jeśli serwer był tyle czasu dopracowywany to dlaczego potrzebujecie aż całego dnia na "małe poprawki". Śmiech na sali tyle powiem.

POZDROWIENIA DLA TESTEREK.

Opublikowano

Przyznajemy się do błędu, dlatego musimy opóźnić start. My naprawdę też nie cieszymy się z tego powodu, że jesteśmy zmuszenie opóźnić start serwera...

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

wszystkim wierzysz na słowo ? od bugów padały channele ? ;d jedyny bug na to to w Navi zwiększona wartość yang (dropi więcej niz jest ustalone i wyrzuca wszystkich ) . Tego napewno nie było. Dosy wyrzucały channele .

A widziałeś, co pisali w grze ? jak nie to się nie wypowiadaj ;)

tak wgl piszecie, że nie zagracie itp. to po co siedzicie w tym temacie ?

tyle serwerów startowało po 2/3 razy a i tak ludzie dawali im szansę

ja wiem, że można dać szanse administracji tego serwa jak i serwerowi ponieważ wątpię, aby drugi taki serw startował

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Serwer niewypał :)

. Sam jestes nie wypal i tak zagrasz i tak ludzie skonczcie pisac ze nie zagracie jak i tak zagracie przez to robi sie zbedny spam ogarnijcie

logo1vmw.png

Opublikowano

Dlaczego uważacie, że serwer to " nie wypał " ? Zacznijmy od tego, że Oni ciągle walczą i starają się o to by było dobrze. Co prawda sprawiedliwi to Oni nie są, ale takie rzeczy możesz pisać jutro po 20 :P

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

To że ddosy poszły to było wiadome, ale żeby wystartować z takim hukiem i nie zauważyć zwykłego bugu na yangi? Kto to w ogóle testował?

Litości...czy wy nie graliście chociaż przez 5 min na własnym serwerze?

Ja tam się nie napalałam na granie od samego startu, bo było prawie oczywiste że coś nie wyjdzie tak jak ma wyjść.

Teraz nie ma chyba ani jednego serwa co by wyszedł bez problemów, także tego :P

Zobaczymy co będzie jutro, ale zraziło mnie to że administracja nie zauważa podstawowych bugów jakie występują chociażby na privach hamachi.

58815786.jpg

Opublikowano

Osobom ktore graja na innych prywatnych serwerach nie polecam tu gry hasla nie sa kodowane, i cos jest w cliencie poniewaz pewne osoby AKURAT TYLKO TE KTORE POBIERALY CLIENTA potracily eq na ravi ( topowe ) owy ekwipunek zostal wyrzucony na ziemie. Reasumując kolejny serwer Santriela/Erontrona

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Paweł360, gdy Tylko zauważyłem, że linki od OpinioN (Czy jakoś tak) które prezentował zawierały trojany to poprosiłem wszystkich aby przeskanowali komputery i usunęli wirusy.

Następnym razem się zastanów co piszesz bo nie jest to w porządku, że oskarżasz każdego na lewo i prawo.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Osobom ktore graja na innych prywatnych serwerach nie polecam tu gry hasla nie sa kodowane, i cos jest w cliencie poniewaz pewne osoby AKURAT TYLKO TE KTORE POBIERALY CLIENTA potracily eq na ravi ( topowe ) owy ekwipunek zostal wyrzucony na ziemie. Reasumując kolejny serwer Santriela/Erontrona

o czym tu tutaj pitolisz zastanow sie troche ,zal mi takich dzieci jak ty co pitola bez sensu i jakies cuda wymyslaja i mysla ze ktos im uwiezy

Opublikowano

Jak przeczytacie to co tu napisze to moze właśnie uratowałem wasze itemy postacie konta paypale itp...

Wyszedł priv Nex.... miał być jego start dziś ludzie pobrali klienta

dokładnie 23 graczy ravii w tym 2x 99 lvl i stracili wszystkie

przedmioty reszta tak samo mówila ze po pobraniu klienta stracili

wszystko w tym 4 osoby straciły eq na PL .. NIE pobierajcie tego Priv bo

tam jest jakiś jebany keylogger TO NAPISAL ISAMU NIE POBIERAC TEGO GOWNA !!

Gram na serwerach hamachi , i Privach . 

Opublikowano

Paweł360, gdy Tylko zauważyłem, że linki od OpinioN (Czy jakoś tak) które prezentował zawierały trojany to poprosiłem wszystkich aby przeskanowali komputery i usunęli wirusy.

Następnym razem się zastanów co piszesz bo nie jest to w porządku, że oskarżasz każdego na lewo i prawo.

Wasza wina idioci ze pobieracie pliki od osob ktore nie sa w teami ;D

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

Oj kiepskie, ale co sie dziwic, czują odpływ graczy i wiedzą jak dużą konkurencją jest nexanity :>
Ale co tam, dla mnie nexanity moze 10 x miec reset i 20x startowac, i tak bede tu gral.
Pamietajcie...
PIĄTEK BEZ BUGÓW!!!!

PS : Pozdrowienia dla testerek

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Haha a czego Ty oczekiwałeś od administratora ravii (isamuś <3) jak to zwykły sprzedajny pion?

Realia są takie, weź np. obecnego 'Araba', robi z siebie zjeba wstawiają go na YT i jest pojar, a za wyświetlenia leci kaska.

Tak samo isamu udaje fajnego i jakim to znawcą metina on nie jest, przy czym na swoim serwerze po za reklama pewnie gówno zrobił.

Wyobrażasz sobie go piszącego php albo chociażby questa? Bitch please... Dzieci po 12-14 lat się nim jarają bo każdy inny normalny człowiek patrzący na zjeba który robi z siebie jeszcze większego zjeba dla fun'u publiczności uznaje go za debila, po czym omija jak gówno na ulicy aby tylko w nie nie wdepnąć.

Opublikowano

Niech jeszcze pare osób może skopiuje to co napisał Isamu i wstawi na forum bo chyba 4 identyczne posty jeden za drugim to za mało..

A tak btw wypowiedzi Isamu to chyba logiczne, że poczuł się zagrożony, w końcu przez cały dzień na forum Nexanity oraz w tym temacie siedziało po 400 osób, pod wieczór nawet liczba osób przekroczyła 500.

Nexanity w żaden sposób nie odpowiada za utrate itemów na ravii, wiem bo większość dnia śledziłem co się dzieje na forum Nexanity i ktoś wstawił na shoutboxa plik który zawierał Trojana jak już wspomniał o tym Kains pare postów wyżej. Po kliknięciu w link od razu wyskakiwał komunikat o niebezpiecznym oprogramowaniu, więc nie wiem jakim trzeba być kretynem ,żeby jeszcze kliknąć dalej, żeby sprawdzić co to... Pare osób z którymi siedziałem na TS, w tym ja też kliknąłem w ten link więc wiem jak to wyglądało, momentalnie padła informacja od administracji ze należy po tym przeskanować komputer i w to nie wchodzić. Żeby plik ten w jakikolwiek sposób zaszkodził trzeba było próbować go ściągnąć... gratulacje dla tych którzy to zrobili.

Pozdrawiam

Opublikowano

Isamu napisal ze syf macie w kliencie, a to ze ktos to wrzucil dla ludzi a TEAM nie zweryfikowal to tylko i wylacznie wasza wina.

Slowa na wiatr bo odplyw graczy? Wiekszy "mial byc" jak startowala balantia i jakos nie pamietam zeby isamu mowil ze ktos kogos okrada

Opublikowano

Witam.

Wczoraj wcześnie poszedłem spać i myślałem, że dziś sobie pogram.

Jak z serwerem? Nie jestem w temacie i chciałym zapytać co się dzieje i kiedy bedę mógł pograć ?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jakiś bug znaleźli i serwer będzie startował dzisiaj od nowa tak na forum pisali ale widzę że forum też nie działa :(

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...