Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ha Ha Ha Ha !! śmieszny serwer !! WOGÓLE NIE BYŁO SPRAWDZONYCH BUGÓW !! TESTERZY 6MSC?? ŚMIECHOWO !
szkoda słów,nie ma co grać. Hit roku okazał się śmiesznym nie wypałem.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ha Ha Ha Ha !! śmieszny serwer !! WOGÓLE NIE BYŁO SPRAWDZONYCH BUGÓW !! TESTERZY 6MSC?? ŚMIECHOWO !

szkoda słów,nie ma co grać. Hit roku okazał się śmiesznym nie wypałem.

Testerki porobiły piękne ssy, a ja, ktory sie staralem wylecialem po 2 dniach ;>

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Ta jak oni pewnie testowali na tej zasadzie co sie gra na 4fun typowo pod pvp.

1 Robisz eq (w tym przypadku dostajesz razem z lvl)

2 Napierdalasz się, ewentualnie robisz ss świecącego 10 metrowego łuku z jakiegoś ufo xD

Tak widze to testowanie gdy serwer wychodzi z bugami na yang kickanie chanelli i failami z dropem itemów z IS zamiast ulepszaczy xD

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Czyli administracja robi reset kont, ale startować planują jeszcze dziś? Czy jutro rano koło 10 wszyscy zagramy?

Powinni informować graczy o wszystkim na ich forum, a nie nikt nie wie co się dzieje..

Opublikowano

Czyli administracja robi reset kont, ale startować planują jeszcze dziś? Czy jutro rano koło 10 wszyscy zagramy?

Powinni informować graczy o wszystkim na ich forum, a nie nikt nie wie co się dzieje..

Dokładnie święte słowa bo ja nie wiem czy mam iść spać czy nie ; /

Opublikowano

Oni nie podają dat bo jak by napisali że o 10:00 online i by nie wystartował to lipa dla nich lekka bo leci kilku online.

Wybrali mniejszy przypal czyli olewka z informacjami

@up razem ponad korek ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Według mnie start powinien odbyć się w godzinach popołudniowych, do tego czasu mogłaby się odbyć otwarta beta. Start w godzinach porannych to nie najlepszy pomysł.

Opublikowano

nie ?? to dlaczego na serwerach ForGame (Til*an2 , almanti*a , Gra*yst << za czasu Lourta ) nie miały zadnego problemu z DDosami nigdy ?? na almantii dochodzilo do 2k graczy.. grałem tam ponad 1 miech i co ?? 0 odczuwalnego ddos....

Tak ?? Człowieku zrozum że nexanity jest o wiele większą konkurencją niż taki tilian czy almantia , a serwery forgame nie były ddosowane przez taką dużą ilość serwerów i dlatego sie trzymał.

Podobno ktoś z adminów na shutboxie napisał że start po północy , ale wg. mnie to byłoby mega dziwne z ich strony bo to nie jest fair w stosunku do reszty graczy co już poszli spać z przekoaniem że od rana serwer wystartuje na nowo.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Dokładnie pozdrawiam wszystkie testerki zamiast bugów i co najważniejsze NPC sprawdzać to ssy robiły z wachlarzy jprdl!! Co za głupota !!

Opublikowano

Dokładnie pozdrawiam wszystkie testerki zamiast bugów i co najważniejsze NPC sprawdzać to ssy robiły z wachlarzy jprdl!! Co za głupota !!

Zamknij już morde hejterze, nie musisz tutaj grać, jednego przydupasa mniej

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Widocznie mają chujowy hosting skoro DDosy tak napierdalają w maszyne. Chłopaki nie znalazły dobrej firmy z nieprzepuszczającymi filtrami ;)

Opublikowano

PONOWNY START ODBĘDZIE SIĘ DNIA: 30.03.2013r.

Godzina około: 20:00

Przełożenie startu odbędzie się ze względu na wykrycie kilku bug'ów, które do jutra wyeliminujemy.

Odbędzie się także reset kont, będzie się trzeba zalogować na nowo.

Za PROBLEMY przepraszamy i liczymy na Waszą wyrozumiałość!

Poświęcimy całą noc, żeby jutro wystartować w lepszym stylu.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Widocznie mają chujowy hosting skoro DDosy tak napierdalają w maszyne. Chłopaki nie znalazły dobrej firmy z nieprzepuszczającymi filtrami ;)

DDOS'y ? akurat od ddosów lagów nie było ;) administracja cały czas wyłączała serwa

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Kobiety do gotowania męzczyżni do grania xD

@Dlugo jeszcze?

Tak długo jak będzie trzeba

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Konkret godzina, bo większośc ludzi nie chcę spędzić całego dnia na czekaniu aż ruszy, a na końcu się dowiedzieć, że nie ruszy ^_-

Opublikowano

PONOWNY START ODBĘDZIE SIĘ DNIA: 30.03.2013r.

Przełożenie startu odbędzie się ze względu na wykrycie kilku bug'ów, które do jutra wyeliminujemy.

Odbędzie się także reset kont, będzie się trzeba zalogować na nowo.

Za PROBLEMY przepraszamy i liczymy na Waszą wyrozumiałość!

Poświęcimy całą noc, żeby jutro wystartować w lepszym stylu.

Start w godz wieczornych czy porannych/popołudniowych ?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Pozdrawiam testerow, bylo mnie wywalac po 1 dniu bety? Lepiej sprawily sie testerki ktore porobily piekne ssy ;*

Święte słowa!Po tych ss-ach i ich komentarzach do nich było witać ze to jakieś dzieciaki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...