Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Nx w kilka sekund co 24h

Idefis

a  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzialalnosc reklamy

• Reklama dziala bez problemów ( nie znajduje sie w skladce POMOC)
      14
    • Reklama mi nie dziala
      12
    • Mam reklame w POMOC
      22
    • Nie zarobilem ani 1 NX bo reklama znikla
      18
    • Reklama po pewnym czasie znikla z POMOC
      3
    • Inne( wyslij mi PW z problemem )
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po prostu koledze NeaVer pewnie coś poszło nie tak i teraz jest buntowniczym młodzieńcem xD

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Pierwszy raz oferte zrobiłem wczoraj gdzieś o 20, a dzisiaj jak wchodzę to nie ma tej ankiety :/

To chodzi oto że co 24 godziny ona pojawia się od nowa?

Opublikowano

Pierwszy raz oferte zrobiłem wczoraj gdzieś o 20, a dzisiaj jak wchodzę to nie ma tej ankiety :/

To chodzi oto że co 24 godziny ona pojawia się od nowa?

Tak, i przeczyść cache jeszcze

@doszło kolejne <3

vsk5sq.jpg

Opublikowano

@UP.

Natychmiast powinno dojść a jak nie dochodzą to wyczyść cookie i/albo zmień przeglądarke

Na inne ankiety będzie niestety trzeba poczekać bo nie co dziennie jest jakaś dostępna

Vende!ta

Ja ten sposób rozpracowałem jak zawyżyłem ze za każdym razem kiedy robiłem ręcznie ankietę to zawsze był taki sam albo bardzo podobny link

jasne kurwa. wmawiaj sobie tak wmawiaj wiem kto to rozpracowal i wiem kto to wydal .. ! jebac-tych-co-za-plecami-sieja-ferment-pl-ffffff-2

@Dektored

majora mi zbanowali ... za to wlasnie takie czy ktos jeszcze stracil konto

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Też ostatnio dostałem na noobku bana za takie coś. Osobiście nie polecam robić czegoś takiego bo też bana wyrwiecie i nic z tego nie zyskacie. Jest to zwykłe wykorzystywanie błędów. Pozdro

Opublikowano

3x @UP

Powiem tak:

Sposób nie podał mi nikt a jeśli się jest trochę ciekawy tak jak ja ze zauważyłem ze linki się nie zmieniają albo były bardzo podobne chyba po 100 razy robieniu ankiety to się łatwo domyśleć ze wystarczy kopiuj w klej.

To ja nie wiem jak was za to zbanowali -.-, ja go używam już tyle czasu i tyle broni na perma.... a nie dostałem ani jednego bana a nawet ostrzeżenia

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

@UP

To jest to samo jak by to powiedzieć z punktu patrzenia internetu, po zakończeniu i tak by ci dali taki link

2x @UP

Nie martw się, muwią że ban a chcą tylko żeby ludzie tego nie używali i nie mieli NX

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Specjalnie tak gadają, bo już ich krew zalewa, że inni też mają NX :)

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

@UP

Masz racje, mi to tam jakoś wisi ze inni mają NX a podzieliłem się wam z tym aby było widac ze jestem oddanym forumowiczem i żeby każdy mógł mieć NX aby troche mieć luksusów w grze

1370985415-U261426.png

Opublikowano

To nie chodzi o nx że ktoś inny ma bo ja też bana dostałem to nie wiem to powodzenia życzę dalej z nx

akurat Ci uwierzymy, 1 post na forum zrobiony, by dalej przekonywać, nawet nie wiem po co przekonujecie, pieprzone samoluby. a zaraz dostaniesz bana za multikonto Vende!to :)

Opublikowano

akurat Ci uwierzymy, 1 post na forum zrobiony, by dalej przekonywać, nawet nie wiem po co przekonujecie, pieprzone samoluby. a zaraz dostaniesz bana za multikonto Vende!to :)

Hie hie hie, ale cię załatwił ;]
Opublikowano

Jak by wszyscy byli samoluby to na tym forum to nawet hacków nie było a dałem ten poradni i chyba nikt inny by go nie dal z tych co wiedzieli o tym sposobie ( biorę z tego co przeczytałem z postów ) a więc jeśli jesteś zadowolony to bym podziękował za Lubię to a jeśli nie jesteś zachwycony z mojej pracy to bym cię prosił o nie wchodzenie do tego tematu i nie robić więcej spamu o tym ze wstawiłem ten sposób a ci którzy się podszywają za innych użytkowników bym im coś powiedział ale wole nie ponieważ mi jeszcze zostało chociaż trochę dyscypliny

1370985415-U261426.png

Opublikowano

24h minęło, odpinam. Co do tego bana to: Nie którzy może trollują bo szkoda im, że ktoś nxy zarabia za free w prosty sposób. Wniosek? Jeśli naprawdę za to banują to róbicie to tylko raz a nie więcej. Wtedy macie pewność, że bana nie będzie. Robicie to na własną odpowiedzalność. Autor nam tylko mówi, że tak owy sposób działa i tylko. To nie jest jego wina. A bana możecie mieć za co innego, a nie za to.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak wiadomo to Bug, a o czym jest te forum??

MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki

I każdy bug się liczy, czy w grze na jakiejś mapce czy o darmowych NX w regulaminie nic nie piszę przeciwko temu bugowi

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Dlatego ja zawsze zmieniam IP, [cool][cześć] , nie mam z tym problemu ;). Lecz gdy wypełniłem na jednym koncie i nie zmieniłem IP (tamto konto zgarnęło wczoraj bana i myślałem że już go nie ma) to nie mogę już na drugim zrobić ankiety :/

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Jak wiadomo to Ciota, a o czym jest te forum??

MPCforum - Cheaty, Boty, Cioty

I każdy ciota się liczy, czy w grze na jakiejś mapce czy o darmowych NX w regulaminie nic nie piszę przeciwko temu bugowi

Nwm xD

Opublikowano

Ja nigdy nie zmieniłem IP a jakoś nadal konto istnieje i kolejne 3 xD

1370985415-U261426.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...