Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Nx w kilka sekund co 24h

Idefis

a  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzialalnosc reklamy

• Reklama dziala bez problemów ( nie znajduje sie w skladce POMOC)
      14
    • Reklama mi nie dziala
      12
    • Mam reklame w POMOC
      22
    • Nie zarobilem ani 1 NX bo reklama znikla
      18
    • Reklama po pewnym czasie znikla z POMOC
      3
    • Inne( wyslij mi PW z problemem )
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie mam tej ankiety ;x

wyczyść cookies, zmien przegladarke,poczekaj 24h

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

akurat Ci uwierzymy, 1 post na forum zrobiony, by dalej przekonywać, nawet nie wiem po co przekonujecie, pieprzone samoluby. a zaraz dostaniesz bana za multikonto Vende!to :)

hahahahahhahahahahahahahahahahahhaahhahaahhahahahahaha smieszny jestes hahahahahahahaha multi konto hahahahaahahah

1. nie mam zadnego jebanego multi acc

2. nie osadzaj ksiazki po okladce

3. ty nie widzisz co piszzesz

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Darujcie sobie ten cały spam. Jeśli nie nastąpi temat zostanie zamknięty. Autor opisał co i jak macie robić żeby te nxy dostać. Jak widać działa. Robicie wszystko na własną odpowiedzialność.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Wątpie żeby za to byłby ban to jest to samo jakbys normalnie ankiete wypelnil, jak niby to maja sprawdzic ? Ankieta sama przeciez wydaje taki identyczny link/wiadomosc. Wiec na to samo wychodzi a ze ktos skopiowal i nie czekal az ankieta sama wysle mu taki komunikat to tego juz nie moga sprawdzic..Bo jak spawdza to czy ty cos tam wklejales czy nie ?

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Hmm. Zrobilem tak jak w instrukcji i nadal nie mam nx .. Ciekawe co moze byc tego powodem ;/

Czyścimy ciasteczka z tokenads i nexona pomoże na 100% ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Da mi ktoś link do token ads na polskę ?

ten sam link tam jest, a sprawdź jeszcze tak : kliknij na international i wpisz poland

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

ten sam link tam jest, a sprawdź jeszcze tak : kliknij na international i wpisz poland

Nie mam takiej możliwości w komie =\

76561198090890807.png

Opublikowano

Jednak rezygnuje dostałem po 3 dniach ładnowania tych NX bana...CPT poszedl sie srac.

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Jednak rezygnuje dostałem po 3 dniach ładnowania tych NX bana...CPT poszedl sie srac.

Sprawdziłem Cię i nie masz bana masz active

Opublikowano

Fajnie

Zazdrościsz innym że mogą sobie doładowywać nxy za free?

To że jesteś nx kidem i masz platynową range nx nie znaczy że musisz skompić innym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...