Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian2.pl - Reaktywacja serwera marzeń

Grayst

Tilian2  

728 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      462
    • Nie
      127
    • Nie wiem
      139
  2. 2. Czy serwer wymaga nowo?ci?

• Wielu
      248
    • Kilku
      270
    • Nie mam zdania
      114
    • Nie wymaga
      96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieskonczona pelerynka, dungeony z almanti i więcej nowości nie trzeba, jak chcecie te zbroje i bronie z WoWa to idzcie na xenoxa /gladora ...

I możecie zrobić takie coś jak na valmoria było, że jak kasa dojdzie do 2kkk to automatycznie zamienia na bryłki (jak umiecie) bo jak dużo siana dropi to bardzo przydatne

Co jak co ale ja nie chce zmian na tilianie ;) wolę starego dobrego tiliana, na którym grało blisko 2k osób jeżeli dobrze pamiętam ;)

Co do kasy - nie dropiło jej dość sporo (mam nadzieję, że nie zostało to zmienione) więc nie będzie tak dużej potrzeby, aby zamieniała się w bryły

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za dużych zmian nie przewiduje. Na pewno itemy 250 sztuk, niekończąca się pelerynka itp. Coś lekkiego jeszcze się wymyśli. Yang oczywiście zostaje.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

ze zmiankami zamierzacie zrobić tak jak na grayst , w skrzynkach, z pytaniami?. No nie przesadzajcie z tym. Ciągle odpowiadanie na pytania jest nurtujące.

Opublikowano

Ahh patrząc na tą zapowiedź od razu przypominają mi się stare czasy moich serwerów hahah ;) . Ładnie ładnie powodzenia z reaktywacją Tiliana .

Opublikowano

Nie miałem okazji grać na Tilianie i jakoś mi się nie specjalnie ten serwer podoba.

Polecam ze względu na team.

Ale mam kilka ALE, co do serwera, bo ten serwer powstaje na niekorzyść Almanti.

Na Almanti zostaną bugi, bo nie wiadomo jaka jest ich przyczyna, zdaniem Lourta i kilku innych twórców serwerów wszystko jest poprawne, a czemu nie działa to nie wiem i nie jeden profesjonalista nie umiał na to pytanie odpowiedzieć.

Powiedzmy niech już będą te bugi, bo są małe... Nie dostaje się przy nich ataku kurw*cy.

Forgame podjął bardzo choyowa decyzje, przynajmniej moim zdaniem. Chodzi o dobranie teamu :)

Jak wiadomo Rafau i iGuana są GM-ami na Almanti i będą również tutaj (Na Almanti oceniam ich prace 8/10).

Działali tam świetnie, bany leciały dla odpowiednich osób, piszę w czasie przeszłym, ponieważ wyjdzie nowy serwerek i mimo tego, że są GM-ami na Almanti to i tak tam nie będą wchodzić taka jest prawda, bo komu się chce pilnować starszych serwerów. Poza tym człowiek to nie robot, gwarantuje, że nie poradzą sobie z nadzorowaniem 2 serwerów na raz, bo jest to roboty 2x. Przy serwerach 1k - 2k graczy to jest bardzo dużo pracy, trzeba dużo czasu poświęcać na jeden, a co dopiero na dwa. Nowy w teamie tam jest Fresh, oczywiście na Tilianie, nie znam tego człowieka to się nie będę wypowiadać czas pokaże jego umiejętności.

Mówiąc krótko ten serwer jest gwoździem do trumny Almanti. Jestem w 100% pewny, że po starcie Tiliana na Almanti zostaną tylko bugi, brak eventów, cheaterzy, garstka osób i wspomnienia jak fajnie się kiedyś grało.

Ja już postanowiłem z innymi Let's playerami, że jeżeli sytuacja nie ulegnie zmianie do 2 dni, to porzucimy serwer Almantia, zamienimy EQ póki coś warte i tyle.

Miałem nadzieje też na jakiegoś Harda od ForGame, a dokładnie od Lourta, ale jeżeli ten hard ma też być sezonowym serwerem to jednak podziękuje.

Na Tilianie nie zawitam, bo postanowiłem po Almanti zagrać na jakimś hardzie, ale go polecam mimo, że dosłownie rozpieprza serwer na którym gram teraz.

A i z góry chce powiedzieć, że mi nie przeszkadza rozrost serwerowni Forgame, przeszkadza mi ich nowy styl podejścia do serwerów "sezonówka".

Senthia stoi tylko dlatego, że mają tam bardzo dobrych GM-ów, tak dobrze którzy jakoś rozkręcają ten serwer, że ludzie tam grają.

No nic to by było na tyle, ja ponarzekałem, przedstawiłem to jak ja patrze na te dwa serwery Forgame (Obiektywna opinia).

Tak czy siak, czas pokaże.

Zapraszam na Tiliania i miłej rozgrywki wam życzę :)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Meggaaa, tylko proszę nie zróbcie ludzi w c***a i wystartujcie, a potem ogarniajcie serwer, aby stał jak najdłużej. Bo dużo była zajebistych serwerów które okazały się lipą.

Trochę brakuje mi tych zbroi:

zbroje150_zpsdc83ac8b.png

Oczywiście nie na 150lvl.

Dodajcie także bronie do expa po tych na 75lvl(myślę, że jedna z powiększonym lekko DMG i bonem na potwory wystarczy).

Broń dla wojownika na 130lvl też beznadziejna(według mnie)

Serwer przypomina trochę ParadiseMT2, ale nie wiem czy tych samych twórców.

Nie zepsujcie tego!!!

Opublikowano

Zajebiście ! Znowu Tilian <3 Zagram, pamiętam ahh.. fms śr 56 bez BS'a ! Naprawdę zajebisty serwer, Teraz Lourt się zmienił, ogarnie wszystko .. Polecam serwer.. Wbijać ! Będzie pompa :P !

sygnatura.png

Opublikowano

Nuda nuda nuda. Takie same bronie i zbroje i biżuteria jak na większości serwerach. Zero nowosci. Nie zagram.

To ma wyglądać jak metin2 , a nie bronie z innych gier ogólnie nie pasujące lepiej tak wygląda więc nie marudź

Zajebiście ! Znowu Tilian <3 Zagram, pamiętam ahh.. fms śr 56 bez BS'a ! Naprawdę zajebisty serwer, Teraz Lourt się zmienił, ogarnie wszystko .. Polecam serwer.. Wbijać ! Będzie pompa :P !

Dokładnie będzie pompa na taki czekałem od 1 roku bo tak ciągle HARD/MERIUM SŁABY ; ( a tu bach serwer marzeń ; x

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Zapraszamy na forum, gdzie można dostać się przez stronę serwerowni: Forgame.pl

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Widzę znowu zaczyna się gadka taka sama jak z Almantią że serwer postoi piewrszy tydzień. Nie nie nie, nie u ForGame. Serwery ForGame są tylko dla graczy Senthia stoi dobre 8 miesięcy, Almantia stoi bez najmniejszych problemów ( Prawie wszystkie bugi zostały wyleminowane) a teraz czas na Tiliana :)

Dlaczego piszesz tak, jakby Grayst był naszym serwerem skoro nie był ? Jest zupełnie inna administracja. Nie znasz 99% histori związanej z tym serwerem a widzę wypowiadasz się najwięcej.

Dziękuję i zapraszamy na Tilian2 ! Będzie to jeden z lepszych serwerów !!

Zapomniales dodac, ze jeden z lepszych serwerow na tydzien :) Hajs z almantii sie nie zgadza to juz nastepny serwer? Oj nie ladnie...

Opublikowano

Na jaki tydzień ... Idz na Almantie albo na Senthie i zobacz czy w tydzień Ci się znudzi albo czy w tydzień wszystko zrobisz... Nawet w miesiac wszystkiego nie osiagniesz...

Fajnie, że ForGame sie rozwija, proponował bym po Tilianie pomyśleć o jakimś hardzie. W wykonaniu Lourta pewnie wyszedł by jeden z lepszych Hardów w Polsce i każdy by miał wybór pomiedzy Mediumem, Easy i Hardem od ForGame bo wasze serwery sa stabilne i fajne. Polcam :)

Opublikowano

Zapomniales dodac, ze jeden z lepszych serwerow na tydzien :) Hajs z almantii sie nie zgadza to juz nastepny serwer? Oj nie ladnie...

Nikt Ci kur*a nie zagląda w portfel to i ty nie zaglądaj nikomu bo kiedys bedziesz stracony. Wiem ze jestes typowy polaczek zazdrosnik i ch** ci w ...

Budowniczy
Opublikowano

Same starocie nie polcam ;> Czekamy na NEXANITY :D

Idź reklamować gdzie indziej serwer który nie ustoi dobrych 2 dni..

Tilian to wersja metina powrócona troszkę do przeszłości. Nie jest to serwer w 100% wypelniony epikami, bo taka gra szybko się nudzi. Jest to serwer z bogatą fabułą i pomysłem.

Kto widział nasze serwery ten wie, że nie są one na tydzień... szanujemy graczy, staramy się aby mieli jak najlepiej i tak samo będzie w przypadku Tiliana.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Wiesz ten serw co reklamujesz jest fajny ale Administracja żałosna .. ;)

Co do serwa mam nadzieję, że wszystkie bugi zostaną naprawione :)

Opublikowano

Nowa zmiana bonusów na serwerze? Zabezpieczenie przed switchbotem? Jeżeli tak, to podziekuje, nie bede zmieniać bonów jak mam 3 możliwości hp ludzi i aż 4 możliwości absów ;)

@ ciekawe czy iGu będzie sprzedawać truty za PLNY, tak jak to było wcześniej ;)

Opublikowano

Znowu w Topce trza być :D Jak dla mnie tylko: System Energi i System Kostiumów dodać, Ale żeby kostiumy ze szkaty dropiły i szakata 0,50% z all mobów na drop :)

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Noo , powiem , że ciekawy serwer . Napewno go odwiedze. Może dodali byście jeszcze jakieś zwierzęta/partnery na start, które na 100% umilają gre graczą ;P

Opublikowano

Hehe start Tilian :), ale znowu tylko epx by coś zrobić, a to już nudne trochę. Co do serwa polecam grał się na s1 :D

Opublikowano

Znowu w Topce trza być :D Jak dla mnie tylko: System Energi i System Kostiumów dodać, Ale żeby kostiumy ze szkaty dropiły i szakata 0,50% z all mobów na drop :)

System kostiumów moim zdaniem jako 1 rzecz do wywalania

Noo , powiem , że ciekawy serwer . Napewno go odwiedze. Może dodali byście jeszcze jakieś zwierzęta/partnery na start, które na 100% umilają gre graczą ;P

Pety nie ma co to ma być tradycyjny dobry serwer ; x

Hehe start Tilian :), ale znowu tylko epx by coś zrobić, a to już nudne trochę. Co do serwa polecam grał się na s1 :D

Taki jest już METIN2 i jego urok ; D expić expić

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Sztabki strasznie male wartosci , i po co ten 6 skill ? : )

Wolę mieć w eq 1kk niż 100 bryłek w tym samym czasie.

Przynajmniej epiki i inne rzeczy będą stały na sklepach w normalnej cenie, a nie będą chodzić po 666baryłek jak na niektórych serwerach.

Co do 6 skilla to racja, nie potrzebny on.

@top

Tilian fajna sprawa, jeżeli będzie taki jak był w pierwszej odsłonie to na pewno zawitam.

Opublikowano

nie dodawać żadnych petów,systemu energi,kostiumów i innych .. wszystko co było na pierwszej odsłonie niech będzie na tej żadnych nowości :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...