Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian2.pl - Reaktywacja serwera marzeń

Grayst

Tilian2  

728 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      462
    • Nie
      127
    • Nie wiem
      139
  2. 2. Czy serwer wymaga nowo?ci?

• Wielu
      248
    • Kilku
      270
    • Nie mam zdania
      114
    • Nie wymaga
      96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie dodawać żadnych petów,systemu energi,kostiumów i innych .. wszystko co było na pierwszej odsłonie niech będzie na tej żadnych nowości :)

Pierwszy raz w życiu mogę się z tobą zgodzić

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie powinny zostać dodane ze 2 nowe bronie dla każdej klasy bo max lvl 250 a max bron na 175 lvl.

Nowa Broń na 210 i 235 by się przydała tak jak jest ze zbrojami.

Biżuteria na większy lvl ok. 180 czy jakieś nowe misje u biologa do 200/250 lvla też by się przydały.

Opublikowano

jejku narzekacie, że mają już 2 serwery i robią 3 .. chyba dobrze, że się rozwijają co nie ? szczególnie, że tilian miał bardzo dużą popularność 1,5k+ graczy i było co robić ;-) nie był to serw na miesiąc czy mniej tylko na dłużej

Co do nowej broni hm .. jeżeli mieliby dodawać to max 1 nową nie więcej bo za dużo już i tak jest ;)

mówicie, że za tydzień kolejny ich serw .. to co z tego ? każdy gra tam gdzie będzie mu pasować a do tego IS'u to patrząc na IS almanti to nie jest on jakoś drogi
nie trzeba również w is'a ładować, aby osiągnąć coś

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Na jaki tydzień ... Idz na Almantie albo na Senthie i zobacz czy w tydzień Ci się znudzi albo czy w tydzień wszystko zrobisz... Nawet w miesiac wszystkiego nie osiagniesz...

Fajnie, że ForGame sie rozwija, proponował bym po Tilianie pomyśleć o jakimś hardzie. W wykonaniu Lourta pewnie wyszedł by jeden z lepszych Hardów w Polsce i każdy by miał wybór pomiedzy Mediumem, Easy i Hardem od ForGame bo wasze serwery sa stabilne i fajne. Polcam :)

Dobry pomysł z tym Hardem, może i bym się skusiła na jakiegoś harda ;o

Same starocie nie polcam ;> Czekamy na NEXANITY :D

Hm, ciekawe jak długo ten Nexanity "pochodzi".

Wiesz ten serw co reklamujesz jest fajny ale Administracja żałosna .. ;)

Co do serwa mam nadzieję, że wszystkie bugi zostaną naprawione :)

Czysta prawda! Niestety, ale złe wrażenie zrobiła na mnie tamta Administracja, więc darowałam sobie tego priva, ponieważ Administracja to połowa sukcesu dobrego priva.

A tutaj <Tilian> -> Administracja jest ogarnięta i na pewno nie jest to priv na tydzień.

6 bonus jest zbędny i powinien zostać skasowany... :/

Petów również bym nie dodawała... Może z czasem, ale skoro jest to reaktywacja Tiliana z ulepszeniem to niech pozostanie taki jaki jest.

Coś sugerujesz?

Nic nie sugeruję, jeżeli miałeś na myśli jakieś DDoSy, włamy na serwer (nie bawię się w takie coś), także spokojnie :)

Miałam na myśli ilość graczy, itp.

Opublikowano

Hm, ciekawe jak długo ten Nexanity "pochodzi".

Coś sugerujesz?

Oczywiście serwer mnie zachęcił i napewno zagram na serwie, nie grałem na Tilian2 ale myślę, że teraz ta nowsza wersja będzie znacznie lepsza,lubię gdy gra dużo ludzi bo jest rywalizacja i o to w tej grze chodzi.Pozdrawiam OgarnijSie

sygna.png

Opublikowano

Server mi sie nie podoba, ale zapewne zagram bo to będzie cos stabilnego, mam dosc serverow na 2/3 dni ^^

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Grałem na 1 edycji serwera i zagram również na tej, moglibyście usunąć bonusy po 18%.

Opublikowano

Żałosne... Tilian - super serwer który był tworzony przez Santriel/Erontron oraz Lourt.

Santriel/Erontron - Niczym chytra baba z Radomia, wycisnął z graczy tyle kasy ile się dało na serwerach Tilian / Turisas / SuperNiebo / Reinor. Teraz owy człowieczek udaje że "nie żyje" (z obawy o zdrowie), lecz zainteresowani wiedza, że ma sie bardzo dobrze.

Lourt - Podobnie jak Santriel, po upadku Tiliana postawił dwutygodniowy serwer Paradise totalnie pod zarobek.

Do czego zmierzam? Nie wierzę w to, że ten serwer nie ma z nimi obecnie nic wspólnego. Nie wierzę też ze w plikach nie ma backdoorów robionych przez Santriela, by w przyszłości rozwalić serwer.

To główne powody dla których radzę się wszystkim trzymać z daleka od tego serwera.

Opublikowano

Dodajcie Bron na Wyższe lvl bo na 175 można kończyć expic Tak naprawdę Możecie dodać na 250lvl te itemki co na almanti są na 150 Bron/Zbroja z PL

I Bizu na 200lvl + wtedy będzie się opłacało wbijać większe lvl

Opublikowano

Jak będą mieć tak wyje**ne na ludzi jak na Almantii to dziękuję za grę. Od trzech dni czekam na odpowiedź na forum, bo nie działa mi autopatcher. I to nie tylko problem z mojej strony, ale też innych. Także weźcie się do roboty!

Opublikowano

Żałosne... Tilian - super serwer który był tworzony przez Santriel/Erontron oraz Lourt.

Santriel/Erontron - Niczym chytra baba z Radomia, wycisnął z graczy tyle kasy ile się dało na serwerach Tilian / Turisas / SuperNiebo / Reinor. Teraz owy człowieczek udaje że "nie żyje" (z obawy o zdrowie), lecz zainteresowani wiedza, że ma sie bardzo dobrze.

Lourt - Podobnie jak Santriel, po upadku Tiliana postawił dwutygodniowy serwer Paradise totalnie pod zarobek.

Do czego zmierzam? Nie wierzę w to, że ten serwer nie ma z nimi obecnie nic wspólnego. Nie wierzę też ze w plikach nie ma backdoorów robionych przez Santriela, by w przyszłości rozwalić serwer.

To główne powody dla których radzę się wszystkim trzymać z daleka od tego serwera.

Jedyne co Santriel miał wspólnego z Tilianem to włam i nic więcej.

kiedy start?

15.03

//nieregulaminowa sygnatura

Legenda
Opublikowano

W takim razie będzie gdzie grać. B. dobra administracja, a co najważniejsze obecność gildi fearless miło może będzie wrócić do elitarnej ekipy. Jeszcze muszę z katem popisać na steam i widzimy się 15.03. Też grałem na starej wersji i byłem pod wrażeniem, więc co dobre raczej się nie zmienia i w dodatku tak krótkim czasie.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Lourt co byś powiedział na dodanie 2 nowych broni na 210 i 235 lvl tak jak są zbroje bo max broń jest na 175 lvl a max lvl 250.

To samo z bizu, to nawet na Almanti macie max 150 lvl a bizu na 130 a tu max 250 a bizu na 110 ?? Myślę, że po tej biżuterii na 110 lvl powinna być jeszcze jedna na ok. 200 lvl.

Można by było dodać jeszcze misje u biologa do 200/250 lvl żeby trochę oderwać się od tej monotonności expienia tak jak to było na Tilianie exp/exp i jeszcze raz exp z epikami nie było problemu bo ulepki było łatwo zdobyć a o bony nikt się nie martwił bo bs chodził 24/7. No i mam nadzieje, że tu Bs bedzie zabezpieczony jakoś, chociaż tak jak na Almanti niby działa ale trzeba siedzieć i otwierać te skrzynki :)

Opublikowano

Jedyne co Santriel miał wspólnego z Tilianem to włam i nic więcej.

15.03

To co napisałeś jest śmieszne. Kiedyś znany polityk zapytał: "jak można zgwałcić prostytutkę?". Tak samo ja się Ciebie teraz zapytam: Jak można się włamać na swój serwer, do którego posiada się pełny dostęp, bo jest się jego współtwórcą? Następnie gdy w lipcu 2012 rozmawiałem z Santrielem, ten chwalił się ilością backdoorów w plikach oraz tym jak zniszczył Tilian w ten sposób.

Przy okazji pragnę pozdrowić Santriela Aka Kamil, bo jestem pewny, że czyta ten post :D.

Opublikowano

Szybciej zagrałbym na serwerze fana wózków rajdowych czyli samego FubuAkaJarek niż tutaj (żeby była jasność, u niego nigdy nie zagram). Tam przynajmniej nie zamykają serwera po 3 tygodniach. Nie polecam!

anonymous--sygna-animacja_zpsc83a8884.gi

Opublikowano

To co napisałeś jest śmieszne. Kiedyś znany polityk zapytał: "jak można zgwałcić prostytutkę?". Tak samo ja się Ciebie teraz zapytam: Jak można się włamać na swój serwer, do którego posiada się pełny dostęp, bo jest się jego współtwórcą? Następnie gdy w lipcu 2012 rozmawiałem z Santrielem, ten chwalił się ilością backdoorów w plikach oraz tym jak zniszczył Tilian w ten sposób.

Przy okazji pragnę pozdrowić Santriela Aka Kamil, bo jestem pewny, że czyta ten post :D.

Tutaj akurat masz rację :D

Ale kiedyś grałem na serwerze i było ok :P

Opublikowano

Słuchaj Santriela, a daleko zajdziesz. On nigdy nie miał ode mnie dostępu z mojej woli.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Szybciej zagrałbym na serwerze fana wózków rajdowych czyli samego FubuAkaJarek niż tutaj (żeby była jasność, u niego nigdy nie zagram). Tam przynajmniej nie zamykają serwera po 3 tygodniach. Nie polecam!

zamykają po 3 tygodniach ?

Senthia stoi od wakacji zeszłego roku

Almantia około msc

więc jeżeli gówno wiesz to nie pisz

Co do Santriela .. nie było go w teamie ;)

Opublikowano

Up posiadasz takie informacje jak wikipedia

Cytat mavex:

Człowieku,wbijasz w każdy temat serwera forgame i piszesz: gówno wiesz nie pierdol etc... a sam naprawde masz bardzo małą wiedzę,bo nawet Ciebie pewnie nikt nie widział na tych serwerach z przeszłości.

Opublikowano

Up posiadasz takie informacje jak wikipedia

Cytat mavex:

Człowieku,wbijasz w każdy temat serwera forgame i piszesz: gówno wiesz nie pierdol etc... a sam naprawde masz bardzo małą wiedzę,bo nawet Ciebie pewnie nikt nie widział na tych serwerach z przeszłości.

wyjebane mam w to czy mnie ktoś widział czy nie .. ja nie gram dla sławy czy chuj wie czego (jeżeli ty tak to OK bądź sławny w necie bo w rl cie nikt nie lubi)

No ale co jak co trochę wiem i mogę się wypowiadać od tego jest ten temat tak więc odpierdol sie ode mnie psie ;) idę oglądać mecz

Real <3

Opublikowano

Tilian chyba był tym prekursorem rozwiniętych prezentacji ;] Gdyby nie Tuor sam bym zagrał. Polecam i pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...