Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wlasnie gram. Wkoncu sciągnelo sie jak nalezy ;)

Narazie przyjemnie ,30 min gry za mna ^^.

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Serwerek porządny, ale szkoda , że tak mało graczy. Zróbcie GP i dajcie do kogoś na YT kto ma sporo subków. Zróbcie na innych stronkach,bo serwer na prawdę godny uwagi. ;3

A jaki max. lvl bo się nie mogę doczytać w prezentacji?;c

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Przypominamy o dzisiejszym zuo o godzinie 20:00.

Czekam na ZUO ,

mam pytanie nie grałem jakiś czas na serwerze i teraz jak wchodzę przez tego client'a co miałem po wcześniejszym odbugowaniu postaci nadal mnie wywala podczas logowania , muszę pobrać jakąś łatkę czy najlepiej całego klienta ? Proszę o ODP :!

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

@UP

Pobierz Launcher ze strony i powinno zadziałać.

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Serwer powoli się stacza. Brak nowych graczy, starzy coraz szybciej odchodzą.

Na początku ludzie mieli szansę wyexpić buffa na mapie od 100 teleportując się pierścionkiem, a teraz musisz 20 godzin expić buffa w av2 żeby wbić mu 100.

Jedynym człowiekiem, który stara się przyciągnąć graczy jest Shaders, wielki plus dla niego, że się stara.

Serwerowi daję max 2 tygodnie i upadnie.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Serwer powoli się stacza. Brak nowych graczy, starzy coraz szybciej odchodzą.

Na początku ludzie mieli szansę wyexpić buffa na mapie od 100 teleportując się pierścionkiem, a teraz musisz 20 godzin expić buffa w av2 żeby wbić mu 100.

Jedynym człowiekiem, który stara się przyciągnąć graczy jest Shaders, wielki plus dla niego, że się stara.

Serwerowi daję max 2 tygodnie i upadnie.

nie oceniaj, bo nie wiesz co sie moze wydarzyć .. serwera nie wylaczymy, stoi miesiąc + to czemu mielibysmy wylaczyc jak przetrwałte "trudne" chwile ?

Opublikowano

Prezentacja zrobiona schludnie, w miarę przejrzyście. Błędów RACZEJ nie ma, nie zauważyłam ale ja akurat lubię obszerne prezentacje bo chcę się dowiedzieć na czym gram.

Serwer posiada też questy fabularne, które już sami musicie odkryć.

Aż tak trudno było zrobić jakieś ss lub opis?

Odnośnie zachowania admina EscapeQ i nagminnego wypowiadania się w temacie innego serwera nie będę wspominać, ale tak po prostu nie powinno się robić. Tyle ode mnie.

Opublikowano

nie oceniaj, bo nie wiesz co sie moze wydarzyć .. serwera nie wylaczymy, stoi miesiąc + to czemu mielibysmy wylaczyc jak przetrwałte "trudne" chwile ?

Ja nie oceniam tylko wymieniam się spostrzeżeniami z innymi użytkownikami tego forum jak i potencjalnymi graczami Waszego serwera.

Ja nie mówię, że wyłączycie serwer tylko, że sam upadnie. Za 2 tygodnie podejrzewam, że będzie z 200 online.

Trudne chwile to dopiero nadejdą, jeśli nie urozmaicicie graczom rozgrywki. ;)

CX7Rrj.png

Opublikowano

Chciałem zagrać ale DieKasia w teamie :/

Ile jest osób w godzinach szczytu?

Opłaca się grać od 0?

Od zera sie opłaca, teraz nie ma natłoku wielu graczy z niskim lvlem więc powinieneś spokojnie sobie podropić kamyki z Bery, Scrofy i innych takich, ogólnie ciężko nie jest.

W godzinach szczytu licznik czasami pokazuje ponad 500 graczy, ale powiem ci że to ściema. Jestem prawie pewna że tylu ich na serwerze nie ma, wystarczy zerknąć ile osób pokazuje nam po 1 w nocy. Nie chce mi się wierzyć że o tak późnej porze mają ok. 120 luda.

Szkoda Shadersa, chłopak serio się stara żeby na serwie było lepiej, ale inni z teamu mają to w nosie i robią co chcą.

58815786.jpg

Opublikowano

Jutro od godziny 12:00 do godziny 15:00 raty + 50 %! Zapraszamy do gry ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...