Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, atmosfera na serwerze bardzo dobra, gorąco polecam :)

Tylko ostatnio mniej osób gra tak mi się wydaje :(

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo dobry, atmosfera na serwerze bardzo dobra, gorąco polecam :)

Tylko ostatnio mniej osób gra tak mi się wydaje :(

właśnie ludzi i kont przybywa ;P

bez gif.

Opublikowano

Ale lipa jest z respem wodza , strasznie cieżko go znaleźć bo ludzi sporo grai ciągle ktoś tłucze. Tak wgl to co ile jest ten resp wodza ?

Opublikowano

witam. to jest hard czy medium?

jak jest z wbijaniem skili na g, trzeba dropic kazde ku i czytac co kilka h czy u npc jakiegos kupujemy i zaraz mamy g,a potem od npc kamole na p?

Opublikowano

witam. to jest hard czy medium?

jak jest z wbijaniem skili na g, trzeba dropic kazde ku i czytac co kilka h czy u npc jakiegos kupujemy i zaraz mamy g,a potem od npc kamole na p?

Skille na G otrzymujesz na 17 poziomie skilla, a do P kamykami dropiąc je.

Opublikowano

dobry serwer jednak jak ktos dobrze poszuka bugow to jest w stanie szybko sie dorobic ;p

gram ok tygodnia moj nick elemix...

w top wbilem szybko z lvlem nie ma wiekszego problemu.;...

jak niedlugo bd konczyc to zdradze szczegoly bugow jakie sa na serwie ;p

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

@EscapeQ and Shad3rs

Mam pewien problem.

Otóż pobrałem lanchera z 1.03 oraz łatkę z 6.03 ,wkleiłem all do klienta Nervil.pl no i niestety po zalogowaniu ,wybraniu postaci oraz załadowania się paska gra się całkowicie wyłącza.

Proszę o pomoc jak najszybciej ^^

Pozdrawiam.

kmr3.gif

Opublikowano

@EscapeQ and Shad3rs

Mam pewien problem.

Otóż pobrałem lanchera z 1.03 oraz łatkę z 6.03 ,wkleiłem all do klienta Nervil.pl no i niestety po zalogowaniu ,wybraniu postaci oraz załadowania się paska gra się całkowicie wyłącza.

Pozdrawiam.

kmr3.gif

Opublikowano

@EscapeQ and Shad3rs

Mam pewien problem.

Pozdrawiam.

sciagnij oryginalnego clienta revoira a nie wklejaj niczego do Nervila ;)

bez gif.

Opublikowano

sciagnij oryginalnego clienta revoira a nie wklejaj niczego do Nervila ;)

Nie będę ściągał ,żadnego clienta :P ,chce luncher.

kmr3.gif

Opublikowano

Strona padła :/

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

haha grasz od tygodnia? Jak ty variatkiem grales ponad 200 h ^^ eq przerzucic to nie problem.

ja gralem variatkiem? chyba pomyliles osoby koleszko...

ja to legend/elemix a variatek to variatek...

a nie wydaje mi sie zeby byla mozliwosc pozyczenia eq od tego gracza bo ja ninja a on sura ;)

mylisz fakty ;p

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!

Opublikowano

to co kontem sie wymieniacie na mpc ..

wymiana to cos za cos tak?

a tu nie byla wymiana tylko variatkowi pozyczylemm konto na mpc zeby mogl napisac sobie swoje zdanie na temat serwera..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...