Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to się nie udzielaj jak to nie twoja sprawa ! Ciekawe co Ty byś zrobił jak byś władował w isa i Cie zbanowali? Ja walczę o swoje !

Jeśli nadal walczysz to wiedz, że już poległeś ;)

//nie spamuj.

Opublikowano

to się nie udzielaj jak to nie twoja sprawa ! Ciekawe co Ty byś zrobił jak byś władował w isa i Cie zbanowali? Ja walczę o swoje !

cały czas pokazujesz jakim to jesteś dzieckiem nie udolnym i że nie warto cie tu odbanowywać więc już daj sobie spokój i wyjdź z tąd

Opublikowano

Dzieckiem powiadasz ok ;) Gorzal jeszcze Ciebie Tu brakowało Jak dorośniesz to porozmawiamy . Bo ja nie mam ochoty dyskutować z 13 czy tam 14 Latkiem.

Moja Sprawa co do konta została wyjaśniona. Zamykam Cała Dyskusje. Mam nadzieje że już nigdy nie będzie Takiej sytuacji.

Zapraszam Wszystkich Graczy na http://www.revoir.pl/ !

Pozdrawiam Variatek.

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

Bugerzy sm odbanowani .. POzdro dal ch u jo wego team

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Bugerzy sm odbanowani .. POzdro dal ch u jo wego team

Zachowanie stadne.. ktoś napisał bzdurę pt. Bugują SM, a ty jak pion to powtarzasz bez "dowodów".

Pozdr.

Opublikowano

Powiedz Mi Kto został odbanowany ? Z Tych co bugowali ?

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!

Opublikowano

Zachowanie stadne.. ktoś napisał bzdurę pt. Bugują SM, a ty jak pion to powtarzasz bez "dowodów".

Pozdr.

Ta? Tylko ze mi tez przyszlo 2 razy to samo za darmo z Is. takie bajki to dla dzieci . Sam jeszcze to pisalem na wolaczu. A ja nie pozdrawiam i Zegnam nie mile ...

Elemix a Ty sie glupio pytasz jeszcze hah

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Ja się głupio Pytam ? Pokaż mi jakiś dowód że bugowałem albo wgl.. żeby ktoś mi to udowodnił. :)

Opublikowano

Nie wiem moze ktos wie o serwerze Tuor w metku i wpisuje jego strone i mi Revoir wyskakuje wtf i moje konto tam jest nie wiem co się stało proszę o odp

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Opublikowano

Serwer bardzo polecam , najlepszy na jakim grałem do tej pory. Graczy z dnia na dzień coraz więcej :)

// Będzie przyspieszony resp Bossów ? Bo coraz trudniej ubić bossa , ten gracz z lepszym eq do PVP ubija bossa , a nie ten który na niego czeka :/

Opublikowano
Serwer bardzo polecam , najlepszy na jakim grałem do tej pory. Graczy z dnia na dzień coraz więcej :)

// Będzie przyspieszony resp Bossów ? Bo coraz trudniej ubić bossa , ten gracz z lepszym eq do PVP ubija bossa , a nie ten który na niego czeka :/

Jest dobrze teraz, eventy itp..

Z dnia na dzien wystartuje event wielkanocny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...