Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyny człowiek, który interesował się serwerem odszedł...jaki jest sens grania dalej?

Eq porozdawane kij wie komu i praktycznie zerowe zainteresowanie administracji własnymi graczami.

Serwer był bardzo fajny, ale za dużo osób olało sprawę i wygląda to teraz jak wygląda.

Na forum krążą jakieś ssy o eq z navi i wygląda na to, że nie są podrabiane. Zawalili sprawę na całej linii.

Prędzej czy później znajdzie się taki, który skusi się na dodatkowy zarobek i zacznie sprzedawać na boku eq.

Kiedyś polecałam, ale teraz mogę jedynie odradzić grania na serwerze Revoir.

58815786.jpg

Opublikowano

TO JUŻ JEST KONIEC SERWERA REVOIR :)
EQ Z NAVI LATA A ADMINISTRACJA SIĘ TŁUMACZY ŻE TO CHEAT ENGINE :)
CZYŻBY ? POZDRAWIAM NORESTE I ESCAPQA :)
NIŻEJ FILMIK Z EQ NAVI .

+ POINFORMUJE WAS NIEDŁUGO JAK BĘDĄ WYPUSZCZAĆ SERWER 4FUN :)

bez gif.

Opublikowano

A czemu cie wyjebali z teamu?

bo nagrywam filmiki na youtube z EQ navi ;) wpisz w google noresta eq navi albo wyzej masz :)

bez gif.

Opublikowano

To niech sie teraz wypowie nasz EscapeQ lub Noresta tutaj, ciekaw jestem co teraz wymyślą :) Dobrze, że nie poświęciłem dużo czasu na gre na tym serwie, bo teraz miałbym załamke.

Opublikowano

bo nagrywam filmiki na youtube z EQ navi ;) wpisz w google noresta eq navi albo wyzej masz :)

hohohohoho... ty to uwazaj lepiej na ten Twój serwerek ;-).

Powiem, tak wyleciales za to, że dałeś min. variatkowi i innym, robiles rozpierdole w m1, expa dawałeś inny, Chcecie ? moge pokazać wam , że to shaders zrobił oto tutaj rozpierdol - tylko tyle. i teraz myślcie, że jest taki pro elo dobrym gm ;-)

Pozdrawiam

Coś Ci złama**e nie wyszło:

65xmah.jpg

Opublikowano

jak ja mogłem to zrobić jak komend nie miałem ? <FACEPALM> chyba za dużo painta :D żałosny jesteś ;) odwracasz kota ogonem . Zamiast przyznać się do błędu to piszesz takie głupoty :) żałosne , uważałem Cię za dobrego człowieka a Ty tutaj takie bzdury dajesz . Ogarnij Painta miSZCZu :)

bez gif.

Opublikowano

ja mogę zrobić to samo tylko daj mi Twoje ip i przerobie . nawet idealnie nick podrobie i całą tabelke w super paincie :)

bez gif.

Opublikowano

Na samym początku chcemy was przeprosić, że taka sytuacja w ogole
zaistniała ale cóż uczymy się na błędach w tym przypadku niestety na
swoich. Przez ostatnie pare dni na serwerze panował chaos były admin gry
sami już wiecie jaki rozdawał na prawo i lewo (lvl/bryłki/kd itp).
Wszystkie te przedmioty zostały usunięte a postacie na których
znajdowało się "navi" zostały zablokowane permamentnie.

Jeszcze raz przepraszamy i zapraszamy do gry.

Postaramy się wam wszystko wynagrodzić.

///

Serwer będzie uruchomiony do godziny 18:25

Opublikowano

Były admin gry ? Hahaha Noresta nie rob z siebie idioty każdy wie, że to ty rozdawałeś itemy navi.. Jakie to jest żałosne, straciliście graczy i za tydzień będzie grało max 50 osób. Zadowalajcie się takim dużym gronem graczy, wątpie, że po takich akcjach ktoś przybędzie. I nie zwalajcie na Shadersa tylko z tego względu iż został wywalony z teamu, najlepiej tak zrobić, zamiast sie przyznać co nie ? Administracja tego serwera to oszuści, zrobisz ładne oczka zaoferujesz ładną sumke i masz wypasioną postać z full eq w nie mniej niż tydzień. Nie polecam, szkoda czasu na taki serwer.

Pozdrawiam.

@Edit

Tak btw. skoro Shaders nie miał dostępu do bazy danych to jakim cudem mógł stworzyć itemy z navicat'a ? Ja pierdole, że tak powiem.

Opublikowano

Ja pierdole noresta jesteś taki down że chuj .. nie miałem dostępu do Navicata i rozdawałem itemki gz kurwa mózgu , wyszły na jaw Twoje tajne "operacje" i wszystko zwalasz na mnie :) Gdyby nie ja tego serwera by już dawno nie było bo tylko ja się nim zajmowałem . Kretyński spermozjadzie ogarnij dupe i się przyznaj do wybryków ;) jeżeli będziesz się wypierać dam ciekawe rozmowy z GG jak z Tobą pisałem :)

bez gif.

Opublikowano

Shaders robisz z siebie idiotę. Twoimi dowodami są filmy a dowodami Noresty są logi. Równie dobrze ty mogłeś dać te itemki widoczne na filmach. Jak dla mnie dowód zerowy :)

Ja pierdole noresta jesteś taki down że chuj .. nie miałem dostępu do Navicata i rozdawałem itemki gz kurwa mózgu , wyszły na jaw Twoje tajne "operacje" i wszystko zwalasz na mnie :) Gdyby nie ja tego serwera by już dawno nie było bo tylko ja się nim zajmowałem . Kretyński spermozjadzie ogarnij dupe i się przyznaj do wybryków ;) jeżeli będziesz się wypierać dam ciekawe rozmowy z GG jak z Tobą pisałem :)

Gdzie na filmach jest navi? To są itemki z jakimiś kd ;). Dawaj ten filmik z rzekomym 'navi' hahaha ;d

Opublikowano

Gdzie na filmach jest navi? To są itemki z jakimiś kd ;). Dawaj ten filmik z rzekomym 'navi' hahaha ;d

proszę mózgu :D -

Shaders robisz z siebie idiotę. Twoimi dowodami są filmy a dowodami Noresty są logi. Równie dobrze ty mogłeś dać te itemki widoczne na filmach. Jak dla mnie dowód zerowy :)

proszę o dowody tych logów od noresty że robiłem KD MAGII KD PE I MASAKRY ;) Robiłem tylko pare kd masakry po tym aby sprawdzić czy ten pajac skasował ich wartości :)

bez gif.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...