Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajny serwer szkoda ze malo ludzi gra.

Graloby wiecej tylko mieli chujowy poczatek, z tymi bugami to juz wgl.

A arena jaka zostala dodana taka jak na tiverii ? ;)

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osobiście nie polecam serwera , grałem tam . Serwer naprawdę ma potencjał niestety administracja zupełnie go marnuje . Faworyzując graczy którzy po prostu zniechęcają do dalszej gry.

Opublikowano

Był spoko jest już nie spoko.

Przenoszę się a eq wywaliłem, codziennie są eventy...ale jakie ?

Przynajmniej 3 graczy dziennie 90+ wyrzuca eq na które pracowali bardzo długo.

Konta 120 lvl można kupić za 20zł przecież to kpina. Sypie się wszystko graczy w chunjo ? 1 (LOL)

W shinsoo ? może 7

W jinno ? ok 15 + 6 sklepów.

To stan ze wczoraj.

Chcesz kupićtrute ? nie ma szans, ew. za doładowanie 5zł

Jedyna osoba której na prawdę zależało czyli [GM]Shaders odszedł czyli ostatnia nadzieja wygasła.

Ale jakbym był na jego miejscu i widział co się dzieje, to też bym odszedł.

Serwer nie wyważony, do 90 leci spoko, później do 100 z pd w grze i pd IS trzeba było do 95 bić baaardzo długo w porównaniu do 1-90

nie mówiąc już o wbijaniu 100 (tu chcę zwrócić uwagę na ludzi nie inwestujących w IS) i np bez pd i pd is wbijałbym 90-95 za ok 30+h co jest po prostu głupie.

Ale jest na to sposób. PD w grze 100%, is 50 %, lew 50% lizaka kupisz bony 2khp 15 potwory i można leciec nawet BM'em

Nie polecam wbiłem tam 91 smokiem, 92 bodym, 92 innym bodym 95 daggerem i 96 bm. Całe eq wyrzucone postacie delete.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam . Będąc GM a później SGM muszę stwierdzić że ten serwer to shit jakich mało .. Noresta rozdaje EQ z Navi . Dał Mi 70k SM i 17k Brył . Ulepszaczy na prywatną postać miałem niezliczoną ilość . EQ 7 bon także dostałem a w późniejszym czasie latało takie eq na serwerze . Gracz Masterr został wybrańcem Noresty i dostał truty 58sr 12siła itd . EQ pro - Trytony Max Bony , Tarcze na kazda klase max bony .. serwer upada . Zero zainteresowania .

bez gif.

Opublikowano

Witam . Będąc GM a później SGM muszę stwierdzić że ten serwer to shit jakich mało .. Noresta rozdaje EQ z Navi . Dał Mi 70k SM i 17k Brył . Ulepszaczy na prywatną postać miałem niezliczoną ilość . EQ 7 bon także dostałem a w późniejszym czasie latało takie eq na serwerze . Gracz Masterr został wybrańcem Noresty i dostał truty 58sr 12siła itd . EQ pro - Trytony Max Bony , Tarcze na kazda klase max bony .. serwer upada . Zero zainteresowania .

Wiedziałem, że z tymi jego trutami było cos nie tak.

Pisał, że po 2 razie mu weszła. Żenada.

Widac po eq bo kto trafia po 3 x trute 55-58% 20 diably 12 inta i 20 dt. No proszę was.

Żala też miał najlepsze śr dt i grota + 12 siła.

Trytona miał wypaśnego każdy bon przydatny w pvp.

Absy i inne rzeczy a był tylko wpkiem mimo to było go cieżko zabić mimo iż miał 86 lvl albo mniejszy nie pamiętam dokładnie.

Fajnie shad3rs że prawda wyszła na jaw.

Dziękuje, szkoda, że tak późno.

Opublikowano

Wiedziałem, że z tymi jego trutami było cos nie tak.

Pisał, że po 2 razie mu weszła. Żenada.

Widac po eq bo kto trafia po 3 x trute 55-58% 20 diably 12 inta i 20 dt. No proszę was.

Żala też miał najlepsze śr dt i grota + 12 siła.

Trytona miał wypaśnego każdy bon przydatny w pvp.

Absy i inne rzeczy a był tylko wpkiem mimo to było go cieżko zabić mimo iż miał 86 lvl albo mniejszy nie pamiętam dokładnie.

Fajnie shad3rs że prawda wyszła na jaw.

Dziękuje, szkoda, że tak późno.

syf jakich mało dziś 70% serwera skonczyla gre :)

bez gif.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...