Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Slyszałem, że Shad to dobry admin. Miejmy nadzieje ze teraz ogarnie to wszystko.. Z tego co zauwazylem serwerem malo kto sie juz interesuje..

Opublikowano

Slyszałem, że Shad to dobry admin. Miejmy nadzieje ze teraz ogarnie to wszystko.. Z tego co zauwazylem serwerem malo kto sie juz interesuje..

A ty co zdecyduj się spamujesz w Tinesha a tera tu ogarnij kolego

Opublikowano

Server fajny ale zdecydowanie go nie polecam na zjebanego administratora "noresta" koleś banuje w grze bo mu tak znajomi mówią, a na forum za to, że napiszesz o idiocie prawde :) Chłopak ledwo gimnazjum skończył i myśli że Bóg wie kim jest, a wiec servera nie polecam dopóki ten zacofany 16latek bedzie adminem to server zejdzie na psy jeżeli już tak się nie stało. ave skonczony idioto zakochany w sobie :D

Opublikowano

Nie wiem czemu , ale jak się rejestrował to na email przyszło mi "Dziękuje Team alamntia , za zarejestrowanie się na Revoir.pl , życzymy miłej gry" Coś takiego wtf ? xD Czyżby ten serwer miał coś wspólnego z Almantią , jeżeli nie wierzycie chętnie zrobię ss ;)

xD 

Opublikowano

Działa wam strona? Bo Ja nie mogę się zarejestrować..

// Próbuje z 20minut wbić na stronkę, ale wgl się nie wyświetla..
No cóż, czekam nadal..

// na explore poszło ;)

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Kinow bede spamowac gdzie chce i to nie jest spam ;_;

Serwer bardzo fajny tylko malo uwagi ze strony administracji.. Mam nadzieje ze jak teraz Shaders wrocil to bedzie gitez.

Nie, stronka nie działa

Opublikowano

Server to dno a noresta jest chory psychicznie, i jak tu grać na tym serverze? Banuje za to że napisałem ze ma 16 lat . Odradzam wszystkim tego zjebanego serveraa, naraaaaa

Opublikowano

Nie polecam po serwie lataja itemy navi jak i kd. Administracja rozdaje "przydupasom".

\

o to trutka do expa. jest tego duzo wiecej tylko nie bawilem sie w dokumentowanie tego syfu.

revoir-truta-navi.JPG

Opublikowano

Pisałem ci już na forum ... Kogo ty chcesz oszukać ?

Opublikowano

Noresta nie rozumiem o czym ty piszesz.

Tak własnie pan H@ tuszuje sprawy.

za nic nie chca sie do tego przyznac i chca ludzi robic w balona dalej.

a ludzi na serwie ubywa. nie kierujcie sie licznikiem,bo od poczatku serwa jest podkrecony.

Opublikowano

Noresta nie rozumiem o czym ty piszesz.

Tak własnie pan H@ tuszuje sprawy.

za nic nie chca sie do tego przyznac i chca ludzi robic w balona dalej.

a ludzi na serwie ubywa. nie kierujcie sie licznikiem,bo od poczatku serwa jest podkrecony.

Popieram Cię w 100%. noresta zwykły zakłamany mały człowiecz:)

Opublikowano

Wesołych Świat!

/Nikt nie jest zakłamany. Nie rozumiem was, macie forum tam bledy rozwiazujemy.

Jak Ci pisałem wyżej na forum zbanował mi Ip za to że prawdę o nim pisałem, w grze to samo all konta mi zbanował za słowa "noresta pusty 16 latku" I to jest powód bana all kont na stałe?:) Żałosne, ale mimo wszystko mokrego poniedziałku <_<

Opublikowano
Wesołych Świat!

/Nikt nie jest zakłamany. Nie rozumiem was, macie forum tam bledy rozwiazujemy.

Jak Ci pisałem wyżej na forum zbanował mi Ip za to że prawdę o nim pisałem, w grze to samo all konta mi zbanował za słowa "noresta pusty 16 latku" I to jest powód bana all kont na stałe?:) Żałosne, ale mimo wszystko mokrego poniedziałku <_<

Nie banujemy na IP

Opublikowano

Nie chcę się wtrącać , ale sądzę, że Noresta jest w porządku.Da się z nim jakoś dogadać.. Po prostu wszystko w spokoju np na teamspeaku. I będzie dobrze.

Serwer polecam ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...