Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Wczoraj umówiłem się z graczem o nicku "PRO" że sprzeda mi niebiana+9 i trutke+9 za doładowanie 12zł na jakąś grę przeglądarkową, ja zapłaciłem on się wylogował. Shaders bana mu dał, ponieważ założyłem temat, tam są wszystkie dowody itd. Tutaj moje pytanie, czy da radę abym te itemy dostał ? Shaders powiedział że jeśli się skontaktuję z jakimś HA, lub w tym temacie na forum, to powinienem dostać to za co zapłaciłem. Pytam ponieważ na jednych serwerach Administracja oddaje, na drugich się w to nie miesza. Byłoby miło bo serwer mi się spodobał i chętnie tu pogram jeszcze trochę, ale przez tą sytuacje zapał trochę spadł.. Poniżej dam link do tematu gdzie są dowody itp. Z góry dzięki za pomoc :)xxx

Sprzedam konto wojownik body top 1 (105lvl) na Balantii, + buff 85lvl :)

GG:3827538

Opublikowano

Witam. Wczoraj umówiłem się z graczem o nicku "PRO" że sprzeda mi niebiana+9 i trutke+9 za doładowanie 12zł na jakąś grę przeglądarkową, ja zapłaciłem on się wylogował. Shaders bana mu dał, ponieważ założyłem temat, tam są wszystkie dowody itd. Tutaj moje pytanie, czy da radę abym te itemy dostał ? Shaders powiedział że jeśli się skontaktuję z jakimś HA, lub w tym temacie na forum, to powinienem dostać to za co zapłaciłem. Pytam ponieważ na jednych serwerach Administracja oddaje, na drugich się w to nie miesza. Byłoby miło bo serwer mi się spodobał i chętnie tu pogram jeszcze trochę, ale przez tą sytuacje zapał trochę spadł.. Poniżej dam link do tematu gdzie są dowody itp. Z góry dzięki za pomoc :)xxx

Wiesz administracja pewnie to oleje bo mają nasrane dla graczy ważne że is ładnie idzie a na lepszych serwerach jak by chcieli lepiej dla graczy to by mogli takie coś zrobić ale tutaj na to nie licz

Opublikowano

Serwerek jak widze cudo,co prawda nie gram jeszcze ale ściągam Clienta,i ogień! :)

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Gram drugi dzień, mam 80lv bm z całym ogarniętym EQ, skille 4xP, z biologiem, buffem, hajs w miarę łatwo się zdobywa,
Średnio 400-500os na serwie, w m1 co godzinkę mini eventy (automatyczne spadanie z 20metinów), częste OX (troszkę nie udane ale są)
Administracja się stara i to widać. Ja serwer polecam i zachęcam do gry. Yoooo ;)

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

I tak zamkna tego serwa jak sie kasy nahapia mowie wam

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Oj mylisz się serwer będzie stał tak długo aż na serwerze zostanie 1 osoba ;)

Opublikowano

Zapraszamy na idola ts.revoir.pl do wygrania cenne nagrody (sm itp).

Opublikowano

Co w nim Ci się nie podoba? Taki jak na medium .

Jak dla mnie przydał by sie jeszcze 1 epik :P. Ale kwestia gustu.

Sciagam w nocy clienta i zobacze serwerek , bo widac ze jest troche ponad innymi ;)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Jak dla mnie, bomba ;) Ale nie wbijam. pozdro

2mpzq4z.jpg

4vstoh.jpg

2w7p8ud.jpg

157gpkx.jpg

99% ludzi nienormalnych czyta posty z ręką na myszce. Nie zdejmuj ręki, już za późno. :D

Opublikowano

JEst po epiku :P

Pisalem ze po JESZCZE jednym. 1+1 = 2.

PS. 2 razy chcailem sciagnac clienta , przerwalo mi. Nie wiem dlaczego , mam limit danych wiec znow spróbuje w nocy :/ .

A strona działa w tej chwili normalnie. Pokazuje 240 graczy ON

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...