Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up@ To sie nazywa spam/offtopic.Mozesz to sprawdzic kto ci daje warna klikajac na % ostrzezen.

Co do serwera nie wroze mu dalekiej przyszlosci.

Zapowiadal sie rewelacyjnie ale widze,ze chec dorobienia paru zl na boku wziela gore.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikt nie dorabial.. Niestety, zapraszany na forum chcemy zrobić reaktywacje. Zapraszam na forum i zagłosować w ankiecie

Kiedy bedzie coś dokładniej wiadomo :) ?

Opublikowano

Jezu serwer jest w porzo teraz... co mam peta stracic bo wy chcecie cofke a kupilem okazjonalnie.... zal..

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Oni nie wiedza co to jest SPAM !( Tak jak mówiłem to są dzieci ! )

Reaktywacja do zarabiania kasy z is'a na dresy dla noresty ;>

Opublikowano

Reaktywacja do zarabiania kasy z is'a na dresy dla noresty ;>

ty to sie lepiej nie odzywaj. jestes zerem, gorzej zejść z tym całym nekronem i shadersem nie mogłeś, idz patrz "swoja" siec serwerow i robcie tam na tych serwerach w chuj navi , tak jak tu latały przez was kd .

jestescie zerami i tyle. nas stac na te "dresy", moze Ciebie nie - niestety. ale kiego chu** tu wchodzisz?:).

Zapraszamy na forum w celu informacji, zagłosowania w ankiecie..

Opublikowano

EscapeQ no sorry ale jesteś smieciem , bronisz tego całego pseudo dzieciaka Noreste przed wszystkim bo Ty jedyne co potrafisz zrobić to zalogować się do panelu nic więcej . Ty bez niego to jak bez ręki - a on Cię wydymał na kasie , sprzedawał EQ navi a Ty nadal nic .. ehh żałosny typ . i NekroN czeka na kase którą miałeś mu oddać :)

bez gif.

Opublikowano

EscapeQ no sorry ale jesteś smieciem , bronisz tego całego pseudo dzieciaka Noreste przed wszystkim bo Ty jedyne co potrafisz zrobić to zalogować się do panelu nic więcej . Ty bez niego to jak bez ręki - a on Cię wydymał na kasie , sprzedawał EQ navi a Ty nadal nic .. ehh żałosny typ . i NekroN czeka na kase którą miałeś mu oddać :)

O nie ;). Nikt nic nie sprzedawał a na pewno nie noresta. Mam wszystkie logi, a ty czemu o sobie nic nie powiesz? Nie powiesz, że rozdawałeś m.in. bryłki , kupony, masakry przez co musiałem zrobić cofkę?:-). Powtórzę jeszcze raz, jesteście zerami i tyle. Nic więcej, nie będę z Tobą wchodził w kłótnię - idź rób ten swój serwer zobaczymy kogo dłużej postoi, tzn no wiadomo ;-). Wyjdz i nie wracaj do tego tematu. a co do nekrona powiedz mu ze ty z variatkiem za burdel mu oddacie :).

-Pozdrawiam Cię i wyjdz i nie wracaj ;-)

Opublikowano

no to Twoje dane misiu mogą polecieć po wszystkich forach bo go po prostu okradłeś :) Hajda jedyny ogarnięty z TEAMu :) Nawet nie masz odwagi odpisać Nekronowi na gg ;) czysty śmieć :) dziś dane będą na MPC forum :)

@@

tarcze też ja zrobiłem ? :)

bez gif.

Opublikowano

Mi się tam serwer podoba patrząc na prezkę. Nie wiem jaka panuje atmosfera na serwerze, dlatego też nie będę się o niej wypowiadał.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Sm'my też zrobił ? tyle KD też zrobił hahaha śmieszny jesteś Escapeq ! To Kto zrobił tarcze i dał ją Rahim-owi ?

Opublikowano

I tak serwer to dno bo team jest zjebany cały czas to do chuja jakieś navi może odrazu byście rozdawali każdemu jak to robicie kolegom swoim i nie bd problemu

Opublikowano

Nie zapomnę tego nigdy, pamiętam jak dziś początek serwera może 2 czy 3 dzień.

Jeszcze bs działał eq miałem zrobione na nim.

Był taki ninja dagger nie pamiętam nick'u przy full abs'ie i tarczy na 61 lv +9 bił mi ze skili po 15 K ;O

A ja mu ze skilli bm'em ze sferki po 1.5k.

Wtedy , gdy to zobaczyłem wybrałem się na ch1 w m1 wywaliłem eq na ziemie i usunąłem klient'a

siema

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Sm'my też zrobił ? tyle KD też zrobił hahaha śmieszny jesteś Escapeq ! To Kto zrobił tarcze i dał ją Rahim-owi ?

tak też zrobił KUPONAMI ;]..

ty jesteś śmieszny i żałosny ;-). Nie odwrócisz kota ogonem. ;-). Tarcza była poprzez dziure jeszcze co kiedyśbyła w stronie .

Cały ten wasz dom, to jest jakiś nie taki, nie wiem co to ;)

Opublikowano

Niestety ale Kiiinow ma racje, podstawa dobrego serwera jest zgrany i ODPOWIEDZIALNY team, niestety na tym serwerze ekipa to porazka, nie polecam serwera a wrecz odradzam granie na nim - strata czasu

Opublikowano

Nie broń się bo Shaders nie miał wszystkich komend ;) A Po drugie Manger miał pasy do twojego konta ;)

Powód bana mi dali Zawiodłem ze daliśmy filmiki z navi ;) Potem z bazy danych mi konto skasowałeś .

I Kto tu jest śmieszny . Jesteście ZEREM !

Opublikowano

Nie broń się bo Shaders nie miał wszystkich komend ;) A Po drugie Manger miał pasy do twojego konta ;)

Powód bana mi dali Zawiodłem ze daliśmy filmiki z navi ;) Potem z bazy danych mi konto skasowałeś .

widze że następne guwniany serwer jest

Opublikowano

jak to shaders nie miał praw? po awansie i byciu "wzorowym gm" na początku jak i udzielaniu dostał pełne prawa i niech nie mówi , że nie...

nie wiedzialem, ze shaders tak postąpi bo był wzorowy i nie miałem nic do niego. a co do Ciebie to nie dostałeś bana z tym powodem, tylko powód kd masakry w eq dae przez Nekrona bodajże :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...