Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc server w sam sobie jest fajny, ale administracja servera to jest dno totalne. Po pierwsze banują ludzi na podstawie plotek, pomówień, bez dowodów co jest niemal nie spotykane nigdzie(jak widać jednak da rade :D) . Po drugie znajomi administracji mają dużo łatwiej i lepiej na serverze:) Po trzecie totalnie olewają graczy, nie odpisując lub z tekstami"nie mam teraz czasu, pisz do innego gma" itp Przecież to jest żałosne, zakładając swój własny server z chęcią zdobywania jak najwiekszej liczby graczy to chyba się o nich dba? :) Ja czekam już na odpowiedz co do konta pare dni, wysyłając piszac na forum, na grze do nich . Ale zawsze spotykam się z olewką. Takie moje zdanie na temat servera. Nic , tylko pieniążki za sm się liczą :)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cos w tym jest.. cala gildia dea ban...

princeska i variatek bez bana?

variatek dobra sam ladowal w isa..

ale princeska kto ma wiedziec ten wie jak sprawa wyglada....

wydal trochei bana nie ma mimo to ze 3x tyle mial z lewizny ;p

bzak ban za co?? za to ze dostawal itemy jakie pojawily sie za sprawa buga...

dostal itemy sam nie kozystal...

panpetarda sam chcial przedstawic sprawe ze cos sie zj_balo z isem..

ale? nikt go nie wysluchal...

tak samo ja chcialem przedstawic bugi ale maja wyj.bane na to,,

czy gracz ma biegac za gmem zeby nie dostac bana jak znalazl buga??

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

cos w tym jest.. cala gildia dea ban...

princeska i variatek bez bana?

variatek dobra sam ladowal w isa..

ale princeska kto ma wiedziec ten wie jak sprawa wyglada....

wydal trochei bana nie ma mimo to ze 3x tyle mial z lewizny ;p

bzak ban za co?? za to ze dostawal itemy jakie pojawily sie za sprawa buga...

dostal itemy sam nie kozystal...

panpetarda sam chcial przedstawic sprawe ze cos sie zj_balo z isem..

ale? nikt go nie wysluchal...

tak samo ja chcialem przedstawic bugi ale maja wyj.bane na to,,

czy gracz ma biegac za gmem zeby nie dostac bana jak znalazl buga??

W gildi "moria" jest duzo znajomych "gma" noresty:)

Opublikowano

serwer dobry ale admini nie ogarniaja.. i mozesz nasrac im na glowe a oni i tak nie poczuja....

noresta- glowny admin ale malo co ogarnia

suzik-jedyny normalny admin tego serwera

diekasia-za swojej kadencji spoko typiarka przynajmniej sie starala pomagac..

escapeq- a kto to wgl jest? jeszcze nie mialem przyjemnosci poznac bo zawsze siedzi na ts zmutowany i ma wszystko w pompie..

papasmerfik- nowy smieszny sponsor co nie potrafi sie wypowiedziec.. wolno idzie mu myslenie.. dostal admina a gowno wie o metinie.. (na hvj dawac admina typowi jaki zna sie wylaczne na cs'ie a o metinie nie ma bladego pojecia...)

miedzy innymi dlategoo serwer wyglada jak wyglada..

jak jakis admin wejdzie do cb na ts pogadac o problemach/bugach itd to zapisz sobie w kalendarzy bo to dzieje sie tylko od swieta...

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!

Opublikowano

Przychodząc ze szkoły zje.... chce zapewnić wam jak najlepszą rozrywkę orgianizuje wam eventy... A wy i tak to olewacie. Nie rozdajemy nikomu żadnego eq gildia MoriA gra od początku serwer i jak widać opłaciło to się im dorobili się najlepszego eq na serwerze (sami)...

Opublikowano

jak jakis admin wejdzie do cb na ts pogadac o problemach/bugach itd to zapisz sobie w kalendarzy bo to dzieje sie tylko od swieta...

zobaczysz za 2 dni jak wrócę do Polski ze kalendarz będziesz musial trzymać na biurku i często zapisywać ;)

bez gif.

Opublikowano

Przychodząc ze szkoły zje.... chce zapewnić wam jak najlepszą rozrywkę orgianizuje wam eventy... A wy i tak to olewacie. Nie rozdajemy nikomu żadnego eq gildia MoriA gra od początku serwer i jak widać opłaciło to się im dorobili się najlepszego eq na serwerze (sami)...

Nie chodzi o to ziomuś że im dajesz itemki, tylko poprostu olewasz zwykłych graczy a jak twój znajomy ma problem to szybko go rozwiązujesz:) taka jest prawda

Opublikowano

NORESTA NIE ROB SIE SMIESZNY.. NIE ROZDAJEMY EQ.. A KVRWA TRUTA Z KD MASAKRY TO KTOS ZDOBYL TA?

zobaczysz za 2 dni jak wrócę do Polski ze kalendarz będziesz musial trzymać na biurku i często zapisywać ;)

no mam nadzieje.. a bugi nadal sa,... i komu to zglosic? bo jak bd z nich kozystac to dostane bana.. jak komus dam cos co zdobede dzieki bugom on dostanie bana.. a kwy kiedys kogos wysluchacie?

a co do najleprzego eq mori.. hmm co maja lepszego czego nie mam ja? takie male pytanko....

Opublikowano

Up pewnie lepszą ortografie^^ Launcher mi nie dziala na innych serwerach tzw ta latka niby launcher latka ale jak wklejam do innych privow to mi po ladowaniu paska wywala;x

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

noresta i papa zaczol sie interere serwem... escapur mam nadzieje ze i ty zaczniesz cos robic i nawiazywac kontakt przynajmniej na ts..

polecam serwer,,, jak ktos chce pomocy przt strarcie to z checia pomoge ;)

Opublikowano

noresta i papa zaczol sie interere serwem... escapur mam nadzieje ze i ty zaczniesz cos robic i nawiazywac kontakt przynajmniej na ts..

polecam serwer,,, jak ktos chce pomocy przt strarcie to z checia pomoge ;)

spokojnie, ja jestem ciągle, tylko po prostu mniej dostępny dla graczy. jeśli coś trzeba to robię. Nie mam aktualnie dobrego komputera, więc nei dam rady siedzieć w grze ;x

Opublikowano

spokojnie, ja jestem ciągle, tylko po prostu mniej dostępny dla graczy. jeśli coś trzeba to robię. Nie mam aktualnie dobrego komputera, więc nei dam rady siedzieć w grze ;x

A dało by rade zwiększyć drop tych koszyków? bo trochę cienko to widze

Opublikowano

Nie polecam serwera ze wzgledu na administratora ktory rozsiewa plotki w prezentacjach innych serwerow

"

Boże widzisz a nie grzmisz : )

Ps:

Fajny serwer ci wyszedł panie S ; D Powodzenia i sukcesów życzę ;p"

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Zapraszam na Event Wielkanocny a również chciałbym przekazać ze dziś o 23 wracam do Polski więc .. do zobaczenia jutro w grze i do usłyszenia na TSie ;)

bez gif.

Opublikowano

Nie polecam serwera ze wzgledu na administratora ktory rozsiewa plotki w prezentacjach innych serwerow

"

Boże widzisz a nie grzmisz : )

Ps:

Fajny serwer ci wyszedł panie S ; D Powodzenia i sukcesów życzę ;p"

Oceniasz po prawdzie tak? :)

Chłopie ch**a wiesz, to się nie wypowiadaj , zresztą pw, a nie mi tutaj w prezce ;-).

//AW: jesli masz jakis problem wejdz na forum s7games, pomozemy jak najszybciej..

Opublikowano

Bardzo fajny serwer. Troche bugów jest ale mam nadzieje ze admini to szybko zalatwia. Z tego co widac komentarze sa takie sobie.. ale mi sie serwer podoba. ; -)

Opublikowano

Tak ON.

Opublikowano

Zapraszam na Event Wielkanocny a również chciałbym przekazać ze dziś o 23 wracam do Polski więc .. do zobaczenia jutro w grze i do usłyszenia na TSie ;)

Nie wracaj po co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...