Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://youtu.be/T8o53b4wj7Y

Jak ktoś lubi marnować swój czas to polecam serdecznie..

hmmmmmm panie kolego dlaczego kłamiesz ze cała gildia zbugowala zaledwie 20ksm jest to smieszna iloś bo sam miałem ponad 40kk nie masz pojecia to nie pier.. glupot :)

miałem tyle sm ze mógłbym Cie kupić i wystawić 2x drożej i znowu kupić::PPP

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://youtu.be/T8o53b4wj7Y

Jak ktoś lubi marnować swój czas to polecam serdecznie..

Z tego filmiku co tu zobaczyłem to raczej nie warto wogóle grać na tym gównie bo jakie pierdolone dzieci bugneły sm a gm ma nasrane chyba będzie trzeba szukać nowego serwa ;]

Zbanowalismy tych co mieli tyle sm.

Opublikowano

A dobrze się zapowiadał. No cóż ja zostanę, ale administracja mogła by być lepiej dobrana. Jak to możliwe, że zbugowali sm ?

Jak to jest kurwa możliwe ? przecież to administracja straciła na tym kase nikt inny.

Gdybym nie grał z przyjaciółmi to bym was dawno pojebał ale gram dla nich i dla siebie, nie dla innych.

Variatek nie został zbanowany, a powinien. Tyle w temacie, a administracja jest totalną porażką.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

No to on dalej sobie gra. Nie zmieniajcie im nicków i unban żeby założyli stalke w m1 nikt się nie połapie, a na expie epickie eq, tylko takie postacie powinne być od razu usuwane !!

Variatek jest nagrany na waithacku i nikt nigdy mu nic nie zrobił, bo to kolega Noresty, co uważam za żenujace !!!

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Serwera nie polecam ponieważ rządzi się bezsensowną polityką.

Czyli ktoś im się nie podoba to ddosują.

Od razu napiszę, że proszę się nie bronić ponieważ osobiście mi się odpowiednie osoby przyznały. :)

Pozdrawiam Kains Kirighaya.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

+ fujasz aka Bzaak właśnie przyznałeś się do czynu którego w ostatnich 4stronach się zapierałeś :

hmmmmmm panie kolego dlaczego kłamiesz ze cała gildia zbugowala zaledwie 20ksm jest to smieszna iloś bo sam miałem ponad 40kk nie masz pojecia to nie pier.. glupot :)

1352652199-U513235.png
Opublikowano

variatek ma Bugowane sm Udowodnij mi ze z tego sobie zerobiłem epike! variatek WH ? Najpierw było na mnie a potem na nekrona zastanówcie się dzieci !

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

ja nie bugowłem tak jak mówłem i dalej to bede mówić nic mnie nie obchodzi co ktopisze z tego konta tak jak mówiłem nie bugowałem i nie grałem na czitach a bana mam:) czyli sensu niema gra na tym serwie

Opublikowano

ja nie bugowłem tak jak mówłem i dalej to bede mówić nic mnie nie obchodzi co ktopisze z tego konta tak jak mówiłem nie bugowałem i nie grałem na czitach a bana mam:) czyli sensu niema gra na tym serwie

I dobrze że masz przynajmniej jednego przyjeba mniej A tak wogóle to czemu nie zrobiliście cofki przez te sm?

Opublikowano

I dobrze że masz przynajmniej jednego przyjeba mniej A tak wogóle to czemu nie zrobiliście cofki przez te sm?

:) no nie moja wina ze każdego boli to ze mialem takie eq :)) za nic innego nie dostałem bana jak za umiejętności połowa z tego serwa nie umywa sie do mnie^^

Opublikowano

Ja nie mam czego cofać ja mam eq zrobione przez własne pieniądze :) i To was też boli a Najbardziej ErgoPvP bo na filmiku słychać jak popłakał. A jak coś Ci się nie podoba to pogadaj z norestą czy tam z innym gm niech Ci da moje logi ;)

Pozdrawiam TOP1 REVOIR Variatek !

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!

Opublikowano

Ci co nie wiedzą jak było niech się nie udzielają bo gówno wiecie czy bugowałem czy nie! Bo jak bym bugował to już od 2-3 dni bym miał bana.

Opublikowano

A wiadomo na czym bug polegał i jak został zablokowany ? czy wogóle jest już zablokowany ?

I czy nie zrobicie tak jak z bodajże Kronosem któremu zmieniliście nick na DupaMurzyna ?

Bo sam sobie nie zmienił.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

I o bugu też nic Ci nie było wiadomo ? :)

No a widzisz nic mi nie było wiadomo dowiedziałem się na 2 dzień Mordo wiesz ? A Epika miałem przed bugiem jak Cie to interere ;) Powiedziałem wszystko co miałem powiedzieć nie mam nic więcej do powiedzenia. A ErgoPvP płacz dalej ze cie nie stać na nic.

Pozdrawiam Variatek.

Opublikowano

Gra się bardzo fajnie, lecz czy każda przerwa techniczna w celu naprawienia bugów musi przynosić kolejne?

Niebieski feniks znów nie działa (poprzednio widziałem go jako bambi'ego, teraz wcale).

Nie da się oddawać itemów u alchemika.

cooltext532827039.png

Opublikowano

:) no nie moja wina ze każdego boli to ze mialem takie eq :)) za nic innego nie dostałem bana jak za umiejętności połowa z tego serwa nie umywa sie do mnie^^

Dostałeś bana za swój krzywy ryj i za bugowanie a umiejętności to ty masz tylko do srania na odległość ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...