Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fujasz zamknij już ryj ciesz się unbanem i wypierdalaj z tematu grać dalej no life.

Co do serwera nie mam większych zastrzeżeń, aczkolwiek niektóre informacje są nie pokojące.

Często padają ch, jak np. w tej chwili. Dziś już padały 7 razy (a mało siedziałem) więc proponuję zmienić maszynę jeśli to tylko możliwe.

Ogólnie serwer dobry :)

1352652199-U513235.png
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fujasz zamknij już ryj ciesz się unbanem i wypierdalaj z tematu grać dalej no life.

Co do serwera nie mam większych zastrzeżeń, aczkolwiek niektóre informacje są nie pokojące.

Często padają ch, jak np. w tej chwili. Dziś już padały 7 razy (a mało siedziałem) więc proponuję zmienić maszynę jeśli to tylko możliwe.

Ogólnie serwer dobry :)

Myślę, że nie leży to z winy maszyny, na której stoi serwer.

[HA]EscapeQ informował, że będą dziś wyeliminowane jakieś niedociągnięcia.

Powoli powinno się to uspokoić :)

i jak serwer, opłaca się tutaj wbijać?

Owszem, opłaca się.

Acz kol wiek ostateczną decyzję musisz sam podjąć.

Pobierz wpadnij pogram i podziel się z resztą swoją opinią o serwerze :)

Opublikowano

To teraz o serwerze powiem coś dokładniej Ja i mówię to szczególnie do osób które chcą zaczynać tutaj grę. Serwer ogólnie jest fajny ale administracja jest DO DUUUPY W HOOOYYY i nie tylko to jest moje zdanie ale 90% serwera. Co dziennie jest co najmniej jedna przerwa techniczna a na dodatek po każdej przerwie zamiast być lepiej jest co raz gorzej, co przerwa to wchodzi nowy bug, tak samo kontakt z administracją i to jak administracji zależy na graczach to jest po prostu porażka na całej linii. Adminom zwisa i powiewa to że ludziom znika eq, niektórzy czekają już kilka dni. Mi w sobotę znikneły dwa itemki i co? I hooyy tyle widziałem, pisałem w grze na pw do Noresty i do EscapeQ i jeden i drugi kazali mi założyć temat na forum, więc założyłem i na tym ich pomoc się skończyła, do tych dwóch administratorów pisałem później na pw w grze, żaden nawet mi nie odpisał. Dzisiejszego dnia założyłem nowy temat na forum i dalej nic, nikt z administracji nawet nie raczył odpisać w temacie ani się ze mną skontaktować a wiem, że na 100% widzieli ten temat ponieważ w tym samym dziale tylko w innych tematach się wypowiadali. Pisałem również w grze abyśmy porozmawiali na ten temat na TS ale niestety nie dostałem żadnej odpowiedzi.

Więc drodzy administratorzy jeżeli zakładacie serwer to liczcie się z tym że ludzie potrzebują waszej pomocy a w waszym obowiązku jest to aby im pomóc a nie lać na nich.

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Myślę, że nie leży to z winy maszyny, na której stoi serwer.

[HA]EscapeQ informował, że będą dziś wyeliminowane jakieś niedociągnięcia.

Powoli powinno się to uspokoić :)

Owszem, opłaca się.

Acz kol wiek ostateczną decyzję musisz sam podjąć.

Pobierz wpadnij pogram i podziel się z resztą swoją opinią o serwerze :)

O 15:20 było już po konserwacji a tu bum znowu.

Ja wszedłem na serwer i nie żałuję ;)

- administracja faktycznie zlewa wszystko.

Wejdą zrobią OX i do widzenia. COś tam się starają jakieś bugi naprawiać, ale w grze nie widziałem żadnego admina prócz [TGA] DieKasia która ma serwer w dupie po ostatnim ZUO tłumacząc to w ten sposób "jesteście pieprzonymi nie wdzięcznikami którym cały czas jest mało, żednego zuo już nie będzie"

A to co mają Ci paść do kolan bo zrzut metków zrobiłaś ? pzdr.

Widziałem jeszcze 1 GM i 1 TGA ale to tylko jeden raz od początku serwera.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Zmieńcie team serwera bo z takim daleko nie zajedziecie :)

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

Jedyna osoba co stara mi się pomóc to administrator TS GoRzal za co mu serdecznie dziękuję ;)

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

co racja to racja , ile mozna robic przerw technicznych jak juz robicie to robcie w nocy lub z samego rana a wy robicie je w godzinach szczytu. Wiem wie mzaraz bedzie ze nie kazdy moze siedzic o tej porze. Ale cóz chcieliscie serwa to teraz sie nim opiekujcie. Serwer nie jest zły to fakt. Tak samo DieKasia bylem gm tu i tam i powinnas sie spodziewac ze bedzie grupa osob nie zadowolonych chociaz sam bylem wsciekly i wyszedlem z eventu , po 1 mam dobry sprzet i bardzo dobry net nie sadze zeby byla to wina mojego komputera. Lagi i cofki byly nie milosierne taka prawda.

po 2 . jak juz mówicie ze przerwa będzie DO 22 to starajcie sie trzymac slowa a serwer zostal uruchomiony hmm 2 w nocy ? nie lepiej napisac " serwer uruchomimy do jutra rano" Proste kazdy by mogl zajać się soba

66583728491266082717.jpg

Opublikowano

O 15:20 było już po konserwacji a tu bum znowu.

Ja wszedłem na serwer i nie żałuję ;)

- administracja faktycznie zlewa wszystko.

Wejdą zrobią OX i do widzenia. COś tam się starają jakieś bugi naprawiać, ale w grze nie widziałem żadnego admina prócz [TGA] DieKasia która ma serwer w dupie po ostatnim ZUO tłumacząc to w ten sposób "jesteście pieprzonymi nie wdzięcznikami którym cały czas jest mało, żednego zuo już nie będzie"

A to co mają Ci paść do kolan bo zrzut metków zrobiłaś ? pzdr.

Widziałem jeszcze 1 GM i 1 TGA ale to tylko jeden raz od początku serwera.

Inni admini czesto sa, ale sa na invie jak komus cos potrzeba zawsze moze wejsc na tsa, badz pisac do kogos w grze, czesto sa.

Back to BF3...

Opublikowano

co racja to racja , ile mozna robic przerw technicznych jak juz robicie to robcie w nocy lub z samego rana a wy robicie je w godzinach szczytu. Wiem wie mzaraz bedzie ze nie kazdy moze siedzic o tej porze. Ale cóz chcieliscie serwa to teraz sie nim opiekujcie. Serwer nie jest zły to fakt. Tak samo DieKasia bylem gm tu i tam i powinnas sie spodziewac ze bedzie grupa osob nie zadowolonych chociaz sam bylem wsciekly i wyszedlem z eventu , po 1 mam dobry sprzet i bardzo dobry net nie sadze zeby byla to wina mojego komputera. Lagi i cofki byly nie milosierne taka prawda.

po 2 . jak juz mówicie ze przerwa będzie DO 22 to starajcie sie trzymac slowa a serwer zostal uruchomiony hmm 2 w nocy ? nie lepiej napisac " serwer uruchomimy do jutra rano" Proste kazdy by mogl zajać się soba

Sprawa z tą długą przerwą techniczną, EscapeQ ma marną laptopine i mu się przegrzewa, jest w trakcie zbierania na pro computero.

Musicie Mu wybaczyć = DD

Opublikowano

Warto wbić na serwer?

Ile gra ludzi +/- w godz popłudniowych ?

Jak z exp ? Drop yang?

Trudno o eq?

Administracja? ( Ocena )

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Panowie wybaczcie nam .. TGM Kasia ma mało czasu na grę , jak jest to baardzo długo w weekendy , dziś GM Nekron dostał mały ochrzan ode mnie aby więcej bywał i grze i widać efekty ;) ja wracam za 9 dni będę z wami baardzo często . Pozdrawiam i zapraszam do gry !

bez gif.

Opublikowano

Zmieńcie team serwera bo z takim daleko nie zajedziecie :)

Dokładnie wiem co mam zrobić i dla jednej osoby "bo ma taki kaprys" nie będę zamykał serwera bo Ci coś się nie podoba. Na serwerze jak widzicie, nie gra AŻ TAK MAŁO osób.

Sam, zapraszam do gry jesli jakies problemy wieksze to nie tu a na forum x, poniewaz tam jestem na telefonie przez wiekszosc czasu.

Opublikowano

Panowie wybaczcie nam .. TGM Kasia ma mało czasu na grę , jak jest to baardzo długo w weekendy , dziś GM Nekron dostał mały ochrzan ode mnie aby więcej bywał i grze i widać efekty ;) ja wracam za 9 dni będę z wami baardzo często . Pozdrawiam i zapraszam do gry !

Wiec nie powinno byc jej w team.

To prawda ze bugerzy sm zostali odbanowani?...

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Mam Ci chlopcze tyle do powiedzenia az nie wiem od czego zaczac...

Moze zaczniemy od tego ze to nie bylo bugowanie SM tylko to byla wina serwera. Kupowales 1 item a on po uzyciu wracal do dozorcy i tak trwalo jakies hmm 15h moze wiecej. Czyli w dupie byles gowno widziales to nie bylo zadne bugowanie tylko kupilem 1 kupon a to nie moja wina ze ciagle przychodzil i go uzywalem...

Po 2 mowisz 20k SM zrobilem? Dobreee 20k to ja dzis w m1 rozdalem przypadkowym ludziom po dostaniu bana. SM narobilismy okolo 150k.

kolejny raz podkreslam zebys nie wypowiadal sie w temacie o ktorym nie masz pojecia.

PS. a SM mi zostalo tyle na serwerze ze spokojnie moge kupic kazdy item z kazdego zalozonego konta w grze :) Mam nadzieje ze niedlugo ta sprawa bedzie wyjasniana dokladniej, bo nikt mnie nie pytal jak skad i dlaczego mam tyle SM tylko od razu polecial ban. Podsumowujac dostalem bana za zjebany IS, Przedmioty przychodzily do kazdego kto w tym czasie kupil cokolwiek w IS.

Pozdro PanPetarda

Opublikowano

Ojj Widzę ze ktoś tu się popłakał Biedactwo ;** SM'Y Kupione za pieniądze wszystko jest w logach i mogę sobie kupić tyle tego ze mogę wykupić twoją całą rodzinę i widzę że żal ci dupę ściska i jak wrócisz z GIMBAZY to wpadnij do M1 to Ci kopsnę 10tys Smoczych Monet ;*** i zostaniemy przyjaciółmi <3

Pozdrawiam variatek.

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

wczoraj po całodniowym tłumaczeniu i sprawdzeniu mnie przez Gm dostałem odbanowany na jkies 45min....

poprostu zalogowalem sie na bufa i woja w m1 zobaczyła mnie grupka "pro ello ello kozaków" którzy nie mają pojęcia o grze tak jakiej jak ja(na czele Time, Ergo i reszta tych pionków), domagali sie bana dla mnie bo ja może używłem bugu sm:) heh

Gm suzik słuchając swoich przydupasów zbnował mnie:)
Zapytałem sie go czemu teraz mam bana(sprawdzili logi itp, itd nie miałem nic wspólnego z bugiem sm) powiedział kolejny raz to usłyszałem "bo myślę ze używałeś bugu sm i masz bana i ch..j"

tak że bardzo odradzam grę na tym serwie jeżeli macie pojecie o prawdziwej grze:)
pozdrawiam

Bzaak 117 revoir (ban bo tak i ch..j)

Opublikowano

Ban bo z DEA byles Bzaaku :)

Na bana zasluzylem tylko JA (czytaj PanPetarda) bo to ja nastwarzalem przez blad serwera niezliczone ilosci SM i porozdawalem chlopakom. Jesli ktorys z HA chce wiedziec dokladniej na czym ten bug polegal to chetnie sie podziele w 4 oczy na TS o co chodzilo.

Pozdro PanP. ;p

Opublikowano

Tap Madl ! Tap Madl ! Tap tap Madl ! Sława Pieniądze i Wielka Kariera ! Pieniądze Ka ka ka kariera !

A tak serio to nie zagram bo priv jak dla mnie wydaję się nudny. Takim serwerów jest od groma więc dlaczego akurat tu mam zagrać? Prezentacja wgl mnie nie zachęca ;)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

http://youtu.be/T8o53b4wj7Y

Jak ktoś lubi marnować swój czas to polecam serdecznie..

Z tego filmiku co tu zobaczyłem to raczej nie warto wogóle grać na tym gównie bo jakie pierdolone dzieci bugneły sm a gm ma nasrane chyba będzie trzeba szukać nowego serwa ;]

Opublikowano

Z tego filmiku co tu zobaczyłem to raczej nie warto wogóle grać na tym gównie bo jakie pierdolone dzieci bugneły sm a gm ma nasrane chyba będzie trzeba szukać nowego serwa ;]

wszystkie konta zostały zbanowane na ip które miały wieelka ilość SM.

bez gif.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...