Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo nie umiesz mi tego wytłumaczyć za co dostałem bana powiedz prosze prawde czy chodzi o innych graczy? :)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GM-spzwdziliśmy

JA- dlaczego mam bana?

GM-"bo tak"

JA- jakis dowód masz

GM-???? :)

dalej nie otrzymałem

Opublikowano

Dzisiaj o godzinie 15:00 będzie miała miejsce krótka przerwa techniczna (do 10 minut).

-Poprawione questy (drop przedmiotów i teksty)
-Stare tekstury kowala
-Nie będzie już problemu z wylatującymi przedmiotami ze skrzynek
(zmieniony czas leżenia z 3 na 15 sek)
-Odbugowany system energi
-Ognista ziemia już powinna dzialać
-I parę mniejszych błędów

O godzinie 18:00 odbędzie się konkurs OX (nowe pytania itp)
Zapraszamy!

Przypominamy o autopatcherze:

xxx

bez gif.

Opublikowano

Bzzak jeżeli tak masz wylane to czemu nadal domagasz się odpowiedzi dot. powodu bana ? Stary lepiej pisz na PW :P

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

no bo ja nie bugowałem sm i nieiwem czemu mam bana ;) i poprostu chce wiedziec ale nikt mi nie powie czemu mnie zbanowali:PP

Opublikowano

To jak mogli Ci dać bana skoro sami uważają, że może zaszła pomyłka ?

Pozatym Twoje eq mowi samo za siebie, full epiki, nawet głupi buff ma full epiki na max.

No to jesteś podejrzany i moim zdaniem sprawiedliwą grą do tego nie doszedłeś.

Po 2 tyg serwera miałeś full eq epickie.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

człowieku jak nie umiesz zarobic na to to Twój problem nie mój doszłem do tego wraz z kumplem dość szybko i tyleniema co drążyć nie oszukiwałem na metinie i niemam zamiaru^^

i tak sam jak napisałeś "moje eq mówi samo za siebie " heh... jak widzisz dwóch wojów obok siebie identycznie wygldających to wiesz z którym przegrasz na pvp? nie. bo to normalne ze gracz graczowi nie równy... :)

tak ze powodem mojego bana jest to ze dobre eq zrobiłem??

Opublikowano

człowieku jak nie umiesz zarobic na to to Twój problem nie mój doszłem do tego wraz z kumplem dość szybko i tyleniema co drążyć nie oszukiwałem na metinie i niemam zamiaru^^

i tak sam jak napisałeś "moje eq mówi samo za siebie " heh... jak widzisz dwóch wojów obok siebie identycznie wygldających to wiesz z którym przegrasz na pvp? nie. bo to normalne ze gracz graczowi nie równy... :)

tak ze powodem mojego bana jest to ze dobre eq zrobiłem??

Dobra skończ się kłócić sam sobie jesteś winien masz pecha

Opublikowano

hehe ja sie nie kłócę :)

winien sam sobie jestem ? moja winna ze inni odstawali od tego ze ja mialem 4x epik bron i 2x zbr ?

Opublikowano

A ja dalej czekam aż administracja zwóci mi stracone itemy. I temat na forum zakładałem i na pw pisałem i co? i hoooyyyy ^^

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Jak odbanujecie tych botów bugujących SM'y to się pożegnamy i yebnę wam taką antyreklamę, że wam licznik graczy na ryj spadnie za niszczenie tak dobrego serwera..

Do tego cała gildia DEA miała stycznosc z bugiem SM, więc perm dla wszystkich powinien być bo żaden gimbus nie przyszedł na TS na administrację i nie wspomniał, że się SMy bugują, tylko ładowali sobie ile wlezie (czyt. 20k sm) - jeszcze kur** admin ' NekroN' grający prywatną postacią w tej gildii też kur** wiedział o tym bugu i hooya zgłosił tylko sam hapał ile mógł - gra dalej. Przez jeden dzień cała gildia została ubrana w epickie bronie i zbroje na ~100lvl i wszystko kur** legalnie ofc.. Otwórz oczy Panie admin, bo niedługo będzie grac tylko Kasia(TGM), NekroN(pseudoGM) i Variatek (przydupas GM'a).

hejtowac!

Opublikowano

Serwer online przed wejściem do gry zaleca się spatchowanie clienta.

Opublikowano

Jak tam serw panie i panowie ? Administracja godna zaufania ? Oraz jak sama grywalność serwera ?

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Ludzie co jest? Chce sobie pobrac, pobralem clienta. Zarejestrowalem sie, odpalam clienta wpisuje prawidlowe dane a tu , ze login lub haslo jest nie prawidlowe.. Na stroce moge sie normalnie zalogowac

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Client ściągnięty i spatchowany ale dźwięku jak nie było tak nie ma , żadnych dźwięków z gry( o dziwo reszta clientów działa z dźwiękiem)
Na czym może polegać problem?
Jeżeli chodzi o serwer- trochę za dużo "nasrane" tych dodatkowych tekstur które tylko oszpecają serwer(grafika z PL'a jest w zupełności wystarczająca)

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

Jak odbanujecie tych botów bugujących SM'y to się pożegnamy i yebnę wam taką antyreklamę, że wam licznik graczy na ryj spadnie za niszczenie tak dobrego serwera..

Do tego cała gildia DEA miała stycznosc z bugiem SM, więc perm dla wszystkich powinien być bo żaden gimbus nie przyszedł na TS na administrację i nie wspomniał, że się SMy bugują, tylko ładowali sobie ile wlezie (czyt. 20k sm) - jeszcze kur** admin ' NekroN' grający prywatną postacią w tej gildii też kur** wiedział o tym bugu i hooya zgłosił tylko sam hapał ile mógł - gra dalej. Przez jeden dzień cała gildia została ubrana w epickie bronie i zbroje na ~100lvl i wszystko kur** legalnie ofc.. Otwórz oczy Panie admin, bo niedługo będzie grac tylko Kasia(TGM), NekroN(pseudoGM) i Variatek (przydupas GM'a).

hejtowac!

Chciałem napisać na MPC ale zablokowali Temat .
Muszę Cię kolego zmartwić... Mówisz że cała Gildia DEA miała styczność z bugiem SM ? Ja jakoś tego nie bugowałem bo bana nie dostałem jak parę innych graczy z Tej Gildii. Parę osób z Gildii DEA zostali zbanowani niesłusznie i Oni są sprawdzani. Sprawdzili też moje logi i jakoś nic nie znaleźli Bo sam się dorobiłem Epika z Is'u :*
Mówisz że Variatek (przydupas GM'a). No to po raz 2 muszę Cię zmartwić bo ja żadnego itemu nie dostałem od ŻADNEGO GM'A. I jestem Ciekaw co Mi teraz Napiszesz i Udowodnisz że oszukiwałem Pozdrawiam Cię Mordo :* od Variatek :*
Opublikowano

Chciałem napisać na MPC ale zablokowali Temat .
Muszę Cię kolego zmartwić... Mówisz że cała Gildia DEA miała styczność z bugiem SM ? Ja jakoś tego nie bugowałem bo bana nie dostałem jak parę innych graczy z Tej Gildii. Parę osób z Gildii DEA zostali zbanowani niesłusznie i Oni są sprawdzani. Sprawdzili też moje logi i jakoś nic nie znaleźli Bo sam się dorobiłem Epika z Is'u :*
Mówisz że Variatek (przydupas GM'a). No to po raz 2 muszę Cię zmartwić bo ja żadnego itemu nie dostałem od ŻADNEGO GM'A. I jestem Ciekaw co Mi teraz Napiszesz i Udowodnisz że oszukiwałem Pozdrawiam Cię Mordo :* od Variatek :*

Powiedziałem Ci kolego, skończ drążyć ten temat, bo na prawdę jesteś żałosny.

Sprawa dotycząca jakich kol wiek bugów z SM'ami została w 90% wykluczona, dostałeś swoje dowody "których tak bardzo chciałeś" i po tym od razu się zmazałeś, jeśli chcesz zarzuć naszemu team'owi, że zostałeś zbanowany za nic, na Twoim miejscu wyciągnął bym kartkę 2 dni wcześniej i pisał jak by tu Im coś zarzucić.

Bo po rozmowie którą razem przeprowadziliśmy, można byłoby wywnioskować, że rozmawiam z jakim "de*ilem" za przeproszeniem, sam gubisz się w tym co mówisz.

I nie masz co spamować i serwerowi reputacji psuć, bo wasza żałosna gildia z 24-cztero letnim/ą Princeską/iem [ NIE ZOSTANIE ODBLOKOWANA ]

Więcej informacji na ten temat uzyskacie na oficjalnym serwerze TeamSpeak3 RevoiR.pl

Addres TeamSpeak3: ts.RevoiR.pl

Opublikowano

gorzal za cienki jesteś do mnie:)

Swoją "cienkość" pokazałeś w swojej wypowiedzi :)

Myślę, że dość sam siebie pocisnąłeś abym jeszcze coś od siebie dokładał.

Tak jak powiedziałem zapraszam TS3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...