Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bardzo ogarnięta administracja nawet nie umie bana nałożyć za reklamę innego serwera widać, że panują nad serwerem bug na bugu nie polecam tego serwera strata czasu

Opublikowano

na tsie zawsze ktos jest , i kto ma jakis problem niech napisze do GMa na ts i wszystko zalatwi bo nie kazdy admin moze byc w grze caly czas.

bez gif.

Opublikowano

Dzisiaj z dt pare razy loglo bo pisalo ze czas sie skonczyl .. Wiec nie gadajcie ze nie ma bugow bo moge ich duzo wypisac...... Kd +5 speeda na ktorym pisze 200% do szybkosci poruszania sie .. Haha bug na bugu taka jest prawda ale sie nie przyznacie
- na ognistej buguja sie postacie
Edit: Bede dopisywac bugi non stop

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano
Dzisiaj z dt pare razy loglo bo pisalo ze czas sie skonczyl .. Wiec nie gadajcie ze nie ma bugow bo moge ich duzo wypisac...... Kd +5 speeda na ktorym pisze 200% do szybkosci poruszania sie .. Haha bug na bugu taka jest prawda ale sie nie przyznacie

- na ognistej buguja sie postacie

Edit: Bede dopisywac bugi non stop

Dzięki, ze jest taka osoba chociaż wiemy co naprawić

Opublikowano

A do tego nigdy nie ma nikogo z administracji w grze , typo na wh nick D3nisToGowno 75lv biegal po dt i mnie dedal nawet sie nie ruszajac...
Administracja zupelnie nie radzi sobie z serwerem.
Ciagle cofanie postaci i lagowanie na tym serwie to chleb powszedni.

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

Opublikowano

spokojnie ludzie .. wracam juz za 11 dni wiec bede w grze praktycznie caly czas wiec wszystko ogarniemy. Zrozumcie tez administracje , nie kazdy ma czas byc akurat wtedy co nas potrzebujecie . widziales kogos na wh ? demko i na forum i leci ban. dzis poprosze o zrobienie osobnego dzialu w ktorym bedzie mozna zglaszac dema.

@@

jutro bedzie odpowiedni dzial do zgloszen .

bez gif.

Opublikowano

spokojnie ludzie .. wracam juz za 11 dni wiec bede w grze praktycznie caly czas wiec wszystko ogarniemy. Zrozumcie tez administracje , nie kazdy ma czas byc akurat wtedy co nas potrzebujecie . widziales kogos na wh ? demko i na forum i leci ban. dzis poprosze o zrobienie osobnego dzialu w ktorym bedzie mozna zglaszac dema.

@@

jutro bedzie odpowiedni dzial do zgloszen .

Własnie zacznijmy od tego ze takowego dzialu NARAZIE NIE MA a forum to jeden wielki smietnik . Jak kontaktować sie z administracja macie jakis support? Kolejny wasz minus.

Nie przemawiaja do mnie wymowki typu nie mam czasu bo szkola bo rodzina . Czlowieku zacznij byc odpowiedzialny? Jesli Ty nie mozesz niech zastapi Cie osoba jakas ktora sie zna na wszystkim.

Twoj post udowodnil jak bardzo u was wszystko lezy ...

Opublikowano

Własnie zacznijmy od tego ze takowego dzialu NARAZIE NIE MA a forum to jeden wielki smietnik . Jak kontaktować sie z administracja macie jakis support? Kolejny wasz minus.

Nie przemawiaja do mnie wymowki typu nie mam czasu bo szkola bo rodzina . Czlowieku zacznij byc odpowiedzialny? Jesli Ty nie mozesz niech zastapi Cie osoba jakas ktora sie zna na wszystkim.

Twoj post udowodnil jak bardzo u was wszystko lezy ...

pewnie nie wiesz dlaczego mnie nie widujesz w grze bo nie musisz czytac całego forum to napisze Ci ; jestem na praktykach w Irlandii i wracam za 11dni . Za tydzien w sobote bede z wami caly dzien . Ja mam byc odpowiedzialny ? co mam zrobic jezeli nie mam tu zadnych mozliwosci oprocz przegladania forum revoira i mpc .. wróce i postaram sie jakos wszystko poukladac .

bez gif.

Opublikowano

Zle zorganizowany team kolejny minus

Szkoda gadac , duzo slow zero czynow. nie interesuje mnie kto za co jest odpoweidzialny bo to juz wasza broszka jak rowniez nie interesuje mnie twoje prywatne zycie .

Opublikowano

Osobiście pdoobał mi się ten serwer, ale żebym ja jako zwykły gracz musiał bronić serwer przed jakimiś "pacanami", którzy przez czas około 3-4 h reklamowali inny serwer przy okazji poniżając wasz to przepraszam, ale trochę to dziwne ? Siedziałem na TS'ie przez około 30 min. Nikt nie przybył, ale to nie ważne. Problemem był fakt, że jak już administracja zaczęła ich banować to, że tak powiem to wyglądało tak:
"BLABLALBLALBLA" > PERM ban > 10 sec później > "H@H@H@ admini nie potrafia dac bana lululul" ...
Sam fakt poniżania administracji i pisania bzdur typu, że jest to młodzież nie przekraczająca 15 lat itp. itd. mnie troche rozdrażniła (Nie wnikam w wiek administracji), ale patrząc na ich poziom intelektualny oraz sposób rozmów z graczami, których "rzekomo" mieli pozyskać wyglądał gorzej niż rozmowy w parlamencie ...

Radzę Głónej administracji trochę posiedzieć w bazie i podreperować to i owo bo możecie te 500+ stracić na rzecz innych serwerów.

Pozdrawiam.

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Powiem tyle jesli oni sie wlamali na FB Tuora to moga miec powazne problemy. Wlam na serwer to nic ale FB to juz jak wlam na poczte a za to grozi 3 latka wiec Panie UP widzisz jacy admini sa tu:)

Jeszcze bedzie serwer off bo ich pozamykaja i tyle z tego bedzie (a wiem ze bedzie to zgloszone na pieski)

Opublikowano

Hahahahaha, na tuora? Nie xD, nic nie wiesz to się nie wpier... ;). Proboszcz na ts itanosu, po prostu napisał o nas.

Jo jo tak się tłumacz

Opublikowano

Ich sprawa w jakie rzeczy się pakują, ale piszę to żeby jednak ogarneli parę spraw, które są odkładane bo można jeszcze wiele zrobić dla tego serwera skoro trzyma się dobrze prawda ? Zróbcie coś teraz niż potem jak będzie za późno .

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem na czas wyjazdu Shadersa ktoś powinien go zastąpić...(zapewne każdy czeka na jego szybki powrót :P)

Sporo ludzi biega na wh a Shaders był prawie cały czas w grze i pomagał jak tylko mógł.

Teraz jest taka luka w teamie i każdy wykonuje swoją robotę bardzo dobrze, ale brakuje mi właśnie osoby, która by była w tej grze częściej niż kilka godzin dziennie.

A co do serwera na T, taka informacja na FB to pikuś, każdy kto się wkradnie może napisać co mu się podoba i to nie znaczy że administracja Revoira miała coś z tym wspólnego.

58815786.jpg

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem na czas wyjazdu Shadersa ktoś powinien go zastąpić...(zapewne każdy czeka na jego szybki powrót :P)

Sporo ludzi biega na wh a Shaders był prawie cały czas w grze i pomagał jak tylko mógł.

Teraz jest taka luka w teamie i każdy wykonuje swoją robotę bardzo dobrze, ale brakuje mi właśnie osoby, która by była w tej grze częściej niż kilka godzin dziennie.

A co do serwera na T, taka informacja na FB to pikuś, każdy kto się wkradnie może napisać co mu się podoba i to nie znaczy że administracja Revoira miała coś z tym wspólnego.

Dziekuje bardzo za miłe słowa co do mojej osoby,to strasznie motywuje ;) za 10 dni będę juz z wami ;)

@ dziś postarałem się o dział 'zgłoszenia' w którym jak się domyślacie można zgłaszać graczy jak i błedy gry . Każde zgłoszenie będę sprawdzał indywidualnie i obiecuje że żadnego tematu który będzie się tam znajdował nie 'oleje' i żadnej sprawy nie zostawię bez odpowiedzi .

bez gif.

Opublikowano

Jako nowa członkini Team staram się przesiadywać na serwerze tyle ile czas mi na to pozwoli.. W tygodniu nie mam go za wiele, ale nadrabiam weekendami. Staram się odpisywać wszystkim, a przy takim spamie jest to nie możliwe. =/ Jeśli nie znam na coś odpowiedzi, albo nie jestem pewna, rzecz normalna odsyłam na forum.

Co do tego:

"BLABLALBLALBLA" > PERM ban > 10 sec później > "H@H@H@ admini nie potrafia dac bana lululul" ...

To ja banowałam te osoby za reklamy serwera, za wulgaryzmy i na własne życzenie.. Posypało się chyba 5 banów. Ale ludzie pisali tak, ponieważ byli na innym CH, gdzie nie mogłam ich wyrzucić, ale po 15sek. jak ich dorwałam to sprostowałam tę dysfunkcję.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wie ktoś jak wrzucić dźwięk np. uderzania mieczem itp. ? nie umiem się przyzwyczaić do tego, iż nie ma dźwięku ;P

Mi to obojętne czy dasz mi "+" czy "-" czy dasz "5" czy nie. Forum jest od tego, aby pomóc, coś wyjaśnić, podzielić się z kimś jakąś informacją itp. więc dawaj se co chcesz.

Opublikowano

DDOS ? nie da się zalogować.

Serwer już działa.

DDoS ma zerowe szanse na przerwanie się przez osłony serwera :)

Była krótka przerwa, na celu miała wyeliminować drobne problemy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...