Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze mi ktos odpowiedziec na pytanie ? =.= 2 posty wyzej

Mi to obojętne czy dasz mi "+" czy "-" czy dasz "5" czy nie. Forum jest od tego, aby pomóc, coś wyjaśnić, podzielić się z kimś jakąś informacją itp. więc dawaj se co chcesz.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłem i kończę, zanim mnie zachęcił, prawie zanudził na śmierć. :)

Nic Ciekawego tu nie ma pozdrawiam i życzę powodzenia Zespołowi ;]

Opublikowano

Jako nowa członkini Team staram się przesiadywać na serwerze tyle ile czas mi na to pozwoli.. W tygodniu nie mam go za wiele, ale nadrabiam weekendami. Staram się odpisywać wszystkim, a przy takim spamie jest to nie możliwe. =/ Jeśli nie znam na coś odpowiedzi, albo nie jestem pewna, rzecz normalna odsyłam na forum.

Co do tego:

To ja banowałam te osoby za reklamy serwera, za wulgaryzmy i na własne życzenie.. Posypało się chyba 5 banów. Ale ludzie pisali tak, ponieważ byli na innym CH, gdzie nie mogłam ich wyrzucić, ale po 15sek. jak ich dorwałam to sprostowałam tę dysfunkcję.

Pozdrawiam.

Osobiście to myślałem, że po prostu nie banowałaś ich na IP tylko na konto ^^ Lecz mogę się mylić. Imo to dobrze, że załatwiliście sprawę z osobami z DEA :>

Pozdrawiam.

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Osobiście to myślałem, że po prostu nie banowałaś ich na IP tylko na konto ^^ Lecz mogę się mylić. Imo to dobrze, że załatwiliście sprawę z osobami z DEA :>

Pozdrawiam.

Szkoda tylko, że nie wszystkich. Część 'niby' nie wiedziała o bugu, ale z chęcią przyjmowała darmowe kupony sm, lwy do expa, ulepszacze do epików i inne bajery..

Opublikowano

Prawda wyszła na jaw . GILDIA DEA korzystala z bugu na sm.. Tzn kupisz cos w is korzystasz i pozniej znow masz w depo. Nahapali sie eq i sm i to ma byc fair wobec innych?

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Proste DEA nie potrafiło grać uczciwie i tyle :> Jestem ciekaw jak dużo się nahapali :P

zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Nahapali sie ile mogli tyle ze mieli max eq chyba kazdy widzial ze mieli zbroje i bronie na 100 + lv

DOWOD? ZOBACZCIE ILE RAZY KUPIONE BYLY LUSKI I SZPONY TE ULEPSZACZE Z IS ALBO NP PERLY ( po co dropic jak mozna miec od reki bugiem?)

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

ExcapeQ zbanowałes mnie tylko dla przykładu ja nie używałem żadnego bugu na sm:) jak juz mówiłem i prosze dalej o udowodnienie ze uzywałem bugu:) to że mialem eq na 110lvl+ to oznacza ze używałem bugu sm? heh to jest śmieszne...

bardzo odradzam grę na tym serwie z powodu administracji.. świetnie zrobiony serwer nie da sie ukryć ale od 110lvl + zeby miec eq trzeba załadowac IS ja kupowałem tylko zwoje od innych graczy tak jak mówiłem no cóż dostałem bana bo ktoś z mojej gildi 20tys sm hmmm no nie moja sprawa ale ban też dla mnie :)

no nic fajnie spędzony czas na revoir pozdrawiam Bzaak

a tak na marginesie podajcie mi inny powód banu niż "bo tak" :)

Opublikowano

@UP
Tak szczerze to ja widziałem na każdym prywacie nie tylko z metka, ale i z innych gier gdzie za bug jednej osoby z danej gildii to leciał albo ban masowy (odpowiedzialność zbiorowa) lub tych, którzy na 100% złamali regulamin :P
Pozdrawiam.

zrozumiałeś?!"

Opublikowano

patrzyliście i gówno tam było daliscie mi gorzala zeby mi wmawiał ze używlem bugów ^^ jestes zajebiście śmieszny... tak time i gorzala bolało to ze nie mieli do mnie startu ?? i połowy moich umiejętności?? no napisz zbanowałem Cie bo tak bylo mi wygodniej:)

Opublikowano
patrzyliście i gówno tam było daliscie mi gorzala zeby mi wmawiał ze używlem bugów ^^ jestes zajebiście śmieszny... tak time i gorzala bolało to ze nie mieli do mnie startu ?? i połowy moich umiejętności?? no napisz zbanowałem Cie bo tak bylo mi wygodniej:)

Kolego, ja wiem kto używał mam.logi.

Opublikowano

heh nic nie macie :) tak bardzo Cie to boli że zrobiłem to eq bez bugu i musze być zbanowany :) no oki :) tak że jak widać gracze jeżeli chcecie dokonać coś na tym serwie czy tam byc w topce ciężko bedzie uchronić sie przed banem

pozdrowienia Bzaak (revoir woj 117, BUFFbz112 [ban powód "ja mam logi ban bo tak"])

Opublikowano

EscapeQ, powiadasz lamanie regulaminu. Z tego co widzialem jak rejestrujesz konto na stronie serwera. I chcesz przeczytac regulamin po czym go akceptujesz. Musisz wiedziec ze jezeli klikniesz na "Regulamin Serwera" znajdziesz tam zupelne NIC !. To tyle odemnie.

Ps. Pierw sprawdz co jest w regulaminie, poczym gadaj o jego lamaniu. POZDROOoooo

Opublikowano
EscapeQ, powiadasz lamanie regulaminu. Z tego co widzialem jak rejestrujesz konto na stronie serwera. I chcesz przeczytac regulamin po czym go akceptujesz. Musisz wiedziec ze jezeli klikniesz na "Regulamin Serwera" znajdziesz tam zupelne NIC !. To tyle odemnie.

Ps. Pierw sprawdz co jest w regulaminie, poczym gadaj o jego lamaniu. POZDROOoooo

Nic nie pisałem o regulaminie, fujasz zgłoś się na forum napisz problem, może jednk pomyłka, sprawdzimy

Opublikowano

Dziś spotkałem się wypowiedzią wojowniczki z Gildii Rybacy, że dostała 3k sm od znajomego niestety nie zrobiłem ss bo myślałem, że to ściema.

Widząc teraz co sie tu dzieje to żałuję ;] Co Ci po logach jak to poszło już w świat metina i to już nie dotyczy tylko gildii DEA .

Opublikowano

no bo ktoś mysli ze to gildia DEA to jest w dużym błędzie :) ale zbanowali nas bo byliśmy duzo lepis od Elite i Moria niema innego wytłumaczenia

Opublikowano

pisze i nic to nie daje tak jak powiedziałem ja nie bugowlem :) przez princesa mam bana powiedz tak czy nie?:>

Opublikowano

no bo ktoś mysli ze to gildia DEA to jest w dużym błędzie :) ale zbanowali nas bo byliśmy duzo lepis od Elite i Moria niema innego wytłumaczenia

Wiem o czym mówisz, mieliśmy taką sytuację na Avoni* :) Tylko, że tam dali swoim navi. :D

@edit

Tak czy inaczej ja się z Wami żegnam życzę powodzenia w dalszej rozgrywce server troche mnie nudzi, na 45 lv ubijam bez buffa metki w czerwonym lesie ;]

Zostałem z tego powodu nazwany cziterem ;] No ale cóż jak ktos grac nie potrafi, nic innego nie napisze ;]

Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam Wszystkich graczy Revoira ;] papatki

Opublikowano

dokladnie.. gracz dobrze grajacy na revoir dostaje bana albo nazywaja go cziterem bądz bugerem poziom serwa jest bardzo niski - - i jeszcze raz minus niestety

a serwer ładnie sie zapowiadał

Opublikowano

fujasz teraz gdy zostałeś zbanowany za bugowanie robisz wielkie halo jaki to nie serwer proszę skończ oszukujesz sam siebie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...