Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko działa pięknie i śmiga.. Nie wiem tylko dlaczego nie którzy nie widzą Kowala...

A i jeszcze jedno. Z mojej strony już nie będzie eventu Zuo, mam Was dosyć.. Jesteście straszni. Człowiek chce Wam dobrze, a Wam żle, a bo to za mało bossów, a to, że lagi.. =.=. Zrzuciłam ponad 1000 mobków, ale nie dlatego były lagi. To przez DDosY.

Pozdro.

Opublikowano

Który client mam ściągnąć jakbym chciał zagrać?
Jakbym ściągnął któregoś clienta to też mam ściągać launchera?

Jest na serwie item który zmienia klasę postaci ( Obojętnie czy u npc czy w IS ) np. w daggera z archera?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Oficjalny client i autopatcher

A odpowiesz na drugie pytanie? Bo nie wiem czy warto ściągać bo jak jest ten item to wtedy serwer useless :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Jest dostępny w IS.

Aha, no to jednak podziękuję za grę bo ten item tak psuje grę, że nigdy nie kuszę się na serwy z tym itemem bo to jest w ogóle bez jakiegokolwiek celu gry. Bo pewnie u was na serwie jest/będą pełno pseudo wp'ki, którzy potem zmienią się na BM'y jak wbiją już prawie max. lvl i będą niszczyć, na takie coś trzeba zapracować ;] A szkoda bo naprawdę chciałem zagrać na tym serie no ale nic mówi się trudno :P Tak więc powodzenia na serwie ^^

PS. Tak z ciekawości za ile ten item stoi?

E6c9g1v.gif

Opublikowano
Jest dostępny w IS.

Aha, no to jednak podziękuję za grę bo ten item tak psuje grę, że nigdy nie kuszę się na serwy z tym itemem bo to jest w ogóle bez jakiegokolwiek celu gry. Bo pewnie u was na serwie jest/będą pełno pseudo wp'ki, którzy potem zmienią się na BM'y jak wbiją już prawie max. lvl i będą niszczyć, na takie coś trzeba zapracować ;] A szkoda bo naprawdę chciałem zagrać na tym serie no ale nic mówi się trudno :P Tak więc powodzenia na serwie ^^

PS. Tak z ciekawości za ile ten item stoi?

Sprawdź .

Przypominam, o ts ! Zapraszamy ts.revoir.pl

Opublikowano

tylko każda klasa jest dobra na swój sposób i klasy są zbalansowane .

Na 1 vs 1 niekoniecznie ;] A nie możecie tego itema usunąć? :)

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Na 1 vs 1 niekoniecznie ;] A nie możecie tego itema usunąć? :)

właśnie w pvp nie ma dużej różnicy . każda klasa jest dobra . liczy się też dobra taktyka. sam sprawdź serwer

bez gif.

Opublikowano

Wszystko działa pięknie i śmiga.. Nie wiem tylko dlaczego nie którzy nie widzą Kowala...

A i jeszcze jedno. Z mojej strony już nie będzie eventu Zuo, mam Was dosyć.. Jesteście straszni. Człowiek chce Wam dobrze, a Wam żle, a bo to za mało bossów, a to, że lagi.. =.=. Zrzuciłam ponad 1000 mobków, ale nie dlatego były lagi. To przez DDosY.

Pozdro.

Niewiem po jakiego chuja wogóle jesteś w teamie ale z tego co wiem to HA też jest jebniety zachowujesz sie jak dziecko najlepiej idź sie wypłacz nie będę robił zuo bo mnie wkurzaja hah żałosne
Opublikowano

Pozdro.

Niewiem po jakiego chuja wogóle jesteś w teamie ale z tego co wiem to HA też jest jebniety zachowujesz sie jak dziecko najlepiej idź sie wypłacz nie będę robił zuo bo mnie wkurzaja hah żałosne

Otóż HA jest jebniety? Popatrz wpierw na siebie, co ty umiesz, jaki jesteś i wgl. Ona nie płacze tylko mówi prawdę dot. Waszego punktu widzenia.

Opublikowano

Obraziła każdego gracza, a powinna zaznaczyć, że dotyczy to danej grupy osób. Jakim prawem obraża tych co nic złego nie robili nie nie narzekali ?
O nich się nie powie.

Administracja sama obraża własnych graczy, po czym zaprasza ich więcej gdzie się tylko da. Mądre to ? [pyt.ret]

+ jak się nie ma doświadczenia z eventami to się ich nie robi - proste.

A narzekanie zawsze będzie. Podasz dłoń to wezmą całą rękę. Musisz się przyzwyczaić DieKasia.

1352652199-U513235.png
Opublikowano
Obraziła każdego gracza, a powinna zaznaczyć, że dotyczy to danej grupy osób. Jakim prawem obraża tych co nic złego nie robili nie nie narzekali ?

O nich się nie powie.

Administracja sama obraża własnych graczy, po czym zaprasza ich więcej gdzie się tylko da. Mądre to ? [pyt.ret]

+ jak się nie ma doświadczenia z eventami to się ich nie robi - proste.

A narzekanie zawsze będzie. Podasz dłoń to wezmą całą rękę. Musisz się przyzwyczaić DieKasia.

Ale kolego, pisała, ze tylko tych co marudza, ze ciągle im źle. Nie obrazamy graczy, wręcz przeciwnie.

Opublikowano

dałbym ssa ale jestem w Irlandii i pisze z fonu . wytłumaczę Ci to jak tylko umiem. jest niedaleko od TP w red obok takich kolumn , wygląda to jak świątynia taka .

bez gif.

Opublikowano

Się uśmiałam.

Pokazałeś poziom swojego IQ. Nic takiego nie powiedziałam, że nie zrobię bo ktoś mnie wkurza. Mam prawo napisać, że z mojej strony zuo nie będzie, gdyż było już ich kilka i za każdym razem były one "do dupy", zdaniem graczy. Podkreślę, że przecież jest źle jak nie ma zuo, a jak już jest, to wgl zabijcie mnie najlepiej bo wy macie pecha do szukania metinów.

Tak samo Shaveki dlaczego twierdzisz, że obraziłam graczy? -.- Stwierdziłam, że marudzicie.. To się nie tyczy all graczy, tylko tych którzy uczestniczyli w evencie. Oczywiście cieszą mnie opinie w których jestem chwalona za tego typu eventy za co dziękuję.

Pozdrawiam. :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...