Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie serwer byłby zajebisty jak by były rady pustelnika w npc bo to jest żałosne jest zwój a nie ma rad żałosne a wogóle nie dropi i nie pierdolcie głupot że tak nie jest

Opublikowano

rady sa tutaj tylko potrzebne do poli sunzi itd, tego leci od groma ze szkat a na kamienie duchowe nie dzialaja wiec nie wiem czemu takie poruszenie.

Back to BF3...

Opublikowano

rada lota z skrzyn revoir . pozatym rada dziala tlyko na all ku a na kamyczki czy inne nie dziala.

Opublikowano

najwyraźniej pech mi na 8-9 , 3 wejda . Wgl drop nie jest tragiczny pelno tego dropi to nie serwer easy

66583728491266082717.jpg

Opublikowano

Jasne z 15 kamyków 1 weszedł a z rada 4 albo i wiecej

Kwestia szczęścia, przecież 15 kamyków to chwila dropienia, pójdziesz sobie jakimś niskim lvlem na Bere, Scrofe,Tigrisa czy tam Lycosa i z każdego masz kamyk, plus możesz sobie ubijać metiny w m1, leci prawie z każdego kamyk duchowy. Jak dla mnie ulepszanie skilli takim sposobem jest bardzo fajnym rozwiązaniem, ani to trudne ani łatwe, ot bardzo przyjemne.

58815786.jpg

Opublikowano

serwer do 30minut będzie włączony . Zostały dodane nowości , nowe questy , nowa wieża , questy zagadkowe i autopatcher przepraszamy za tak długi czas oczekiwania ale sprawdzali dodane nowości żeby bugow nie było i wymuszanych wyłączeń serwera.

bez gif.

Opublikowano

Cały czas online, właśnie weszło kilka nowości jak questy, wieża troli itd.

Zapraszam !

PS. prośba do administracji, dajcie depo do 3 slotów, i zapisywanie cen w sklepie.

(wystawie raz za 5kk, daje druga sztuke i cena jest juz wpisana) chodzi o to, że jak ktoś ma np. 50 perel i daje po 1 szt jak kogoś nie stać to musi wpisywać cene 50 x.

Aktualnie chyba DDOS poszedł bo logowanie off.

+ jakieś info ?

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Proszę o naprawę [Pet] Niebieski Feniks, gdyż nie jest on widoczny.

Druga sprawa: duża część graczy nie widzi u siebie kowala, zatem dajcie inną teksturę (najlepiej standardową).

<3

cooltext532827039.png

Opublikowano

Lagów nie ma,

jesli macie clienta to i macie KOWALA, do 15 dodam do autopaczera kowala.

To pograj sobie z 30 minut.

1352652199-U513235.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...