Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No mam nadzieje :D Zobaczymy jutro co tam będzie i ile ludzi bo o reklamie gadaliście juz miesiąc temu i efektów nie widać a jutro start :D

EthanaEU2.png

Opublikowano

Incore widać, że kolejny hejter się trafił. Pewno nawet na bete nie wszedłeś pajacu bo jak byś na niej był to byś takich bzdur nie pisał.300 osób na start śmieszne pozdro pajacu :)

Jesli dla ciebie każda negatywna opinia to hejt to ok, wyjdz z domu pożyj a nie tylko z gimnazjum wracasz i przed komputer. Drogi internauto musisz mieć nie ciekawą sytuacje w domu skoro do całkowicie obcego człowieka używasz takich słów jak "pajacu" odważny jesteś, ciekawe cyz byś mi to powiedział w twarz ;].

@topic

Misje są naprawde niedopracowane, poprawcie pare rzeczy bo do odrzuca od swerera:

-wiekszy drop zmianek/dodań - nie wiem jak wy, ale ja do 20 lvl-a dropnolem 0 zmianek i 0 dodań, w porównaniu na ravii miałbym min. 5 szkat z których dostałbym sporo dodań/zmianek lub wartościowych itemków

-ZWÓJ RESETU SKILLI to nie zwoj resetu statusu, polecam lepsza interpretacje tekstu oraz czytanie ze zrozumieniem na przyszłość panie adminie. skill - umiejętnośc. Chodzi mi o to, że jak nie wejdzie mi skill na 17 to mam ładować do 20 zebym miał na m?

Licze na poprawe serwera ;] Pamiętajcie, nie róbcie zbyt dużego harda, bo obecnie ten, kto chce dobrego harda idzie na pl-a, gdzie zmianki i dodania za free to juz standard, ludzie sobie expia konta do 20/30lvla i maja za to 3dodania i zmiany/5 bodzi i jest dlatego tyle itemow dobrych, ale każdy szanujący się gracz woli grać na "twardym" pl-u, a nie na jakimś privku, który nie wiadomo ile postoi. Dodatkowo zmieńcie is, rzeczy na start, to nie pasuje do harda. Jeśli potrzebujecie pomocy, zapraszam na pw. chętnie przedstawie wam propozycje, jak ja widziałbym ten serwer.

@NoPerfect

Dla twojej informacji - krytyka jest potrzebna najlepszym, aby wiedzieli co robią żle i poprawili to tak, aby stąć się najlepszym.

@Edit

Jeśli chcecie zrobić trudniejszy serwer, niż obecny pl, to wg mnie bez jakiejś solidnej reklamy mocnego youtubera nic nei zrobicie (jak hammurabi,miszczuxpompa). Są zwolennicy takich prawdziwych, starych hardow, ale jest ich bardzo mało.

I jeszcze jedno, pamiętajcie że im większy start, tym więcej zyskacie, duża liczba graczy na starcie zwróci uwage ludzi na ten serwer, ale jednocześnie zwróci również uwage niesławnego "teamu" 4game, który dd-osuje wszystkie inne serwery, aby została tylko ta czwórka, którą oni prowadzą.

Opublikowano

Zawitałem na becie , serwer ogolnie spoko jeden z lepszych na ktorym gralem . Jedyne co mozna zmienic to drop dodan i zmianek ;]

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, zawitam bo sporo osób zaprasza mnie do was.

Ale stronę macie szkaradną widać że chujowa robota Zielska ;)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, zawitam bo sporo osób zaprasza mnie do was. Ale stronę macie szkaradną widać że chujowa robota Zielska ;)

Wydaje mi się, że troszkę przesadzasz :) Stronka nie jest zła. Co najważniejsze jest oryginalna i bezpieczna :D

Jednym się podoba, a innym nie. A ogólnie liczy się serwer, a stronka to tylko "przedsmak" serwera :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Hm ciekawe kto robi reklame ;x

A jesteś chętny? Wydaje mi się, że jak zrobisz reklamę to administracja się nie obrazi ;)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, zawitam bo sporo osób zaprasza mnie do was. Ale stronę macie szkaradną widać że chujowa robota Zielska ;)

co do strony jest dobra mi się podoba ,nie wiem co ci się w niej nie podoba

Widzowie Arkana to same gimby takie jak on,wiec na hardach nie bedą grały ;d

Arkan lat 17 zachowanie 1 gimnazjum , rozumowanie brak

Opublikowano

up@ Arkan niby ma te 17 lat ale wyglada jak 15 latek w dodatku ma pedalski glosik podejrzewam ze nie przeszedl jeszcze mutacji,nie wiem czemu ale on mnie strasznie drazni,i irytuje.Po prostu jak ogladam jego pseudo filmiki staje sie od razu nerwowy.Dlatego tego nie robie ;)

Czemu pseudo?Poniewaz usuwa komentarze ktore mu nie pasuja ;)

No ale coz ten temat nie jest przeznaczony na dyskusje na temat tego "pana"

Serwer oczywiscie polecam,mysle ze nawet bez reklamy ludzi bedzie sporo...

Tak jak poprzednicy zwiekszcie troszke drop dodan i zmian i mysle ze bedzie wporzadku.

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Na serwerze na 100% zagram ze znajomymi :)
Głównie podoba mi się maszyna i wierzę że są to prawdziwe parametry serwera :P
Ogólnie podoba mi się również całokształt serwera, system ulepszeń.
Niecierpliwie czekam na start, wszystkim życzę powodzenia na serwerze i pozdrawiam Team :)

" Nie podejmując żadnych działań, z góry skazani jesteśmy na porażkę "

Opublikowano

Ja bynajmniej nie boje się pokazać w internecie i nie jestem z gimbazy a i jeszcze ibiza ja dalej czekam na tego DDos-a (ahhaha)

Zakochany a co do reklamy ma mój wygląd ? takis kozak to czekam na odpowiedz wideo i pokaz ze jesteś lepszy tyle w temacie ;>

/gif

Opublikowano

Ja bynajmniej nie boje się pokazać w internecie i nie jestem z gimbazy a i jeszcze ibiza ja dalej czekam na tego DDos-a (ahhaha)

Zakochany a co do reklamy ma mój wygląd ? takis kozak to czekam na odpowiedz wideo i pokaz ze jesteś lepszy tyle w temacie ;>

Na twoim miejscu bym jej raczej nie pokazywal

Co do serwera nie zmieniam zdania jest zajebisty ;)

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Strona będzie działać tylko zielsko wejdzie na gg

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Prosze podajcie konktretną godzine startu... bo ludzie od 16 będa czekać, a jezeli macie i tak ruszyc o 18 to to NAPISZCIE...!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...